| |||
| | #21 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال فراخوان تایپ ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : طهران
تشکرها: 9,312
تشکر شده 7,171 بار در 2,196 پست
کتاب مورد علاقه : شکر تلخ حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز تولدت مبارک شرمگین می خواندمش بر خویش از چه رو بیهوده گریانی در میان گریه می نالید دوستش دارم نمی دانی | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #22 (لینک مستقیم) | ||||||||
| رمان نویس انجمن ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت : زمین خدا
تشکرها: 11,119
تشکر شده 100,768 بار در 4,292 پست
کتاب مورد علاقه : طواف وعشق،سکوت سایه ه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز تولدتون مبارک این روزها کمی بدی هایمان قابل تحمل تر شده اند.....! ˙·٠•●♥رمان جدیدم : دل داده ام بر باد ♥●•٠·˙دیدن دختران دست در دست با نامحرمان عادی شده..! روبوسی و دست دادن و نماز نخواندن, دیدن موهای پریشان رایج شده..! این آزادی است؟! نه این اسارت است در چنگال هوس های شیطانی... این روزها آزادی قلم هم با هتاکی روح مقدس زن همراه است... من همان اسارت همراه با حرمت را می خواهم! ˙·٠•●♥ فرصتی دیگر از امیدوار عزیز ♥●•٠·˙ ˙·٠•●♥پی دی اف طواف و عشق ♥●•٠·˙ ˙·٠•●♥اميد وصل . مرثيه ي عشق . واهمه ي با تو نبودن♥●•٠·˙ | ||||||||
| |
| | #23 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸
تشکرها: 18,880
تشکر شده 720 بار در 331 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز تولدت مبارک | ||||||||
| |
| | #24 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۱ محل سکونت : زیر چتر خدا
تشکرها: 1,721
تشکر شده 378 بار در 147 پست
کتاب مورد علاقه : کژال حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز تولدتون مبارک... خنده را معنی ز سرمستی مکن آنکه می خندد غمش بی انتهاست! | ||||||||
| |
| | #25 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت : اتاقم...
تشکرها: 10,274
تشکر شده 2,468 بار در 1,175 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز تولدت مبارک ... The fact of a person isn’t the same that the person shows, haply the fact is same that the person can’t show it, if you want to identify a person listen to his unsaid not said. ♥قشنگ ترین رمان سایت ♥ طواف و عشق http://www.forum.98ia.com/t545788.html فرصتی دیگر(جدید) http://www.forum.98ia.com/t762487.html#post8139263 ویرایش توسط a.n.jel : ۱۳ شهريور ۱۳۹۱ در ساعت ۱۲:۲۳ بعد از ظهر | ||||||||
| |
| | #26 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت : نا کجا آباد
تشکرها: 18,397
تشکر شده 7,358 بار در 3,610 پست
کتاب مورد علاقه : خیلی زیاده... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز تولدتون مبارک........... عشق رویاهای من کسیه که حتی وقتی مثل سگ و گربه به جون هم افتادیم... شب نذاره از تو بغلش جم بخورم بگه: اشتی نکردیما.... ولی من بدون تو خوابم نمیبره.... | ||||||||
| |
| | #27 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۹۰ محل سکونت : ⓣⓔⓗⓡⓞⓞⓝ
تشکرها: 1,039
تشکر شده 3,853 بار در 1,024 پست
کتاب مورد علاقه : ♡gharar nabo0d...♥ حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز تولدت مبارک چـقـدر خـوبـه . . . l یـکـی بـاشـه یـکـی بـاشـه کـه بـغـلـت کـنـه سـرتـو بـزاری روی سـیـنـش آرومـت کـنـه هـُرم نـفـس هـاش تـنـت ُ داغ کـنـه عـطـر دسـتـاش مـوهـاتـو نـوازش کـنـه چـقـدر خـوبـه چـقـدر خـوبـه کـه آروم دم گـوشـت بـگـه غـصـه نـخـوری هـا.......من همیشه باهاتم .و بعد سکوت و اغوشی ارام و سرازیر شدن اشکهام ....خب سلام...واقعا یه جاهایی آدم تو زندگیش خسته میشه...منم الان همین حسو دارم....خسته ام...خیلی... بدی یا خوبی دیدید حلال کنید...شاید دیگه نباشم...شایدم یه مدت طولانی دیگه پیدام شه....بهرحال فعلا.... | ||||||||
| |
| | #28 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۱ محل سکونت : Tehran
تشکرها: 331
تشکر شده 4,934 بار در 410 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز تولدت مبارک... لعنت به گذشته ها .... خاطرات خوبش تکرار نمیشن ! خاطرات بدشم آدمو راحت نمیذارن ... ! | ||||||||
| |
| | #29 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : تو اینترنت
تشکرها: 1,978
تشکر شده 1,618 بار در 207 پست
کتاب مورد علاقه : معشوقه شیطان،هیچ کسان حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز از الآن رفتیم واسه امتحانا دعــــــا کنید star crossed سابقم![]() ![]() معشوقه ی شیطان |anital (رمانی که عاشقشم،فوق العاده جذاب و متفاوت... )از عشق بدم بدم بدم می آید | binaha کاربر انجمن در دَم ... ![]() هیچ کسان 2 ( دژاسو ) | sober کاربر انجمن هـیـچ کســان ۱(رمانی فوق العاده متفاوت... خیـــلی دوسش دارم) ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ویرایش توسط ~MOzhdeh.E~ : ۱۳ شهريور ۱۳۹۱ در ساعت ۱۲:۳۰ بعد از ظهر | ||||||||
| |
| | #30 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر ویژه ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : یک قدم به پرتگاه
تشکرها: 59,053
تشکر شده 75,080 بار در 10,844 پست
کتاب مورد علاقه : ايلگار دخترم حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز تولدتون مبارک مجازی هستیم اما دل هایمان مجازی نیست. می شکند اطلاعیه جدید بخش کتاب مخصوص نویسنده ها و خواننده های عزیز! قوانین بخش خبر | قوانین بخش مسابقات | قوانین بخش ورزش | قوانین مشترک بخش فرهنگ و هنر و اخبار نحوه ی قرار دادن کتاب در سایت | قوانین بخش نقد و بررسی کتاب | قوانین بخش ویرایش کتاب | اطلاعیه های بخش کتاب | راهنمـای بخش کتاب | ||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |