| |||
| | #11 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تایپ کتاب ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۸ محل سکونت : تهران
تشکرها: 45,683
تشکر شده 18,232 بار در 2,032 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز قیافه اش که قشنگه خوب هم بازی کرده ![]() سریالش رو هم دوست دارم کتابش رو هم دوست داشتیم![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #12 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۹۰ محل سکونت : بانه
تشکرها: 303
تشکر شده 243 بار در 137 پست
کتاب مورد علاقه : بربادرفته ، ارمیا....... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خيلي خوشگله............. دلم که می گیردکودک می شوم ...کفش هایم تا به تا می شوند ...دستانی می خواهم که آرامم کنند ...مهربانی که به فکر دلتنگی هایم باشد ...و گلویی که بغض امانش را نبرد ...بهانه گیر می شوم ...نق می زنم که این را می خواهم ....که آن را می خواهم ...ولی هیچکس نمی داند ؛که به جز تو هیــــــــچ نمی خواهم. | ||||||||
| | |
| | #13 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۹۰ محل سکونت : تهران
تشکرها: 4,498
تشکر شده 1,021 بار در 378 پست
کتاب مورد علاقه : نوشته های م مودب پور حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ممنون خیلی نازه ازش خوشم میاد | ||||||||
| | |
| | #14 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : پایتخت ایران زمین
تشکرها: 2,475
تشکر شده 4,717 بار در 1,208 پست
کتاب مورد علاقه : الهه شرقی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من دوسش دارم ولی قیافش یه جوریه وحشتناکه خیانت میکنیم هردو ولی فرق میکنیم با هم تو با غریبه میخندی و من با گریه میخوابم | ||||||||
| | |
| | #15 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹ محل سکونت : تهران و اعتقاد به دین زرتشت دارم . زرتشتی هستم تو قلبم
تشکرها: 3,666
تشکر شده 5,760 بار در 993 پست
کتاب مورد علاقه : غرور و تعصب حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ![]() بیوگرافی بازیگر نقش خـــرم سلطان مریم سارا اوزرلی (به ترکی استانبولی: Meryem Uzerli؛ زادهٔ ۱۲ اوت ۱۹۸۳) بازیگری ترکتبار اهل آلمان است. مریم اوزرلی در سال ۱۹۸۳ از پدری ترک و مادری آلمانی زاده شد. او دو برادر و یک خواهر بزرگتر از خود دارد. بازیگر نقش : خرم سلطان نام: مریم سارا اوزرلی تاریخ تولد: ۱۲ اوت ۱۹۸۳ سن: 29 سال ... مقیم : ترکیه ملیت : ترک، آلمانی شهروند : آلمان ، ترکیه حرفه : بازیگر سال فعالیت : ۲۰۰۲ تاکنون قد :۱۷۲ سانتیمتر ویرایش توسط Tracy : ۸ آبان ۱۳۹۱ در ساعت ۰۲:۱۲ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| | #16 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۱ محل سکونت : تبریز
تشکرها: 367
تشکر شده 20 بار در 13 پست
کتاب مورد علاقه : کتابهای م.مودب پور حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز منم دوسش دارم من عاقبت ازاینجاخواهم رفت پروانه ای که باشب می رفت این فال را برای دلم دید | ||||||||
| | |
| | #17 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸ محل سکونت : تهران
تشکرها: 1,570
تشکر شده 1,110 بار در 184 پست
کتاب مورد علاقه : پشت پلک شب .غرور و تعصب حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| | |
| | #18 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸ محل سکونت : تهران
تشکرها: 1,570
تشکر شده 1,110 بار در 184 پست
کتاب مورد علاقه : پشت پلک شب .غرور و تعصب حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| | |
| | #19 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۱ محل سکونت : دنیای ادما
تشکرها: 2,196
تشکر شده 290 بار در 191 پست
کتاب مورد علاقه : همسایه من.رها حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خوشگله انسان موجودیست که موجودنیست! | ||||||||
| | |
| | #20 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت : زیر آسمان کرج
تشکرها: 1,728
تشکر شده 922 بار در 278 پست
کتاب مورد علاقه : نوتریکا.وفای عهــد حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز کــــــاملا مشخـــص بــــود مـــــردادیــــــه............ه ورررررررا به خودمD: برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| meryem uzerli |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |