بازگشت   نودهشتیا > آموزش > آموزش های متفرقه > آشپزی و شیرینی پزی

 
 تبلیغات 
عصر پادشاهان
ارسال موضوع جدید  موضوع بسته شد
 
ابزارهای موضوع جستجو در موضوع نحوه نمایش
قدیمی ۳ مرداد ۱۳۸۹, ۰۸:۰۲ قبل از ظهر   #1 (لینک مستقیم)
همکار بازنشسته
 
2012 آواتار ها
 
پست معمولی  +1 امتیاز     
پیش فرض آموزش و طرز تهیه انواع غذاهای کشور (کره)

آموزش و طرز تهیه انواع غذاهای کشور (کره)
Cooking Korean food
در این پست میخواهیم انواع غذاهای کشور کره را قرار بدهیم
از دوستان گلم میخوام بهم کمک کنن
ممنون
منبع : آشپزی ایران شف
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
لیست غذاها:
1-بوچیم گه(نوعی کوکو)
2-بگم بب(برنج تفت داده شده)
3-گرن جیم(تخم مرغ بخار-پز)
4-مو سنگ چه (سالاد تربچه سفید)
5-سون پیان(نوعی کیک)
6-گم چه بوگم(سیب زمینی تفت داده شده)
7-دگ جوریم(خوراک مرغ تند)
8-ننگ میان(نوعی ماکارونی
9-دونگ ته م اون تانگ (خوراک ماهی تند)
10-
11-
gl



خوار نمودن هر آيين و نژادي به کوچک شدن خود ما خواهد انجاميد . «ارد بزرگ»






ویرایش توسط 2012 : ۱۱ مرداد ۱۳۸۹ در ساعت ۰۷:۴۴ قبل از ظهر
2012 آنلاین نیست.  

تبلیغات

دانلود

قدیمی ۳ مرداد ۱۳۸۹, ۰۹:۲۰ قبل از ظهر   #2 (لینک مستقیم)
همکار بازنشسته
 
2012 آواتار ها
 
بدون امتیاز  0 امتیاز     
پیش فرض پاسخ : آموزش و طرز تهیه انواع غذاهای کشور (کره)

بوچیم گه(نوعی کوکو)

مواد لازم:
هویج متوسط........................نصف
قارچ................................3عدد
پیاز.................................1عدد
سیب زمینی متوسط..............نصف
کدو.................................نصف
ارد سفید.....................نصف لیوان
تخم مرغ...........................5عدد
نمک.............نصف قاشق غذاخوری
فلفل سیاه.......نصف قاشق چایخوری
اب............................نصف لیوان
طرز تهیه:
همه سبزیجات را خیلی ریز خرد می کنیم و مقداری اب را به انها افزوده و سپس ارد را به مخلوط حاصله می افزاییم. بعد انها را به خوبی بهم می زنیم به طوری که به صورت مایه کوکو در اید.(البته این مایه نباید خیلی سفت شود). حال کمی روغن در تابه ریخته و صبر می کنیم داغ شود.مواد را به صورت لایه نازک و گرد در روغن داغ ریخته و وقتی که یک طرف ان سرخ شد طرف دیگر را برمی گردانیم تا سرخ شود.(این غذا مثل کوکوی ما ایرانی هاست)
2012 آنلاین نیست.  
تشکر شده توسط :
قدیمی ۳ مرداد ۱۳۸۹, ۰۹:۲۸ قبل از ظهر   #3 (لینک مستقیم)
همکار بازنشسته
 
2012 آواتار ها
 
پست معمولی  +1 امتیاز     
پیش فرض پاسخ : آموزش و طرز تهیه انواع غذاهای کشور (کره)

بگم بب(برنج تفت داده شده)

مواد لازم:
سیب زمینی متوسط......................نصفی
هویج متوسط.............................نصفی
کدوی سبز متوسط.....................نصفی
قارچ....................................4 عدد
برنج پخته شده..........................250 گرم
روغن زیتون...........................2قاشق
گوچوجان............................به میزان دلخواه
سویا سس........................یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
سیب زمینی و هویج را پوست گرفته و کدو را تمیز می کنیم سپس هر 3 را ریز خرد می کنیم حال کمی روغن زیتون در تابه ریخته و سبزیجات ذکر شده را درون ان به مدت چند دقیقه تفت می دهیم. بعد از 10 دقیقه برنج پخته شده را به مخلوط حاصل اضافه می کنیم و ان را خوب در داخل تابه بهم می زنیم.(به مدت 5 دقیقه)غذا هم اکنون اماده است ان را در ظرف ریخته و اگر تمایل داشتید می توانید به ان گوچوجان اضافه کنید و میل بفرمایید
2012 آنلاین نیست.  
تشکر شده توسط :
قدیمی ۳ مرداد ۱۳۸۹, ۰۹:۴۴ قبل از ظهر   #4 (لینک مستقیم)
همکار بازنشسته
 
2012 آواتار ها
 
بدون امتیاز  0 امتیاز     
پیش فرض پاسخ : آموزش و طرز تهیه انواع غذاهای کشور (کره)

گرن جیم(تخم مرغ بخار-پز)
مواد لازم:
تخم مرغ...............................4عدد
پیازچه.............................چند ساقه
نمک.................................مقدار ? لازم
اب................................نصف لیوان
طرز تهیه:
4عدد تخم مرغ را در ظرفی شکسته و یک لیوان اب را با مقداری نمک افزوده خوب هم بزنید. سپس ان را از صافی عبور دهید تا یک دست شود. مخلوط را داخل ظرفی سفالی ریخته و ان را در قابلمه ای که روی شعله در حال جوشیدن است گذاشته و در قابلمه را ببندید بعد از 3 تا 5 دقیقه در قابلمه را برداشته و ببینید در داخل ظرف سفالی تخم مرغ بسته شده یا نه. اگر بسته نشده بود مجددا در قابلمه را بسته و چند دقیقه دیگر صبر می کنیم . یک دقیقه قبل از خاموش کردن روی تخم مرغ پیازچه هایی را که از قبل خرد کرده بودیم می ریزیم. و بعد از 1 دقیقه شعله را خاموش می کنیم .

ویرایش توسط 2012 : ۱۱ مرداد ۱۳۸۹ در ساعت ۰۷:۳۸ قبل از ظهر
2012 آنلاین نیست.  
تشکر شده توسط :
قدیمی ۳ مرداد ۱۳۸۹, ۱۱:۲۳ قبل از ظهر   #5 (لینک مستقیم)
همکار بازنشسته
 
2012 آواتار ها
 
بدون امتیاز  0 امتیاز     
پیش فرض پاسخ : آموزش و طرز تهیه انواع غذاهای کشور (کره)

مو سنگ چه (سالاد تربچه سفید)

مواد لازم:
تربچه کوچک.......................................... .1عدد
شکر.....................................1 قاشق غذاخوری
سرکه سیب.............................1 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز تند.......................نصف قاشق غذاخوری
گوجو گارو.............................نصف قاشق چایخوری
سیر له شده.........................................م ? ?داری
نمک............................................ .....2 قاشق
کنجد خرد شده.......................نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
ابتدا یک تربچه کوچک را رنده کرده یا با چاقو برش می زنیم و مقدار 2 قاشق نمک روی ان می پاشیم.بعد از گذشت 3 دقیقه ان را شسته و بگذارید ابش گرفته شود. بعد یک قاشق شکر و مقداری سرکه سیب روی ان می ریزیم. بعد از چند دقیقه ان را صاف می کنیم و بعد از اینکه ابش گرفته شد ان را در ظرفی ریخته و مقدار یک قاشق فلفل قرمز تند در ان می ریزیم و در نهایت کمی کنجد خرد شده و مقداری سیر له شده به ان اضافه می کنیم و به هم می زنیم و هم اکنون سالاد شما اماده است.

ویرایش توسط 2012 : ۱۱ مرداد ۱۳۸۹ در ساعت ۰۷:۳۹ قبل از ظهر
2012 آنلاین نیست.  
تشکر شده توسط :
قدیمی ۳ مرداد ۱۳۸۹, ۱۲:۰۲ بعد از ظهر   #6 (لینک مستقیم)
همکار بازنشسته
 
2012 آواتار ها
 
بدون امتیاز  0 امتیاز     
پیش فرض پاسخ : آموزش و طرز تهیه انواع غذاهای کشور (کره)

سون پیان(نوعی کیک)

مواد لازم:

پودر برنج..............................نیم کیلو
اب................................به مقدار لازم
لوبیای سفید و قرمز................250 گرم
شکر.....................................1 لیوان
نمک.......................1 قاشق چایخوری
کنجد......................1 غذای مرباخوری
طرز تهیه:
پودر برنج را با اب خمیر کرده و با دست به صورت ورقه های نازک در اورید.سپس مقداری لوبیای قرمز و سفید پخته شده را با شکر و نمک و کنجد مخلوط کنید.
ورقه های خمیر را روی تخته گذاشته مقداری از مخلوط فوق را روی ان ریخته و به شکل صدف ان را ببندید.بعد صدفها را داخل بخار-پز گذاشته تا بپزدند. بعد از اماده شدن در ظرفی چیده و مقدار کمی روغن کنجد روی ان بریزید.
اطلاعات لازم:

بخار-پز: یک قابلمه که یک سوم ان را اب ریخته ایم روی شعله قرار داده و روی قابلمه یک صافی فلزی به اندازه در قابلمه گذاشته . وقتی اب قابلمه جوش بیاید موادی که داخل صافی هستند با بخار پخته می شوند.
البته امروزه بخار-پزهای مدرن کارها را اسان کرده اند
2012 آنلاین نیست.  
تشکر شده توسط :
قدیمی ۳ مرداد ۱۳۸۹, ۱۲:۰۹ بعد از ظهر   #7 (لینک مستقیم)
همکار بازنشسته
 
2012 آواتار ها
 
بدون امتیاز  0 امتیاز     
پیش فرض پاسخ : آموزش و طرز تهیه انواع غذاهای کشور (کره)

گم چه بوگم(سیب زمینی تفت داده شده)

مواد لازم:
سیب زمینی...................یک عدد درشت
روغن زیتون..............2 قاشق غذاخوری
پیازچه خرد شده..........................2عدد
نمک...........................به میزان دلخواه
طرز تهیه:
ابتدا یک عدد سیب زمینی درشت را حلقه حلقه نازک کرده و سپس ان را دراز و نازک قاچ کرده مقدار زیادی روغن زیتون در تابه می ریزیم و سیب زمینی ها را افزوده و به هم می زنیم تا تقریبا نرم شود. سپس پیازچه ی خرد شده را درون ان ریخته و بهم می زنیم کمی ان را حرارت می دهیم .حال این غذا را با نمک میل کنید.
اطلاعات لازم:
گم چه: سیب زمینی
2012 آنلاین نیست.  
تشکر شده توسط :
قدیمی ۴ مرداد ۱۳۸۹, ۰۸:۲۱ قبل از ظهر   #8 (لینک مستقیم)
همکار بازنشسته
 
2012 آواتار ها
 
بدون امتیاز  0 امتیاز     
پیش فرض پاسخ : آموزش و طرز تهیه انواع غذاهای کشور (کره)

دگ جوریم(خوراک مرغ تند)
مواد لازم:
روغن زیتون................یک قاشق غذاخوری
پیاز.......................................... ....2 عدد
سیب زمینی بزرگ........................یک عدد
مرغ تکه شده...............................یک کیلو
سیر له شده..............یک قاشق غذا خوری
پودر فلفل قرمز.............1.5 قاشق غذاخوری
نمک........................................... مقداری
سویا سس....................2 قاشق غذاخوری
گوچوجان..................نصف قاشق غذاخوری
شکر.....................................نصف قاشق
اب............................................. یک لیوان
پیازچه خرد شده.......................4 تا 5 عدد
فلفل شیرین............................3 تا 4 عدد
فلفل تند........................................ 1عدد
طرز تهیه:
درون تابه یک قاشق روغن زیتون ریخته و روی حرارت قرار می دهیم بعد 2 عدد پیاز را حلقه حلقه کرده و به داخل تابه می ریزیم .یک عدد سیب زمینی را حلقه حلقه کرده و بر روی پیازها می ریزیم و سپس قطعات مرغ را بر روی ان قرار می دهیم . داخل ظرفی جدا سس را تهیه می کنیم به این ترتیب که نصف قاشق سیر له شده و 1.5 قاشق پودر فلفل قرمز و مقدار کمی نمک و دو قاشق سس سویا و نصف قاشق گوچوجان و نصف قاشق شکر و مقدار نصف لیوان اب را در هم زده و به هم می زنیم حال سس اماده شده را روی مرغ ریخته و در قابلمه را می گذاریم تا خوب بپزد 3 تا 5 دقیقه قبل از خاموش کردن شعله مقداری پیازچه خرد شده و فلفل شیرین(دلمه ای) و یک عدد فلفل تند خرد شده را درون ظرف ریخته و درب ان را می گذاریم پس از گذشت 3 تا 5 دقیقه غذا حاضر است
2012 آنلاین نیست.  
تشکر شده توسط :
قدیمی ۴ مرداد ۱۳۸۹, ۰۸:۳۲ قبل از ظهر   #9 (لینک مستقیم)
همکار بازنشسته
 
2012 آواتار ها
 
بدون امتیاز  0 امتیاز     
پیش فرض پاسخ : آموزش و طرز تهیه انواع غذاهای کشور (کره)

ننگ میان(نوعی ماکارونی )موادلازم:
گوشت گاو بدون چربی...................300 گرم
سرکه سیب.................1 تا 2 قاشق غذاخوری
تربچه...........................یک سوم یک تربچه
خیار.......................................... ....2عدد
شکر..........................................1 قاشق
نمک..........................................1 قاشق
تخم مرغ.........................................3 تا
کیوجا................................1 قاشق غذاخوری
ننگ میان.......................................1 بسته
طرز تهیه:
ابتدا گوشت بدون چربی را به قطعات بزرگ بریده و به مدت 2 ساعت بپزید. بعد ان را برش های نازک زده و مقداری سرکه سیب به برشهای نازک بزنید.تربچه را به قطعات نازک ببرید.خیار را نیز بدون هسته با پوست خیلی نازک بریده(به حالتی برش می دهیم که مغز وسط خیار استفاده نشود یعنی از هر طرف یک قاچ می زنیم. 4 قاچ کافی است) یک قاشق نمک و یک قاشق شکر را به خیار و تربچه ها اضافه نموده و هم بزنید. سپس مقداری سرکه سیب اضافه کنید و بعد از 3تا 5 دقیقه اب انها را خوب بگیرید و در یک بشقاب بگذارید.
3 عدد تخم مرغ را اب پز کرده و انها را دو نیم کنید(از طول)نصف اب گوشتی را که قبلا پخته بودید در یک کاسه بزرگ بریزید .یک قاشق نمک و 3 قاشق شکر و یک قاشق بزرگ از کیوجا(یا خردل) و مقدار یک استکان کوچک سرکه سیب بریزید حال ان را از صافی رد کنید و به ارامی روی گوشت بریزید.
یک قابلمه بزرگ را از اب پر کرده و بگذارید جوش بیاید .سپس یک بسته ننگ میان را در اب جوش ریخته و مقداری نمک به ان اضافه کنید و بگذارید 8 تا 10 دقیقه بجوشد به طوری که خیلی نرم نشود و حالت خود را حفظ کند سپس ان را در صافی ریخته و چندین بار با اب سرد می شوییم. در پایان ننگ میان را در کاسه ریخته مقداری از اب گوشت مخلوط را روی ان بریزید . تربچه و خیار و تخم مرغ و گوشت را به صورت تزئین روی ان بگذارید . حال غذا اماده خوردن است. این غذا را باید سرد سرو کرد.
اطلاعات لازم:
کیوجا : سس چینی- سس زرد رنگ شبیه به خردل ولی از خردل تندتر است.
ننگ میان: رشته های باریک و بلند شبیه ما کا رونی و به رنگ قهوه ای به جای ان از ماکارونی هم می توان استفاده کرد
2012 آنلاین نیست.  
تشکر شده توسط :
قدیمی ۴ مرداد ۱۳۸۹, ۰۸:۴۶ قبل از ظهر   #10 (لینک مستقیم)
همکار بازنشسته
 
2012 آواتار ها
 
بدون امتیاز  0 امتیاز     
پیش فرض پاسخ : آموزش و طرز تهیه انواع غذاهای کشور (کره)

دونگ ته م اون تانگ (خوراک ماهی تند)
مواد لازم:
اب معدنی .....................نصف لیوان
تربچه سفید..........................نصفی
ماهی تکه شده......................یک عدد
نمک..................نصف قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز......یک و نیم قاشق غذاخوری
ادویه ..........................به میزان کم
سیرله شده......................یک قاشق پر
جین جا............................یک تکه
پیازچه خرد شده......................5 عدد
ت شی م.......................4 تا 5 تکه
گوچوجان.............نصف قاشق غذاخوری
فلفل سبز خردشده...................یک عدد
طرز تهیه:
تابه رو روی شعله گذاشته و مقدار ک قاشق روغن زیتون در ان می ریزیم. سپس ماهی را در ان ریخته و تربچه خردشده و اب و پودر فلفل قرمز را به همرا ت شی م ادویه گوچوجان سیر ادویه و جین جا را هم اضافه می کنیم به ان و بهم می زنیم و در تابه را می بندیم به مدت 10 تا 15 دقیقه می گذاریم تا خوب بپزد سپس فلفل سبز خردشده و پیازچه خرد شده را اضافه می کنیم به ان و تا 3 الی 5 دقیقه حرارت داده و درنهایت شعله را خاموش می کنیم. غذای شما امادست
اطلاعات لازم:
گوچوجان:سس فلفل قرمز تند
جین جا:زنجبیل
ت شی م :جلبک دریایی (به جای ان از سبزی هم می توان استفاده نمود
2012 آنلاین نیست.  
تشکر شده توسط :
موضوع بسته شد

علاقه مندی ها (Bookmarks)

برچسب ها
آموزش, انواع, تهیه, طرز, غذاهای, کره, کشور

ابزارهای موضوع جستجو در موضوع
جستجو در موضوع:

جستجوی پیشرفته
نحوه نمایش

UP/Down مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code هست فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
کد HTML غیر فعال است
Trackbacks are غیر فعال
Pingbacks are غیر فعال
Refbacks are غیر فعال


موضوعات مشابه
موضوع نویسنده موضوع انجمن پاسخ ها آخرين نوشته
آریو برزن قهرمان ایرانی مقابل اسکندر SaRa تاریخ ایران 6 ۲ خرداد ۱۳۹۲ ۰۴:۱۰ بعد از ظهر
رمان هر چه هستی باش | هیوا بهرامی ، شبنم، هلن، نگین، طیبه، هانی، فرشته، نادیا کاربران انجمن hiva رمان های کامل شده نوشته کاربران 100 ۲۱ تير ۱۳۸۹ ۱۲:۴۶ بعد از ظهر


 

اکنون ساعت ۰۸:۳۱ قبل از ظهر برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +4.5 می باشد.

استفاده از مطالب اين سايت به هر نحو ، منوط به قرار دادن نام و لینک نودهشتیا به صورت مستقیم (http://www.forum.98ia.com) می باشد .

تاپیک های پیشنهادی : با انجمن مشکل دارید؟ - اطلاعیه ها و اخبار سایت - قوانین انجمن

خاطره نویسی  - خلاصه رمان - یادداشت های تلخ نویس - دانلود کتاب و رمان

- تماس با ما - گروهها - فال حافظ - بایگانی - بالا