| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۹۰ محل سکونت : SHZ
تشکرها: 4,417
تشکر شده 1,978 بار در 341 پست
کتاب مورد علاقه : قرار نبود حالت من : | مانتو پاییزه مدل 91 می گویند قسمت نیست حکمت است...؟ خدایا من معنی قسمت و حکمت را نمی دانم اما تو معنی طاقت می دانی!!! مگـــــــــــه نـــــــــــــــــــه؟؟؟؟ کتابی متفاوت......... http://www.forum.98ia.com/t648263.html#post6802208 | ||||||||
| | |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) |
| کاربر عادی ![]() | سلام .میشه الگوی این مانتوها را هم بزارین مرسی -2-40-: |
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) |
| کاربر عادی ![]() | تاپ یقه آرشال ابتدا الگوي برش عصايي را براي تاپ مطابق شکل اماده ميکنيم . بعد براي يقه 8 سانت و بازي ان 20 سانت در نظر ميگيريم ويقه را هلالي رسم ميکنيم . روي خط سرشانه 8 سانت جدا ميکنيم و سرشانه جديد رو رسم ميکنيم و از انجا به انتهاي حلقه استين وصل ميکنيم . اگه دوست داشتيد اندازه سرشانه رواز 8 سانت کمتر يا بيشتر هم بگيريد بعد از رسم الگوي پشت و جلو سرشانه ها را مطابق شکل بهم وصل ميکنيم و يقه را مطابق شکل رسم ميکنيم . البته پهناي يقه اينجا دلبخواهي هست و هر جور که دوست داريد پهنا در نظر بگيريد |
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۱ محل سکونت : دالان بهشت
تشکرها: 1,076
تشکر شده 6,983 بار در 1,311 پست
کتاب مورد علاقه : Majnoon tar az Farhad حالت من : | مرسي...خوشگل بودن | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت : تو دل اسمون
تشکرها: 437
تشکر شده 611 بار در 290 پست
کتاب مورد علاقه : مهر و مهتاب حالت من : | جالب بودن مرسی مسکینی دیدم با کفش پاره شکر می کرد خدا را ! گفتم که کفش پاره شکر خدا ندارد !؟! گفتا یکی شکر می کرد ، دیدم که پا ندارد … خدایا شکرت | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۹۰ محل سکونت : SHZ
تشکرها: 4,417
تشکر شده 1,978 بار در 341 پست
کتاب مورد علاقه : قرار نبود حالت من : | ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت : رشت
تشکرها: 26,345
تشکر شده 4,126 بار در 317 پست
کتاب مورد علاقه : خانوم حالت من : | اینا که مال 100 سال پیشن ![]() ![]() دلـــــم تنــگ شــده بــرایِ روزهــایِ کـــودکی کـــه بهـــــانه ی ِ گـــریــه ام داشــتن یــــک عـــــروسک بود ! نـــه یـــک آدم !! | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : زیر گنبد کبود
تشکرها: 874
تشکر شده 1,826 بار در 550 پست
کتاب مورد علاقه : بلندیهای بادگیر حالت من : | بد نبود ....... منم آن نیازمندی که به تو نیاز دارم | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۱ محل سکونت : شیراز
تشکرها: 917
تشکر شده 1,595 بار در 696 پست
کتاب مورد علاقه : قرار نبود.ان نیمه دیگر حالت من : | مرسی مجازی هستیم اما دلمان مجازی نیست میشکند حواست به تایپ کردنت باشد | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |