ارسال پاداش نقدی برای کاربر
شما در حال حمایت به صورت مهمان هستید.
مبلغ مورد نظر خود را انتخاب کنید
1000 تومان
2000 تومان
4000 تومان
مبالغ دیگر
و یا مبلغ مورد نظر خود را وارد کنید
واریز آنلاین از طریق کارت های عضو شتاب
آموزش و بهترین روش دم کردن چای و انواع دم نوش
تور


نودهشتیا
فید آر اس اس
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 6 , از مجموع 6
  1. Top | #1

    همکار بازنشسته


    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    نوشته ها
    8,898
    میانگین پست در روز
    4.73
    تشکر از کاربر
    24,869
    تشکر شده 23,015 در 8,504 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض آموزش و بهترین روش دم کردن چای و انواع دم نوش

    آموزش و بهترین روش دم کردن چای و انواع دم نوش





















    چای یک نوشیدنی است که با دم کردن برگها،جوانه ها یا شاخه های فرآوری شده بوته چای گونه Camellia sinensis به مدت چند دقیقه درآب داغ درست می شود. فرآوری آن می تواند شامل اکسیداسیون (تخمیر)، حرارت دهی، خشکسازی و افزودن گیاهان، گلها، چاشنیها و میوه های دیگر به آن باشد.

    لذت نوشیدن چای وقتی بیشتر میشود که بهترین روش تهیه آن را بدانیم. به طور کلی اغلب خانوادهها چای را دم کرده و از آن نوشیدنی معطر با طعم دلنشینی تهیه میکنند که بسیار در رفع خستگی موثر است. اما در مقابل برخی افراد هم هستند که از چایهای کیسهای که در بازار موجود است استفاده میکنند
    چهارنوع چای خالص وجود دارد:
    چای سیاه،
    چای اولانگ،
    چای سبز
    وچای سفید .
    اصطلاح چای گیاهی معمولا" به مواد دم کرده میوه ای یا گیاهی همچون چای دانه گل سرخ، چای بابونه و چای سنجد جیلان(Jiaogulan) که شامل برگهای چای نیست، گفته می شود. (موارد دیگر برای چای گیاهی که درآن از کلمه "چای" استفاده نمی شود "جوشیده" و "دم کرده گیاهی" است). این گفتار منحصرا" به تهیه و کاربردهای بوته چای "Camellia sinesis" می پردازد.
    چای یک منبع طبیعی از کافئین، تئوفیلین، تیانین و آنتی اکسیدان ها است، اما تقریبا بدون چربی، کربوهیدرات ها، یا پروتئین . آن دارای طعمی مطلوب است که کمی تلخ و گس می باشد

    دمکردن چاي خوشطعم و عطر و حاضر کردن قهوه دلچسب رموزي دارد. بگذاريد کمي از اين رموز را که سالیان درازی است تجربه کردیم حدمت شما هموطنان عرض نمایم.
    بنابراین یکی از بزرگان میگوید اگر میخواهید منافع سلامتبخش چای را نصیبتان شود، آن را همراه با شیر ننوشید.
    انواع چای:
    چای به سه دسته اصلی تقسیم می شود
    , چای سیاه یا تخمیری که روزانه مصرف می کنیم ,
    چای نیمه تخمیری که به چای اولانگ و پوچونگ معروف است که رنگ آن قهوه ای روشن است
    و چای تخمیر نشده که امروز با نام چای سبز یا چای چینی آن را می شناسیم البته چای های متنوع دیگری نیز وجود دارد که با ترکیب چند گل و گیاه دارویی یا چند نوع میوه خشک با چای ترش تولید و مصرف می شود.
    هم اکنون در کشورهای جهان به ویژه کشورهای اروپایی تمایل زیادی به مصرف این نوع چای ها یا دم نوش ها به علت خواص بسیار بالای آن وجود دارد.
    ترکیبات و خواص چای سیاه:
    کافئین و تانین = آرام بخش دستگاه عصبی.
    تئوفیلین = ساختاری مانند کافئین دارد که در چای سبز و سیاه موجود است , شل کردن عضلات، افزایش دهنده جریان خون در کلیهها , افزایش انقباض پذیری و کارایی عضلات قلب، تنظیم ضربان قلب، کاهش فشار خون و اثرات التهابی.
    تیانین = طعم دهنده چای است.
    کاتچین = در چای سبز و سیاه وجود دارد اما در چای سبز بیشتر است , این ماده ضد سرطان , کاهش دهنده چربی بدخون و ضد ویروس است و ازافزایش قند خون جلوگیری می کند.
    فلوراید و فلووانوئید که سبب استحکام دندان است و از ایجاد بویبددهان پیشگیری می کند.
    ویتامین های B کمپلکس C , و E نیز در چای وجود دارد.
    ویتامین C که کاهش دهنده اضطراب است و علائم سرماخوردگی را برطرف می کند.
    ویتامین ب کمپلکس و ویتامین ای نیز سبب بهبود سوخت و ساز بدن می شود.
    رفع خواب آلودگی , تقویت نیروی فکر , گوارش بهتر غذا و کاهش علائم میگرن از دیگر خواصل مهم چای است.
    خواص چای سبز:
    این نوع چای به علت داشتن آنتی اکسیدان ضد سرطان است و از رشد تومورهاو سلول های سرطانی جلوگیری می کند و کاهش وزن از دیگر خواص برجسته این نوع چای است آرام بخش هم میباشد که من هرشب یکی میخورم.
    چاي آويشن
    در يك قوري، مقداري آب ريخته، بگذاريد بجوشد، سپس برگهاي آويشن را درون آن بريزيد و 2 دقيقه صبر كنيد تا تهنشين شوند بعد آن را مصرف كنيد.

    چند نکته کليدي درباره دم کردن انواع چای.
    مدت دم کشيدن

    مدت دم کشيدن چاي مرغوب سه تا چهار دقيقه است ولي بعضي از انواع چاي بعد از پنج يا شش دقيقه دم ميکشند. در هر دو صورت بهتر است چاي مصرفي خود را بشناسيد و زمان دم کشيدن آن را نيز بدانيد. دقت کنيد که چاي جوشيده طعم و عطر خود را از دست ميدهد و تلخ و تيره ميشود.

    چه کنيم که چاي دم بکشد اما نجوشد؟

    اگر براي حاضر کردن چاي و آب جوش از کتري استفاده ميکنيد آب کتري را تا نصفه پر کنيد و بگذاريد خوب جوش بيايد. با اين مقدار آب، چاي را دم کنيد. سپس کتري را پر کنيد تا در حين دم کشيدن چاي، آب هم جوش بيايد. در اين صورت چاي شما مدت طولاني گرم ميماند ولي نميجوشد.

    فقط با آب سرد

    هرگز در کتري، سماور و چايساز آب داغ نريزيد. چون ذرات معلق روي آب باقي ميماند و در ليوانها آب داغ و زلال نخواهيد داشت. همچنين پس از به جوش آمدن آب در چايسازها، کمي صبر کنيد تا ذرات معلق تهنشين شود.

    روش شستن چاي

    اگر از چاي غير بستهبندي شده و باز استفاده ميکنيد وقتي برگهاي چاي را داخل قوري ريختيد کمي آبجوش در قوري ريخته و خالي کنيد تا خاک آن گرفته شود.

    چاي طبيعي اما طعمدار

    طعمدهندههاي سنتي چاي معمولا ليموترش و نبات است. گاه با افزودن يک قاشق چايخوري دارچين ميتوانيد چاي دارچين سنتي تهيه کنيد. دارچين خواص تسکين درد و کاهش اضطراب دارد. چند پر نعنا خشک هم طعم طبيعي نعنا به چاي ميدهد. افزودن چند دانه هل يا مقدار بسيار کم زعفران، عطر چاي را عوض ميکند ولي در اين کار زياده روي نکنيد چرا که طعم چاي را برميگرداند. چاي زعفران نيز تسکين دهنده اضطراب و آرامشبخش است. برخي افراد به دليل همين خواص زعفران، زعفران خالص را دم ميکنند و با نبات ميخورند.

    چاي خوب، چاي سنتي

    اگر ميخواهيد از چاي دم کشيده و خوشطعم لذت ببريد، دستگاه چايساز و کتري برقي را فراموش کنيد؛ چون آب جوش اين دستگاهها زود خنک ميشود؛ چاي نيز با حرارت آب، دم نميکشد و طعم اصلياش را بروز نميدهد- حتي اگر از بهترين چاي استفاده کنيد.

    چاي سبز دم کشيدن نميخواهد

    چاي سبز که نوعي چاي چيني است معمولا احتياج به دم کردن ندارد. پس از اينکه ليوان را از آب داغ، پر کرديد چند برگ چاي سبز را توي آن بريزيد و نعلبکي را برعکس روي ليوان قرار دهيد. بعد از يک دقيقه، چاي آماده ميشود و ميتوانيد نوش جان کنيد. توجه داشته باشيد هر چه مقدار برگهاي داخل ليوان بيشتر باشد طعم تلخ آن هم بيشتر ميشود. اگر طعم تلخ چاي سبز را دوست نداريد کمي آب ليموترش به آن اضافه کنيد يا از معطرکنندههايي مانند ياس خشک شده و هل استفاده کنيد.
    چاي سبز که براي کاهش کلسترول و ايجاد آرامش موثر است، تفالهاش هم به عنوان ماسک صورت که حاوي منبع بتاکاروتن است استفاده ميشود؛ براي اين کار، تفاله آبدار چاي سبز را پنج دقيقه با پنبه روي پوست ماساژ دهيد.

    چاي قرمز

    چاي ترش مانند چاي معمولي دم ميشود و رنگي قرمز دارد. اين چاي بيشتر مصارف درماني دارد و براي کاهش فشارخون استفاده ميشود. اگر ديابت نداريد ميتوانيد اين چاي را با نبات يا شکر ميل کنيد.

    چاي يخ

    چايهاي کيسهاي طعمدار مانند طعم انواع ميوهها علاوه بر آنکه به تنوع و تغيير ذائقه کمک ميکند براي تهيه «آيستي» خانگي يا چاي يخ تابستاني استفاده ميشود. براي تهيه آن، کمي آب داغ را روي چاي طعمدار بريزيد و پنج دقيقه بعد آب سرد و يخ را همراه با کمي آب ليموترش و شکر اضافه کنيد.

    کيسه چاي بر چشم

    چايهاي کيسهاي معمولا براي بيش از يک ليوان کفايت ميکنند ولي براي استفاده مجدد، بايد آن را در ظرف دردار بگذاريد. همچنين ميتوانيد پس از استفاده از چاي کيسهاي، آن را کمي در يخچال سرد کنيد و براي کمپرس چشمهايي که دچار خستگياند استفاده کنيد
    انواع دم نوش
    خواص دم نوش ها:
    دم نوش میوه گل نسترن:
    این گیاه بصورت طبیعی در دامنه های زاگرس والبرز می روید پوست این میوه حاوی ویتامین C و آنتی اکسیدان ضد سرطان است.
    دم نوش اوس و قدوس:
    مصرف این نوشیدنی در تابستان سبب کاهش حرارت بدنو خنکی می شود، تصفیه خون و پایین آوردن تب از دیگر خواص این نوشیدنی است.
    چای ترش سبب کاهش فشار خون، باز شدن عروق می شود و از رشد سلول های سرطانی جلوگیری می کند.
    دم نوش میوه عناب:
    تب را پایین می آورد و تصفیه خون را در کبد افزایش می دهد.
    دمنوش گل گاوزبان که از نوشیدنی های سنتی ایران است و بهترین دارو برای اعصاب قلب است.
    دم نوش بهار نارنج و گل محمدی که برای آرامش خواب و لاغری مفید است و بالاخره دم نوش نعناع که ضد نفغ و برای هضم غذاها مفید است.
    نکته قابل توجه در مصرف چای اینکه افزودن لیمو به چای خواص آن را کاهش می دهد و بهتر است چای را بدون افزودن چیزی نوشید
    ۱- دمنوش گل گاو زبان و سنبل طيب:
    مواد:گل گاو زبان(4 قاشق مرباخوري)، سنبل طيب(1 قاشق مرباخوري)، ليمو عماني(1عدد)، آب سرد(2ليوان)، مقداري نبات.
    خواص : طبيعت گرم و تر،آرام بخش اعصاب، خواب آور، رفع سردردهاي عصبي، رفع دردهاي كليوي، ضد سودا و صفرا ، ضد قولنج و اسپاسم، ضد تشنج و صرع، تقويت قوه باء.
    ۲- دمنوش به‎‎‎ليمو و زيرفون:
    مواد: به‎‎‎ليمو( 1قاشق مرباخوري)،زيرفون(1قاشق غذاخوري)، آب سرد(2ليوان) ، مقداري نبات.
    خواص: طبيعت گرم، ضد سرماخوردگي، ضد ناراحتي عصبي، ضد تشنج، ضد نقرس، ضد سياتيك، ضد غلظت خون، ضد رماتيسم، خواب‎‎‎آور شب، ضد ميگرن، آرام بخش، ضد طپش قلب، ضد سردرد، تقويت حافظه، تقويت معده، ضد آسم، پايين آورنده فشار خون، ضد اسهال، شستشو دهنده كليه.
    ۳- دمنوش بادرنجبويه و زيرفون:
    مواد: بادرنجبويه(1 قاشق مرباخوري)، زيرفون(1قاشق غذاخوري)،آب سرد( 2ليوان)، مقداري نبات.
    خواص: طبيعت خيلي گرم، در بعضي مزاجها بالا برنده قوي فشار خون، مقوي قلب و اعصاب، خون‎ساز، تقويت كننده سلولهاي مغزي، فوق‎‎‎العاده آرام‎‎‎بخش است، مقوي مغز، ضد صداي گوش، خواب‎‎‎آور، نشاط آور، ضد بيماريهاي كليه، ضد خوابهاي وحشتناك، ضد بوي دهان.
    ۴- دمنوش بابونه:
    مواد: بابونه( 1قاشق غذاخوري)، آب سرد( 2ليوان)، مقداري نبات.
    خواص: طبيعت معتدل و ديم آن گرم و خشك، آرام بخش اعصاب، تقويت معده و روده، ضد تب، ضد انگل، ضد يبوست، مقوي اعصاب و مغز، اشتهاء آور، ضد بلغم وصفرا، شستشو دهنده بسيار قوي كليه‎‎‎ها.
    ۵- دمنوش به‎‎‎ليمو:
    مواد: به‎‎‎ليمو( 1قاشق غذاخوري)، آب سرد( 2ليوان)، مقداري نبات.
    خواص: طبيعت گرم، خواب‎‎‎آور شب، آرام بخش، ضد ميگرن، ضد سردرد، ضد طپش قلب، تقويت حافظه، ضد نفخ، تقويت معده، ضد آسم.
    ۶- دمنوش دارچين:
    مواد: دارچين( چند قلم آسياب نشده)، آب سرد( 2ليوان)، مقداري نبات.
    خواص: طبيعت گرم و خشك، محرك اعصاب، شستشو دهنده كليه، دفع رطوبت اخلاط رطوبتي، مفرح، تقويت قوه باء، ضد پا دردهاي رطوبتي، اشتها آور، ضد دلهره، ضد بوي دهان، تقويت كبد و معده (تاثير آن تا 15 سال در بدن مي‎‎‎ماند).
    ۷- دمنوش زنجبيل:
    مواد: زنجبيل كوبيده( 1قاشق مرباخوري)، آب سرد( 2ليوان)، مقداري نبات.
    خواص: طبيعت گرم و خشك، بالابرنده فوري فشار خون، ضد ضعف اعصاب، تقويت حافظه، ضد رطوبت مزاج، ضد بلغم و صفرا، خون‎‎‎ساز، ضد درد مفاصل، تقويت قوه باء، مقوي جهاز هاضمه، ضد سم غذايي، مقوي معده، مسكن، مقوي قواي رئيسه بدن،تنظيم ادرار

    فرآوری و طبقه بندی
    انواع چای براساس نوع فرآوری خود قابل تمایز هستند. برگهای بوته گیاه چای، اگربه سرعت پس از چیده شدن، خشک نشوند، پلاسیده و اکسیداسیون میشوند.این فرآیند مشابه با تبدیل جو به مالت است، که درآن نشاسته به انواع شکر تبدیل می شود؛ برگهای آن به سرعت تیره می شوند، و سبزینه آن تخریب شده و مواد جوهرمازو درآن آزاد می شود. گام بعدی در فرآوری، متوقف ساختن روند اکسیداسیون درمرحله ای ازپیش تعیین شده و از طریق زدودن آب برگها با حرارت دادن آنها می باشد.
    اصطلاح "تخمیر"(احتمالا"به وسیله پرورش دهنده گان انگور، تاک ) برای تشریح این فرآیند بکاربرده شده، و حتی درمواردی که هیچگونه تخمیر واقعی (یعنی این فرآیند با مخمر انجام نگرفته و اتانول هم تولید نشود) صورت نگرفته باشد، استعمال شده است.اما، بدون کنترل دقیق رطوبت و دما، قارچ ها بروی سطح چای رشد می کنند. قارچها سبب تخمیرواقعی در چای می شوند که سبب آلودگی چای با مواد سمی و سرطان زا گشته، که درنتیجه آن چای را باید دور ریخت.
    ازلحاظ سنتی، چای براساس درجه و دوره تخمیرشدن (اکسیداسیون) برگها، به گروه های زیر طبقه بندی می شود: ؛ چای سفید: برگهای تازه (جوانه ها) که تحت عمل اکسیداسیون قرار نگرفته اند؛ شکوفه های چای را برای جلوگیری از تشکیل سبزینه (کلروفیل) ازنورخورشید می توان دورنگهداشت. چای سفید نسبت به دیگر انواع چای در مقادیر کمتری تولید می شود و می تواند از همان نوع چای که با روشهای دیگر تولید شده ازلحاظ قیمت نسبتا" گرانتر تمام شود. این نوع چای درکشورهای دیگر به غیراز چین، کمتر شناخته شده است، اگرچه این شناخت با عرضه چای سفید به شکل کیسه ای، و نیز چای سفید سرد و فوری، بیشتر شده است. ؛ چای سبز: فرآیند اکسیداسیون پس از گذشت زمان اندکی از طریق حرارت؛ یا با بخار، که یک روش سنتی ژاپنی است؛ یا به وسیله بو دادن آن در تابه های داغ، به عنوان یک روش سنتی چینی متوقف می شود. برگهای چای را می توان به شکل برگهای جداگانه یا تبدیل شده به حبه که برای تولید چای باروتی استفاده می شود، برای خشک کردن کنارگذاشت. فرآیند اخیر، زمان بر بوده و به عنوان نمونه تنها برای چای های سیاه pekoe با کیفیت بالا استفاده می شود. چای یک یا دو روز پس از چیدن، فرآوری می شود. ؛ چای اولانگ ( (Oollong: عمل اکسیداسیون در حدفاصل بین استانداردهای زمانی مربوط به چای سبز و چای سیاه متوقف می شود. فرآیند اکسیداسیون دو تا سه روز به طول خواهد انجامید. ؛ چای سیاه|چای قرمز: می گذارند برگهای چای بطور کامل اکسیده شود. چای سیاه در بیشتر نقاط جنوب آسیا (هند، سریلانکا، بنگلادش، پاکستان و غیره)، و نیز درقرن اخیر دربسیاری ازکشورهای آفریقائی از جمله کنیا، بروندی، روآندا، مالاوی و زیمبابوه متداول بوده است. ترجمه لغت به لغت عبارت "چای قرمز" را درزبان چینی، می توان برای عاشقان چای بکار برد. چینی ها آن را "چای سرخ" می نامند زیرا رنگ مایع دم کرده آن سرخ است. غربیها هم آن را "چای سیاه" می گویند چون برگهای چایی که معمولا" دم می کنند به رنگ مشکی است. اما چای قرمز به Rooibos نیز اشاره می کند، که یک ماده دم کردنی گیاهی tisane رایج درآفریقای جنوبی محسوب می شود. فرآیند اکسیداسیون از حدود دو هفته تا یک ماه طول خواهد کشید. چای سیاه در طبقه بندی دیگر به عنوان چای"ناب" ( (orthodox یا "CTC" (خرد، پخش و به هم پیچیده، روش تولیدی که درسال1932ابداع شده است) مطرح می شود. چای های سیاه غیر مخلوط نیز از طریق مکان، زمان و فصل (اول، دوم، یا پاییز) تولید خود شناخته می شوند. چای های ناب و CTC طبق کیفیت برگ پس از تولید و براساس سیستم Orange Pekoe نیز درجه بندی می شوند. ؛ پوئر( (Pu-erh:( در فلات کانتون چین به عنوان پولی(polee) نیز خوانده می شود)، دو نوع از این چای وجود دارد، "خام" و "رسیده". نوع خام یا سبز آن را می توان بلافاصله مصرف نمود یا گذاشت تا رسیده تر شود. طی فرآیند رسیدن گیاه چای، چای متحمل عملیات تخمیر ثانویه و میکروبی (باکتریایی) می شود. پوئر رسیده از از برگ سبز چای ساخته می شود که بطور مصنوعی اکسیده می شود تا به طعم فرآیند رسیدن طبیعی خود نزدیک شود. این عمل تحت فرآیند مشابهی کنترل می شود تا آنها را با هم درآمیخته نماید که درآن هم رطوبت و هم دمای چای بطور دقیقی تحت نظارت قرار می گیرد. هردو نوع چای پوئر معمولا" به اشکال مختلفی متراکم می شوند ازجمله قالبی، قرص مانند، کاسه ای شکل یا قارچ مانند. درحالی که بیشتر انواع چای درهمان سال اول تولید خود، مصرف می شوند، اما چای پوئر را برای بهبود طعم آن می توان دِیرتر مصرف کرد و نوع خامش را بین 30 تا50 سال و نمونه رسیده اش را بین10 تا 15سال نگهداری نمود، اگرچه کارشناسان و طرفداران آن درمورد دوره زمانی بهینه توقف فرآیند رسیده شدن چای با هم اختلاف دارند. بیشتر اوقات، پوئر رابرای مدت 5دقیقه درآب جوش خیس می کنند. علاوه براین، برخی از ساکنان تبت از پوئر را با کره گاو کوهاندار تبتی((Yak، شکر و نمک مِی جوشانند و چای کره گاوی که بسیار مقوی هم هست را تهِیه می کنند. چای هایی که همچون پوئر و لیوبائوLiu bao بر روی آنها اکسیداسیون ثانویه واقع می شود، در چین به عنوان چای سیاه شناخته می شوند. این را نباید با اصطلاح انگلیسی چای سیاه اشتباه گرفت که درچین به آن چای قرمز می گویند. ؛ چای زرد: یا تحت نام چای باکیفیت در]] دربار سلطنتی[[ استفاده شود، و یا چای مخصوصی مشابه با چای سبز، این نوع چای مرحله کند تری از خشک را سپری می کند. ؛ کوکیچا (Kukicha) : همچنین چای زمستان نیز نامیده می شود، کوکیچا از شاخه های کوچک و برگهای کهنه و هرس شده گیاه چای طی فصل زمستانه و با برشته سازی برشته سازی خشک، عمل می آید. این ماده به عنوان یک غذای سالم در ژاپن و نیز در رژیمهای افزایش طول عمر بطور رایجی مصرف می شود. ؛ ژنمایکا(Genmaicha): درزبان ژاپنی به معنای چای برنج قهوه ای رنگ است، آن چای سبزی است که با برنج خشک قهوه ای برشته شده (برخی اوقات برنج بوداده) ترکیب می شود، و در ژاپن بسیارمتدام بوده اما درچین هم مصرف می شود. ؛ چای گل (عطری): چای هایی که با گلها فرآوری یا دم می شوند؛و هرنوع گلی هم برای گونه خاصی ازچای همچون چای سبز یا سرخ، استفاده می شود. معروفترین چای عطری، چای یاسمن (هیوآنگ پین در فلات کانتون، هوآچا که نوعی درخت گل در ماندارین چین است) یا چای سبز یا اولانگ معطر (یا دم شده ) با گلهای یاسمن است. گلهای رز، سدر، لیچی (Lychee)، گل Osmanthus، وگل داوودی نیز جزو گلهای رایج مورد استفاده در این نوع چای هستند.

    منبع : سایت ایران شف
    خوار نمودن هر آيين و نژادي به کوچک شدن خود ما خواهد انجاميد . «ارد بزرگ»






  2. 11 کاربر از پست 2012 تشکر کرده اند .


  3. Top | #2

    کاربر حرفه ای


    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    نوشته ها
    3,797
    میانگین پست در روز
    2.58
    محل سکونت
    گیلـــان - رشــت
    تشکر از کاربر
    16,192
    تشکر شده 12,016 در 4,084 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض

    نحوه دم کردن چای سبز
    برای تازه و معطر ماندن چای سبز بهتر است آن را در ظرفی تیره بریزید و در محلی تاریک و به دور از نور و رطوبت نگهداری کنید...
    مواد لازم:
    چای سبز=3 قاشق غذاخوری
    شکر=2 قاشق غذاخوری
    هل خرد شده=8 قطعه
    آب جوش=2 لیوان
    نعناع سبز=کمی

    روش نگهداری و دم کردن چای سبز :
    برای تازه و معطر ماندن چای سبز بهتر است آن را در ظرفی تیره بریزید و در محلی تاریک و به دور از نور و رطوبت نگهداری کنید.برای هر نفر 1 قاشق مرباخوری چای سبز را در قوری ریخته و به ازای هر یک قاشق، 1 لیوان آب داغ با دمای 80 تا 85 درجه به آن اضافه کرده و درب قوری را به مدت 7 تا 8 دقیقه بگذارید. سپس آن را بنوشید.چای سبز مانند چای سیاه نیازی به دم کردن روی حرارت ندارد.
    دلـــ دادگــی ، جــان دادگــیست !

  4. 5 کاربر از پست raha16 تشکر کرده اند .


  5. Top | #3

    کاربر نیمه فعال


    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    نوشته ها
    314
    میانگین پست در روز
    0.16
    محل سکونت
    اصفهان
    تشکر از کاربر
    137
    تشکر شده 2,475 در 238 پست
    اندازه فونت

    Smile آموزش و بهترین روش دم کردن چای و انواع دم نوش


    21.چای زیره سیاه: ( 1 قاشق غذاخوری) در یک قوری (2لیوان آب سرد) به همراه مقداری نبات.

    خواص:طبیعت بسیار گرم. بالا برنده فشار خون. سوزاندن چربی اضافی. تصفیه ی خون. مقوی قلب و عروق. شستشو دهنده کلیه. ضد چاقی. ضد زردی پوست. ازدیاد کننده ی شیر مادر. ضد نفخ معده. مقوی معده .رفع ناراحتیهای روده.
    22.چای بادرنجبویه:( 1 قاشق غذاخوری)( در یک قوری ) 2 لیوان اب سرد به همراه مقداری نبات.

    خواص:طبیعت خیلی گرم. در بعضی مزاجها بالا برنده ی قوی فشار خون. مقوی قلب و اعصاب. خونساز. تقویت کننده ی سلولهای مغزی. فوق العاده آرامبخش است.
    (( گیاه مورد علاقه حضرت علی (ع))). مقوی مغز. ضد صدای گوش. خواب آور. نشاط آور. ضد بیماریهای کلیه. ضد خوابهای وحشتناک. ضد بوی دهان.

    23.چای بهار نارنج: ( 1 قاشق غذاخوری) در یک قوری (2لیوان اب سرد) به همراه مقداری نبات.

    خواص: طبیعت گرم. آرامبخش. تقویت کننده ی قلب و اعصاب. مفرح و نشاط آور. سردردهای عصبی. اشتها آور.
    24.چای هوفاریقوت: ( 1 قاشق غذاخوری) در یک قوری (2لیوان اب سرد) به همراه مقداری نبات.

    خواص: طبیعت گرم و خشک . مقوی اعصاب. مقوی قلب. دافع اخلاط فاسده.
    25. چای کوهی: ( 1 قاشق غذاخوری) در یک قوری (2لیوان اب سرد) به همراه مقداری نبات.

    خواص: طبیعت گرم . ضد آلرزیو حساسیت. مقوی اعصاب. آرامبخش. ضد اگزمای پوستی.


    16.چای زعفران)1قاشق مربا خوری کوبیده) در یک قوری (لیوان آب سرد) به همراه مقداری نبات.

    خواص:طبیعت گرم و خشک، مفرح. مقوی قلب. محرک قوای مغزی. نشاط اور. خنده اور. ضد کرمخوردگی دندان.شستشو دهنده کلیه.مقوی معده .ضد سرفه. ضد حساسیت. خلط اور

    17. چای نعناع:(1 قاشق غذاخوری) در یک قوری (2 لیوان اب سرد) به همراه مقداری نبات.

    خواص:طبیعت معتدل واندکی گرم. ضد اسهالو استفراغ. ضد نفخ معده. خوشبو کننده دهان. ارام کنندهی روده ها. رفع خستگی. رفع ناراحتیهای کیسه ی صفرا. رفع ناراحتیهای ریوی. تنگی نفس و آسم. ضد سرفه.

    18.چای پونه:(1 قاشق غذاخوری) در یک قوری(2لیوان اب سرد) به همراه مقداری نبات

    خواص: طبیعت معتدل و اندکی گرم.ضد اسهال واستفراغ. ضد نفخ معده. مقوی معده. خوشبوکننده ی دهان. ارام کننده ی روده ها. رفع ناراحتیهای ریویو آسم وتنگی نفس. ضد سرفه. ضد ناراحتیهای کیسه ی صفرا. رفع خستگی.

    19.چای چلتوک برنج:( 1 قاشق غذاخوری) در یک قوری (2لیوان اب سرد) به همراه مقداری نبات.

    20. چای گلپر:( 1قاشق غذاخوری) در یک قوری (2لیوان اب سرد)به همراه مقداری نبات.

    خواص:طبیعت گرم و خشک. تقویت کننده ی عالی حافظه. ضد صرع قوی. ضد فراموشی. ضد انواع اسهال.


    13.چای مرزنگوش:(1 قاشق غذا خوری) در یک قوری(2لیوان آب سرد) به همراه مقداری نبات.

    خواص:طبیعت گرم.آرامبخش اعصاب.بهترین داروی میگرن کهنه ودرد شقیقه ها وسردرد ها .ضدنفخ معده.ضد ورم معده. ضد اخلاط مضره. ضد سرما خوردگی. ضد اسهال. خلط آور. تب بر . خواب آور.اشتها آور.

    14.چای استخودوس:( 1 قاشق غذاخوری) در یک قوری (2لیوان آب سرد) به همراه مقداری نبات

    خواص:طبیعت گرم وخشک آرامبخش اعصاب.تقویت کننده ی سلولهای مغز.ضد میگرن. ضد زکام و آسم و برونشیت.مسکن. درمان رماتیسم. شستشو دهنده ی کلیه. ضد اگزما.(( کاربرد در اکثر بیماریها دارد.))


    15.چای فلوس:(1 قاشق غذاخوری مغز فلوس) در یک قوری(2لیوان آب سرد) به همراه مقداری نبات.

    خواص:طبیعت معتدل پایین آورنده ی فشار خون. برفک دهان.ملین. مسهل قوی.ضد صفرا.ضد یبوستهای بدو مزمن. ضد تورم امعاء و احشاء.


    ۱۱.چای اکلیل کوهی:(۱قاشق غذاخوری) دریک قوری (۲ لیوان آب سرد) به همراه مقداری نبات.
    خواص:طبیعت معتدل گرم .گیاه معجزه گر. مقوی اعصاب. شستشو دهنده ی کلیه .ضد صفرا. ضد دلهره و اضطراب. تقویت بدن. زکام . اسم. سياه سرفه. مقوی معده. ضد درد روماتیسمی و استخوانی و کمر. ضد سنگ کیسه صفرا
    ۱۲.چای گزنه:(۱ قاشق غذا خوری) در یک قوری (۲ لیوان آب سرد )به همراه مقداری نبات.
    خواص:طبیعت گرم و خشک. ضد قند.ضد غلظت خون. ضد چربی. ضد صفرا و سنگ کیسه ی صفرا. ضد سر طان . ضد خونریزی. زیاد کننده ی شیر مادر. رفع خستگی. ضد ریزش مو.

    7.چای زنجبیل:( 1 قاشق مربا خوری کوبیده ) در یک قوری (2 لیوان آب سرد) به همراه مقداری نبات.
    خواص: طبیعت گرم و خشک ، بالا برنده فوری فشار خون، ضد ضعف اعصاب،تقویت حافظه، تنظیم ادرار، ضد رطوبت مزاج، ضد بلغم و صفراوی ، خونساز ، ضد درد مفاصل ، تقویت قوه باء مقوی جهاز هاضمه ، ضد سم غذایی ، مقوی معده ، مسکن، مقوی قوای رئیسه بدن.

    8.چای میوه گل نسترن:(15 عدد) در یک قوری (2 لیوان آب سرد) به همراه مقداری نبات.
    خواص: طبیعت معتدل و خشک ، پایین آورنده فشار خون ، ضد قند خون ، ضد ورم و درد کلیه، شستشو دهنده ی کلیه ، سرشار از ویتامین ث ضد سرما خوردگی ، مقوی معده ، ضد اسهال.





    9.چای زیرفون:( 1 قاشق غذا خوری ) در یک قوری ( 2 لیوان آب سرد) به همراه مقداری نبات.
    خواص: طبیعت گرم ، مصرف زیاد پایین آورنده فشار خون ، ضد ناراحتیهای عصبی و تشنجها ، ضد میگرنهای مزمن ، ضد بیخوابی ، ضد سردرد ، بیماریهای ریوی ، زکام ، ضد غلظت خون، ضد استفراغ ، ضر رماتیسم ، آرتروز ، نقرس و سیاتیک ،(( برای خانمهای بار دار ممنوع است)).

    10. چای آویشن:(1 قاشق غذا خوری) در یک قوری (2 لیوان آب سرد ) به همراه مقداری نبات .
    خواص: طبیعت معتدل ؛ بالا برنده فشار خون ، تقویت اعصاب ، رفع کولیتهای مزمن و شستشو دهنده ی کلیه ، ضد انگل ، ضد رطوبت بدن ، ضد صفرا، ضد زکام ، وسرفه و آسم ، اشتها آور ، ضد غلظت خون ، مقوی جهاز هاضمه ، تقویت بینایی .


    3.چای بادرنجبویه زیرفون: بادرنجبویه (1 قاشق مربا خوری)به اضافه ی زیرفون (1 قاشق غذاخوری) در یک قوری (2لیوان آب سرد)به همراه مقداری نبات.

    خواص:طبیعت خیلی گرم، در بعضی مزاجها بالا برنده ی قوی فشار خون ، مقوی قلب و اعصاب، خونساز، تقویت کننده ی سلولهای مغزی ، فوق العاده آرام بخش است، ((گیاه مورد علاقه ی حضرت علی(ع) )) مقوی مغز ،ضد صدای گوش ، خواب آور، نشاط آور، ضدبیماریهای کلیه ، ضد خوابهای وحشتناک، ضد بوی دهان.

    4. چای بابونه:(1 قاشق غذا خوری) در یک قوری (2 لیوان آب سرد) به همراه مقداری نبات.

    خواص: طبیعت معتدل و دیم آن گرم و خشک. آرام بخش اعصاب ، معده، روده و تقویت آنها، ضد تب، ضد انگل، ضد یبوست ، مقوی اعصاب و مغز، اشتها آور، ضد بلغم و صفرا، شستشو دهنده بسیار قوی کلیه ها .

    5. چاب به لیمو: (1 قاشق غذاخوری) در یک قوری (2 لیوان آب سرد) به همراه مقداری نبات.

    خواص:طبیعت گرم، خواب آور شب، آرامبخش، ضد میگرن، ضد سر درد، ضد تپش قلب، تقویت حافظه، ضد نفخ، تقویت معده ، ضد آسم.

    6.چای دارچین):چند قلم آسیاب نشده) در یک قوری (2 لیوان آب سرد) به همراه مقداری نبات.

    خواص:طبیعت گرم و خشک، محرک اعصاب، شستشو دهنده ی کلیه ها ، دفع رطوبت اخلاط رطوبتی ، مفرح، تقویت قوه باء، پا دردهای رطوبتی، اشتها آور ، ضد دلهره ، ضد بوی دهان ، تقویت کبدو معده (( تاثیر آن تا 15 سال در بدن می ماند.))


    1.چای گل گاوزبان وسنبل الطیب: گل گاو زبان (4 قاشق مربا خوری )به اضافه سنبل طیب (9 قاشقمربا خوری 1 عدد لیمو عمانی در 2 لیوان آب سرد و مقداری نبات

    خواص: گل گاو زبان" طبیعت گرم وتر ، ارام بخش اعصاب ،خواب آور، سر درد های عصبی ، دردهای کلیوی ،ضد سودا و صفرا
    سنبل الطیب: طبیعت گرم ، ضد قولنج و اسپاسم ، ضد تشنج و صرع ، تقویت قوه باء

    2.چای به لیمو زیرفون: به لیمو (1 قاشق مربا خوری) به اضافه زیرفون (1 قاشق غذاخوری) در یک قوری (2 لیوان آب سرد) به همراه مقداری نبات .

    خواص: طبیعت گرم ، ضد سرما خوردگی، ضد ناراحتی عصبی، ضد تشنج ، ضد نقرس، ضد سیاتیک، ضد غلظت خون ، ضد رماتیسم، خواب آور شب ، ضد میگرن، آرامبخش، ضد تپش قلب، ضد سر درد ، تقویت حافظه ، تقویت معده ، ضد آسم، پایین آورنده ی فشار خون، ضد اسهال، شستشو دهنده ی کلیه.

    بگذارسربه سينه من تابگو يمت:
    اندوه چيست...
    عشق كدام است...
    غم كجاست...

  6. 2 کاربر از پست majidrahmani تشکر کرده اند .


  7. Top | #4

    کاربرفعال بخش آموزش


    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    نوشته ها
    4,905
    میانگین پست در روز
    4.96
    محل سکونت
    توی اینترنت و کتاب
    تشکر از کاربر
    45,729
    تشکر شده 12,258 در 4,619 پست
    حالت من
    Khoshhal
    اندازه فونت

    پیش فرض آموزش و بهترین روش دم کردن چای و انواع دم نوش

    چای ترش سرشار از ویتامین C است که با تقویت سیستم ایمنی بدن با سرماخوردگی و عفونت های دیگر مقابله می کند.
    چای ترش، یک نوشیدنی قدیمی گیاهی است که به صورت گرم یا سرد مصرف می شود. این چای از طریق دم کردن گل بامیه به دست می آید.

    این چای که قرمز رنگ و بدون کافئین است، طعم ترش و بوی مطبوعی دارد.

    * برای بیماران قلبی و افرادی که مشکل گردش خون دارند مفید است.

    * سرشار از ویتامین C است که با تقویت سیستم ایمنی بدن با سرماخوردگی و عفونت های دیگر مقابله می کند.

    * کاهش دهنده فشار خون بالاست، گردش خون را بهبود می بخشد و میزان استرس را کاهش می دهد.

    * حاوی آنتی اکسیدان لازم برای بدن مانند اسید سیتریک و اسید اسکوربیک است که در محافظت از سلول به بدن کمک می کند.

    * به طور طبیعی، خاصیت ضد میکروبی و ضدسرطانی دارد و علاوه بر تقویت کردن مکانیزم دفاعی، از بدن در برابر عفونت باکتریایی نیز محافظت می کند

    منبع: مهر
    شازده کوچولو پرسید: پس آدم ها کجا هستند؟
    آدم در بیابان احساس تنهایی می کند
    مار گفت: با آدم ها نیز آدم احساس تنهایی می کند!



  8. 2 کاربر از پست *~SETAREH~* تشکر کرده اند .


  9. Top | #5

    Banned


    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    نوشته ها
    829
    میانگین پست در روز
    1.13
    محل سکونت
    Half the World
    تشکر از کاربر
    1,122
    تشکر شده 7,654 در 1,086 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض 12 نوع چای گیاهی برای حفظ جوانی


    12نوع چای گیاهی برای حفظ جوانی

    کاهش حافظه ، کاهش میل جنسی ، ریزش مو ، چین و چروک پوست ، بی خوابی های شبانه ، درد مفاصل ، پوکی استخوان و … همگی نشانه های طی شدن عمر میباشند اما عادت ها و مواد غذایی می توانند زیبایی و جوانی را برای سال های بیشتری حفظ کنند ، متخصصان طب سنتی و طرفداران گیاه درمانی این 12 گیاه را توصیه می کنند.

    1 » چای گل گلایل ( زیبایی ناخن ها و موها ) : گلایل غنی از سیلیس است و می تواند باعث استحکام ناخن ها شود ، 15 گرم گلبرگ خشک شده را در 1 لیتر آب به مدت 30 دقیقه بجوشانید و بعد از صاف کردن 3 فنجان در روز بنوشید ، با فاصله هر 20 روزه می توانید تا 3 ماه از این نوشیدنی استفاده کنید.
    برای استفاده از گلایل در تقویت موها روش کار به این صورت است که 150 گرم گلایل را با 100 گرم برگ هیدروکوتیل و 50 گرم گزنه در 1 لیوان آب به مدت 10 دقیقه دم کنید و بعد از صاف کردن انرا پس از غذا 3 وعده در روز به مدت 1 ماه بنوشید.
    نکته : مصرف گلایل برای زنان باردار و شیرده و مبتلایان به ناراحتی های قلبی و کلیوی و کبدی مناسب نمی باشد.

    2 » چای گل ساعتی ( خواب خوب ) : گل ساعتی داروی خوبی برای کم خواب ها است و برخلاف داروهای شیمیایی عوارضی مانند مشکلات حافظه و توجه ندارد ، 15 گرم برگ و گلبرگ های خشک شده این گیاه را در 1 فنجان آب جوش دم کرده و بعد از 10 دقیقه صاف کنید و هر روز صبح و ظهر و شب بین غذا و قبل از خواب آن را بنوشید.
    پس از یک فاصله 20 روزه می توانید تا 3 ماه از این نوشیدنی استفاده کنید ، البته مصرف آن در دوران شیردهی و بارداری ممنوع است ، همچنین نباید آن را با داروهای مسکن مصرف کرد.

    3 » چای سبز و نعناع فلفلی ( کاهش وزن ) : با افزایش سن تناسب اندام کمتر میشود اما برای حفظ تناسب یا کاهش وزن می توانید از چای سبز و نعناع فلفلی کمک بگیرید ، این گیاهان حاوی عوامل فعال لاغر کننده اند.
    2 قاشق چایخوری برگ نعناع خشک شده و 2 قاشق غذاخوری چای سبز خشک شده را در یک لیتر آب به مدت 10 دقیقه دم و بعد آن را صاف کنید و قبل از ساعت 5 بعدازظهر به مدت یک ماه روزی یک فنجان از آن را بنوشید. توجه داشته باشید مصرف این نوشیدنی به زنان باردار و کودکان توصیه نمی شود.

    4 » چای گل تاج ریزی ( تقویت بینایی ) : مصرف گیاه تاج ریزی می تواند باعث تقویت حس بینایی شود ، این گیاه حاوی پلی فنول هایی است که به جریان خون در ریزترین عروق خونی شبکه کمک می کند و در احیای سلول ها و فعال نگه داشتن آنها و بهبود بینایی در شب موثر است.
    می توانید 5 قاشق چای خوری از برگ های تازه گیاه را در 500 میلی لیتر آب جوش بریزید و برای 15 دقیقه آن را دم کنید. برای یک ماه هر روز 3 نوبت از این دم کرده بنوشید اما زیاده روی نکنید چون زیاده روی در مصرف آن می تواند باعث مشکلات قلبی و کلیوی شود.

    5 » چای زنجبیل و نعناع فلفی ( افزایش میل جنسی و پیشگیری از پوکی استخوان ) : مصرف نعناع فلفی و زنجبیل از پوکی استخوان پیشگیری میکند و میل جنسی را افزایش میدهد ، می توانید 1 قاشق چای خوری نعناع فلفلی و 2 قاشق چایخوری زنجبیل تازه را با 1 فنجان بزرگ آب دم کنید و روزانه یک فنجان و به مدت یک ماه مصرف کنید ، با یک فاصله 20 روزه می توانید تا 3 ماه این دم کرده را بنوشید.

    6 » چای کاسنی ( رفع سوءهاضمه ) : گیاه کاسنی می تواند با تاثیر بر پرزهای دستگاه گوارش و کبد سبب کارکرد بهتر آن شود و نفخ و مشکلات هضم را بهبود ببخشد ، 4 گرم ریشه کاسنی را در 150 میلی لیتر آب جوشیده به مدت 10 دقیقه دم کنید و بعد از صاف کردن 1 تا 2 فنجان قبل از غذا به مدت یک ماه بنوشید.
    نکته : درصورت ابتلا به آلرژی مصرف این گیاه توصیه نمی شود.

    7 » چای جینسینگ ( تقویت حافظه ) : ریشه گیاه جینسینگ حاوی 3 تا 8 درصد جینسنوسید است و روی هوش و حافظه اثر مثبتی دارد ، می توانید 3 گرم ریشه جینسینگ را به قطعات کوچک خرد و در 500 میلی لیتر آب به مدت 10 دقیقه دم کرده و صاف کنید ، نوشیدن 1 فنجان جینسینگ 2 بار در روز و 20 روز در ماه روی حافظه اثری فوق العاده میگذارد.
    نکته : نباید روزانه بیش از 3 گرم و همچنین بیش از 3 ماه جینسینگ مصرف کنید ، این گیاه مناسب زنان شیرده و باردار نیست و برای کودکان مبتلا به پرفشاری خون ، چاقی ، بی خوابی یا افرادی که تحت درمان با داروهای ضدانعقاد هستند نیز ممنوع میباشد.

    8 » چای بنفشه وحشی ( شفاف سازی پوست ) : اگر پوستتان کدر شده برای شفاف سازی آن و پیشگیری از پیری زودرس پوست تان می توانید بنفشه وحشی را امتحان کنید ، 30 گرم گیاه خشک شده را در آب سرد بخیسانید بعد آن را برای 15 دقیقه در 500 میلی لیتر آب دم کنید و پس از صاف کردن 2 تا 4 فنجان از آن را قبل از غذا به طور روزانه به مدت 1 ماه بنوشید.
    نکته : این نوشیدنی مناسب کودکان نیست و گیاه تازه نیز سمی و غیرقابل مصرف میباشد.

    9 » چای سیاه ( پیشگیری از پوکی استخوان ) : بررسی های محققان نشان میدهد مصرف بیش از 4 فنجان چای سیاه در روز از بروز پوکی استخوان پیشگیری می کند ، چای سیاه یا همان چای معمولی را مانند همیشه دم کنید و بنوشید.
    نکته : بهتر است زنان باردار و کودکان چای سیاه را کمتر مصرف کنند.

    10 » چای گزنه ( سلامت پروستات ) : گزنه با ایجاد اختلال در تبدیل هورمون تستوسترون به دهیدروتستوسترون که باعث بزرگ شدن غده پروستات میشود از هیپروفی خوش خیم آن جلوگیری میکند.
    میتوانید 5 گرم برگ یا گل گزنه را با 150 میلی لیتر آب به مدت 15 دقیقه در ظرف دردار دم کنید و پس از صاف کردن 3 فنجان از آن را در روز قبل از غذا بنوشید ، پس از 20 روز فاصله می توانید مصرف آن را از مجدد شروع کنید ، به مدت 3 ماه از این محلول استفاده کنید.
    نکته : از آنجا که گزنه کمی تحریک کننده و آلرژی زاست نباید در مصرف آن زیاده روی کرد.

    11 » چای زبان گنجشک ( پیشگیری از روماتیسم ) : گیاه زبان گنجشک خاصیت ضدروماتیسمی دارد و درد مفاصل را کاهش می دهد ، 10 تا 20 گرم برگ خشک آن را در 1 لیتر آب به مدت 15 دقیقه دم کنید و پس از صاف کردن 3 بار در روز پس از هر وعده غذا به مدت 1 ماه مصرف کنید ، با یک فاصله 20 روزه می توانید مدت مصرف را تا 3 ماه افزایش دهید.

    12 » چای آرتیشو ( پاکسازی بدن و دفع سموم ) : وقتی سموم در بدن زیاد می شود قدرت جسمی کاهش میابد ، آرتیشو با تحریک کلیه باعث دفع سموم از بدن خواهد شد ، 10 گرم برگ تازه آن را در 1 لیوان آب به مدت 15 دقیقه دم کنید و پس از صاف کردن قبل از غذا 3 مرتبه در روز به مدت 1 ماه مصرف کنید ، با فاصله 20 روزه میتوانید مصرف را تا 3 ماه ادامه دهید.
    نکته : این گیاه مناسب زنان شیرده نیست.

  10. 2 کاربر از پست *$ MARJAN $* تشکر کرده اند .


  11. Top | #6

    همکار بخش آموزش


    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    نوشته ها
    6,477
    میانگین پست در روز
    3.69
    محل سکونت
    استان مرکزی
    تشکر از کاربر
    82,023
    تشکر شده 68,233 در 7,377 پست
    حالت من
    Sepasgozar
    اندازه فونت

    پیش فرض

    کلی / قفل

    اگر زندگی بتو آبلیمو داد؛
    از آن شربت آبلیودرست کن.

    هرلحظه سپاس
    آموزش

    رمان لحظه ای آرامش مهمانم کن | نسیم شیرازی کاربر انجمن
    من خیال می کردم | haniyehhhh کاربر انجمن
    توجه:
    نوشتن کلمه های...مرسی،ممنون،خوب بود،عالی بود ،
    شکلک تنها،فکر کنم خوشمزه باشه،دوست دارم درست کنم اسپم حساب میشه.اخطار می گیرید.

    اطلاعيه بخش آموزش
    لیست منوی آشپزی وشیرینی پزی
    کانال آموزشی آشپزی
    منوی نودهشتیا (آموزش متفرقه)


  12. کاربر زیر از پست azam 24 تشکر کرده است .


موضوعات مشابه

  1. گزيده سرمقاله روزنامه هاي امروز |7 مرداد
    توسط آنیتا در انجمن اخبار و مطالب مفید روز
    پاسخ ها: 0
    آخرین نوشته: 1389,05,07, ساعت : 11:09
  2. گزيده سرمقاله روزنامه هاي امروز |29 تير
    توسط آنیتا در انجمن اخبار و مطالب مفید روز
    پاسخ ها: 0
    آخرین نوشته: 1389,04,29, ساعت : 09:58
  3. گزيده سرمقاله روزنامه هاي امروز|28 تير ماه
    توسط آنیتا در انجمن اخبار و مطالب مفید روز
    پاسخ ها: 0
    آخرین نوشته: 1389,04,28, ساعت : 09:48
  4. گزيده سرمقاله روزنامه هاي امروز |24 تيرماه
    توسط آنیتا در انجمن اخبار و مطالب مفید روز
    پاسخ ها: 0
    آخرین نوشته: 1389,04,24, ساعت : 11:02

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •