| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰ محل سکونت : dreamland
تشکرها: 5,107
تشکر شده 1,960 بار در 568 پست
کتاب مورد علاقه : Pride and Prejudice ,Gone With The Wind حالت من : | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() پا برهنه تا به کجا دویده ای ؟ که این همه گل شکفته است؟! *** در سرزمینی که سایه ی آدم های کوچک بزرگ شد در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است... *** از مخالفت نترسيد بادبادک وقتي مي تواند بالا برود که با باد مخالف مواجه شود | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : مشهد
تشکرها: 908
تشکر شده 468 بار در 310 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت،سینوهه حالت من : | زیباست ولی مهم اینه که ما دستمون به اینا نمیرسه!! شاندل شاعر بزرگ فرانسه در مقدمه کتاب آفرینش می گوید: « حرف هایی هست برای گفتن که اگر گوشی نبود نمی گوییم... و حرف هایی هست برای نگفتن که هرگز سر به ابتذال گفتن فرود نمی آورند... و سرمایه ماورایی هر کس، حرف هایی است که برای نگفتن دارد. حرف هایی که پاره های بودن آدمی اند و بیان نمی شوند مگر آنکه مخاطب خویش را بیابند...» ![]() | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : اصفهان
تشکرها: 436
تشکر شده 1,245 بار در 442 پست
کتاب مورد علاقه : غزال حالت من : | زیاد خوشکل نبود!! | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۱
تشکرها: 715
تشکر شده 2,349 بار در 740 پست
حالت من : | خیلی شلوغن نمیتونم درست ببینمشووون اَشکــ ِ زَن دل رآ مــی ســوزآنـد ولــی اشکـِــ مـَــرد .... کـــوه رآ همــ آبـــ مــی کــُند ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۱ محل سکونت : زیر آسمان شهر
تشکرها: 2,206
تشکر شده 2,036 بار در 1,264 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت حالت من : | بد نیست از هیاهوی زمین خسته شدم. سهراب! قایقت جایی برای من دارد؟ ![]() ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰ محل سکونت : dreamland
کتاب مورد علاقه : Pride and Prejudice ,Gone With The Wind حالت من : | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ویرایش توسط Elin-sky : ۱۵ شهريور ۱۳۹۱ در ساعت ۰۱:۱۰ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت : توی قلب عشق زندگیم همسرم
تشکرها: 1,380
تشکر شده 746 بار در 388 پست
کتاب مورد علاقه : ربکا از دافنه دوموریه حالت من : | مرسی از ما که گذشتتتتتتتتتتتت | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
کتاب مورد علاقه : Pride and Prejudice ,Gone With The Wind حالت من : | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۱ محل سکونت : shz
تشکرها: 5,764
تشکر شده 845 بار در 500 پست
کتاب مورد علاقه : hamkhoone حالت من : | بعضی هاش شیک وخوشگل بودن گاهی وقتها فکر کردن به بعضی ها ناخداگاه لبخند به لبانم مینشاند ![]() چقدر دوست دارم لبخندهای ناخداگاه را چقدر دوست دارم آن بعضی ها را...! ![]() | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت : زیر پوست شهر شیراز
تشکرها: 15,847
تشکر شده 5,721 بار در 1,325 پست
کتاب مورد علاقه : بادبادکباز-ریشه ها حالت من : | همشون چه نازن. البته دو سه تاشو دوست نداشتم ولی واقعا بقیه اشون نازبودن. دستت درد نکنه. love me? GREAT! hate me? EVEN BETTER! think I'm ugly? DON'T LOOK AT ME! don't you konw me? DON'T JUDGE ME! think you know me? YOU HAVE NO IDEA! | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |