| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت : گرگان..تورویاهام وپاتوقم که خیلی وقته بهش سر نزدم..
تشکرها: 608
تشکر شده 625 بار در 244 پست
کتاب مورد علاقه : حافظ..زیادن.. حالت من : | پست مفید : +3 امتیاز آهنگ بی کلام بسیار زیبا و دلنشین صدای موج دریا حجم = ۸/۵۹ مگابایت | مدت = ۹:۲۱ دقیقه | فرمت فایل = MP3 | کیفیت : ۱۲۸ دوستان من این اهنگ رو براتون گذاشتم تا هروقت که دلتون گرفت و نیاز به تنهایی دارین اینو گوش کنین و انشالا لذت ببرید... دانلود با لینک مستقیم : آهنگ بی کلام صدای موج دریا حجم = ۸/۵۹ مگابایت | مدت = ۹:۲۱ دقیقه | فرمت فایل = MP3 | کیفیت : ۱۲۸ http://dl.aloneboy.com/music/bikalam...5D%20darya.mp3 سال نو به همه ی دوستای خوبم مبارک... راستش دوستنداشتم که الان هم بیام اینجا ولی اومدم تا سال نو رو بهتون تبریک بگم وتشکر کنم از دوستایی که هوام روداشتن وکمکم کردن...![]() ![]() ![]() ![]() ویرایش توسط kolonel : ۱۷ شهريور ۱۳۹۱ در ساعت ۰۵:۰۲ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت : روي سرزمین خدا
تشکرها: 20,508
تشکر شده 103,036 بار در 1,025 پست
کتاب مورد علاقه : مجنون تر از فرهاد حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ممنون عالی بود مونتسکیو:آدمی اگر فقط بخواهد خوشبخت باشد به زودی موفق میگردد ولی او می خواهد خوشبخت تر از دیگران باشد و این مشکل است زیرا او دیگران را خوشبخت تر از انچه هستند تصور میکند. رمان های در حال تایپم در آینده و به زودی برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید رمان های پیشنهادی برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : تو اتاقم
تشکرها: 219
تشکر شده 524 بار در 350 پست
کتاب مورد علاقه : تعصب و غرور حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز واقعا مرسی....عالیه.. در روزگاری که خنده مردم از زمین خوردن توست پس برخیز تا چنین مردمی بگریند | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : gonbad
تشکرها: 1,484
تشکر شده 162 بار در 65 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز دان نمیشه چرا؟ | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |