| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۱ محل سکونت : زیر اسمون ابی
تشکرها: 7,269
تشکر شده 5,118 بار در 938 پست
کتاب مورد علاقه : b شمارررررررر حالت من : | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ویرایش توسط رستگار4006 : ۱۰ شهريور ۱۳۹۱ در ساعت ۰۴:۱۴ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۱ محل سکونت : اتاقم دیگه
تشکرها: 517
تشکر شده 97 بار در 40 پست
کتاب مورد علاقه : بازی زیبایی ، یاسمین ، حالت من : | خيلي ممنون | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : زیر سقف آسمان
تشکرها: 622
تشکر شده 155 بار در 87 پست
کتاب مورد علاقه : کتاب های انجمن حالت من : | خیلی ممنونممممم!!! ![]() | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۱ محل سکونت : ~Rasht ~
تشکرها: 1,528
تشکر شده 2,507 بار در 896 پست
کتاب مورد علاقه : ~Riazi:p ~ حالت من : | وای چه خوشگلنن................ممنون | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : بین شکوفه های گیلاس...
تشکرها: 12,394
تشکر شده 5,581 بار در 3,457 پست
کتاب مورد علاقه : مجنون تر از فرهاد و حس حالت من : | آبی رنگ آرامش بخشی هستش ، خیلی نازن ممنون گاهی وقت ها باید بپذیرید که بعضی آدمها فقط میتوانند در قلبتان باقی بمانند نه در زندگیتان... ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۱ محل سکونت : خونمون
تشکرها: 679
تشکر شده 381 بار در 86 پست
کتاب مورد علاقه : اقلیت , آن ها... حالت من : | خیلی زیبا و فوق العاده ![]() مرسی نمی دانی چه دردی دارد... وقتی حالم در واژه ها هم نمی گنجد... ![]() | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۱ محل سکونت : یه جایی روی این کره خاکی
تشکرها: 20
تشکر شده 490 بار در 123 پست
کتاب مورد علاقه : من برای تو حالت من : | بیسته بیست بودن!من رنگه آبیو خیلی دوس دارم! | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹
تشکرها: 20,121
تشکر شده 1,435 بار در 258 پست
کتاب مورد علاقه : برزخ اما بهشت حالت من : | خیلیییییی رنگ آبیو دوست دارم مرسی یاد تو توی ِ دل شکسته َست... اسمت کلید همه ِ در های بسته َست... | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۱
تشکرها: 723
تشکر شده 217 بار در 112 پست
حالت من : | وای چقدر آخریه خوشگلهههههههههههههههههههه هههه بگذار بگویند مغرورم اما من دوستت دارم هایم را دیگر خرج کسی که لیاقتش را ندارد نمی کنم…! **************** خُدآیـ ــآ میـــــدونَم شـوخـیت گِرفـته:ll اَمــآ مآ کــه هَمسـن نیستــــیــم نَکُن :(( دوستان یه مدت نیستم مواظب خودتون باشید سعی میکنم زود بیام ![]() | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) |
| کاربر خودمونی ![]() | خیلی زیبا بود ممنون ![]() مخصوصا این یه جورایی ملیح بود ارزش تو، به اندازه ی کارهای خوبی ست که میکنی! برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید تاریک و بیصدا من تک و تنها غم خونه کرده تو این دل تنها |
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |