| |||
| | #71 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : North of IRAN
تشکرها: 12,116
تشکر شده 5,454 بار در 1,085 پست
کتاب مورد علاقه : --------------------- حالت من : | منم از امپول می ترسم | ||||||||
| | |
| تبلیغات | |
| | |
| | #72 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۱ محل سکونت : JaHaN SeVOm
تشکرها: 2,066
تشکر شده 1,623 بار در 701 پست
کتاب مورد علاقه : DaLaN BehEshT- AshEqaM bAsH حالت من : | من خودم می ترسم اما گریه نکن عزیزم اخی ![]() | ||||||||
| | |
| | #73 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت : تهران
تشکرها: 1,470
تشکر شده 472 بار در 227 پست
کتاب مورد علاقه : جا نمیشن که..... حالت من : | خب نزنن بهش.الان گریه میکنه آبروش میره چشامو بستم،خسته ی خستم......... با عکسات اینجا تنها نشستم....... تورو ندارم،هی بد میارم......... دلم گرفته از روزگارم.......... زندگی باید کرد،گاه با یک دل تنگ........ گاه با یک گل سرخ.............. گاه باید رویید در پس یک باران..... گاه باید خندید بر غم بی پایان........ | ||||||||
| | |
| | #74 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۱ محل سکونت : Tehran
تشکرها: 1,597
تشکر شده 1,281 بار در 564 پست
کتاب مورد علاقه : غزال حالت من : | اخي بچه بغض كرده ...نيگا چه عروسكشو سفت گرفته تو بغلش وقتــــے نـــــﮧ בستــــــے بـــراےگرفتــــלּ استَـــ نــــﮧ آغوشـــــے براےگریــــﮧ نــــﮧ شانــــﮧاے براے تڪیــــﮧ انــتــظــــار نـבاشتــــﮧ بـــاشَ خنـבهامــ واقعـــــے باشـב ایــלּ روزهـــا فقـــط زنــــבهامــ تـــا בیگـــراלּ زنـבگـــــے ڪننـב !!! | ||||||||
| | |
| | #75 (لینک مستقیم) |
| کاربر نیمه فعال ![]() حالت من : | وااااای چقد سوسوله حالا عروسکشو نیییییگااااااا مثلا سرباز امریکایه والا من دیده بودم با دندوناشون پوست گربه رو میکنن این اصلا شبیه اونا نیست اخرین نخ سیگارم به حرف امد مرا نسوزان تنها میشوی...!!! ![]() |
| | |
| | #76 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : میون نت های زندگی
تشکرها: 4,632
تشکر شده 705 بار در 221 پست
کتاب مورد علاقه : پرپرواز حالت من : | اخه این چه جوری میخواد بره بجنگه؟مگه شوخیه؟؟؟ «صدايت شنيدن دارد وقتي که مي گويي : جانم . . .» | ||||||||
| | |
| | #77 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت : تهران
تشکرها: 1,879
تشکر شده 1,249 بار در 596 پست
کتاب مورد علاقه : .همخونه.طلایه. حالت من : | هه مامانشو میخواد مینوسم دوستت دارم نگو تکرارست شاید روزی نباشم که تکرارش کنم.. برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #78 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹ محل سکونت : غربت
تشکرها: 3,322
تشکر شده 1,255 بار در 606 پست
کتاب مورد علاقه : زیادن حالت من : | مگه چیه بچه می ترسه دیگه من موندم این با این دل و جرات می خواد بجنگه؟؟؟؟ آی دلی من چن تنگه .....دنگی نایا لو دنگه....(متن کردی لطفا فارسی نخونیدش) | ||||||||
| | |
| | #79 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۹۰ محل سکونت : توی یه نگاه
تشکرها: 1,425
تشکر شده 2,926 بار در 780 پست
کتاب مورد علاقه : معشوقه اخر حالت من : | نازی مرسی دوستم مرا دختر خانوم مینامند مضمونی که جذابیتش نفسگیر است… دنیای دخترانه من نه با شمع و عروسک معنا پیدا میکند و نه با اشک و افسون. اما تمام اینها را هم در برمیگیرد…من نه ضعیفم و نه ناتوان، چرا که خداوند مرا بدون خشونت و زورِ بازو میپسندد. اشک ریختن قدرت من نیست، قدرت روح من است… اشک نمیریزم تا توجهی را به خواستهام جلب کنم با اشکم روحم را میشویم. خانه بی من سرد و ساکت است چرا که شور و هیجان زندگی با صدای بلند حرف زدن، و موسیقی گوش دادن، نیست… زندگی ترنم لالاییِ آرامش بخشی را میطلبد که خدا در جادوی صدای من نهفته است. من تنها با ازدواج کردن و مادر شدن نیست که معنا میگیرم من به تنهایی معنا دارم، معنای عمیقی در واژه دختر بودن است. اگر فرهنگ غلط و کوتاه نظری مرا ضعیفه بخواند باز هم قویتر از قبل از پشت همین واژه سربلند میکنم و لبخند میزنم… چرا که خداوند مرا دختر آفریده است و همین برای من کافی است. ![]() | ||||||||
| | |
| | #80 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت : خونمون
تشکرها: 474
تشکر شده 306 بار در 258 پست
کتاب مورد علاقه : غزال-الهه شرقی حالت من : | منم از امپول میترسم...درکت میکنم عزیزم... بیا با هم گریه کنیم......... ![]() ![]() | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |