ارسال پاداش نقدی برای کاربر
شما در حال حمایت به صورت مهمان هستید.
مبلغ مورد نظر خود را انتخاب کنید
1000 تومان
2000 تومان
4000 تومان
6000 تومان
8000 تومان
9000 تومان
10000 تومان
مبالغ دیگر
و یا مبلغ مورد نظر خود را وارد کنید
واریز آنلاین از طریق کارت های عضو شتاب
آموزش و طرز تهیه انواع غذاهای کشور (کره) - صفحه 2
http://fidibo.com/

lull.ir



نودهشتیا
فید آر اس اس
صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 27
  1. Top | #11

    همکار بازنشسته


    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    نوشته ها
    8,894
    میانگین پست در روز
    4.49
    تشکر از کاربر
    24,832
    تشکر شده 23,073 در 8,505 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض پاسخ : آموزش و طرز تهیه انواع غذاهای کشور (کره)

    مندو غذای کره ای

    مواد لازم :
    ارد ...................نیم کیلو
    هویج................1 عدد
    پیاز...................1 عدد
    پیازچه................4عدد
    گوشت گاو............نیم کیلو
    نمک.................یک قاشق چایخوری
    طرز تهیه:
    ارد را با اب خمیر کرده با دست به صورت ورقه های نازک در اورید . بعد گوشت را خرد کرده و در مقدار کمی روغن تفت دهید. هویج پیاز پیازچه را به قطعات ریز خرد کرده و به همان حالت خام با گوشت مخلوط کنید .
    ورقه های خمیر را روی تخته گذاشته مقداری از مخلوط را روی ان ریخته و به شکل صدف ان را ببندید بعد صدف ها را می توانیم به چهار حالت بپزیم:
    1-به صورت بخار-پز
    2-سرخ کردن با روغن کم
    3-سرخ کردن با روغن زیاد
    4-به صورت سوپ
    خوار نمودن هر آيين و نژادي به کوچک شدن خود ما خواهد انجاميد . «ارد بزرگ»






  2. 5 کاربر از پست 2012 تشکر کرده اند .


  3. Top | #12

    همکار بازنشسته


    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    نوشته ها
    8,894
    میانگین پست در روز
    4.49
    تشکر از کاربر
    24,832
    تشکر شده 23,073 در 8,505 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض پاسخ : آموزش و طرز تهیه انواع غذاهای کشور (کره)

    داگ(مهمترین کیک کره ای ها)

    مواد لازم:
    پودر برنج.......................نیم کیلو
    شکر......................دوسوم لیوان
    نمک.............نصف قاشق چایخوری
    لوبیای قرمز پخته..............250 گرم
    اب....................یک لیوان و نصفی
    طرز تهیه:
    ابتدا پودر برنج را با یک و نیم لیوان اب مخلوط کرده و به صورت پودر مرطوب در می اوریم.و سپس از صافی فلزی با سوراخ های نسبتا ریز 2 بار عبور می دهیم و با دوسوم لیوان شکر و نصف قاشق چایخوری نمک مخلوط می کنیم.
    لوبیای قرمز پخته را در مخلوط کن ریخته و خرد می کنیم لوبیای خرد شده را در ظرفی ریخته و یک سوم لیوان شکر و نصف قاشق چایخوری نمک به ان افزوده و خوب مخلوط می کنیم.
    داخل ظرف مخصوص بخار-پز(یک قابلمه که یک سوم ان را اب ریخته ایم روی شعله قرار داده روی قابلمه یک صافی فلزی به اندازه در قابلمه گذاشته و وقتی که اب قابلمه به جوش بیاید موادی که داخل صافی هستند با بخار پخته می شوند)را به مقدار کافی اب ریخته و روی شعله بگذارید و در صافی ظرف بخار-پز پارچه ی تمیز مرطوبی را پهن کنید به طوری که لبه های ظرف را نیز در برگیرد .
    سپس از مخلوط لوبیا لایه نازکی را روی سطح پارچه پهن کنید بعد مخلوط پودر برنج را به صورت لایه ضخیمی روی ان بریزید و سپس سطح ان را یکنواخت کنید ولی هیچگونه فشاری وارد نکنید . در انتها لایه نازک دیگری از مخلوط لوبیا را برروی ان ریخته و در بخار پز را ببندید تا20 دقیقه با شعله زیاد بپزد سپس شعله را کم می کنیم و بعد از 10 دقیقه ان را خاموش می کنیم .حال صافی را از قابلمه خارج کرده و کیک را که اماده شده است را در سینی که در نظر گرفته ایم بر می گردانیم و پارچه را به ارامی از کیک جدا می کنیم .کیک داغ شما هم اکنون اماده خوردن است

  4. 5 کاربر از پست 2012 تشکر کرده اند .


  5. Top | #13

    همکار بازنشسته


    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    نوشته ها
    8,894
    میانگین پست در روز
    4.49
    تشکر از کاربر
    24,832
    تشکر شده 23,073 در 8,505 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض پاسخ : آموزش و طرز تهیه انواع غذاهای کشور (کره)

    سنگ سان جان(ماهی سرخ شده)
    سنگ سان................نیم کیلو
    تخم مرغ.................2عدد
    نمک و ادویه............به میزان دلخواه
    اردگندم......................نصف پیمانه
    روغن زیتون............به مقدار خیلی کم

    طرز تهیه
    ابتدا سنگ سان را برش زده و به قطعات نازک در اورده تخم مرغ ها را داخل ظرفی شکسته مقداری نمک و ادویه به ان افزوده و خوب هم بزنید.
    بعد تابه را روی شعله گذاشته مقدار کمی روغن زیتون در ان می ریزیم و می گذاریم که کمی داغ شود. در ظرفی دیگر مقداری ارد گندم می ریزیم و ابتدا سنگ سان های نازک را در ارد زده بعد یکی یکی انها را در ظرف تخم مرغ زده(طوری که خیلی اغشته به تخم مرغ نشود)و یکی یکی داخل تابه می اندازیم به مدت 3 تا 4 دقیقه مرتب زیر و رو می کنیم. حال غذای شما اماده است بفرمایید نوش جان

    اطلاعات لازم:
    جان: سرخ کردن
    سنگ سان:ماهی

  6. 5 کاربر از پست 2012 تشکر کرده اند .


  7. Top | #14

    همکار بازنشسته


    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    نوشته ها
    8,894
    میانگین پست در روز
    4.49
    تشکر از کاربر
    24,832
    تشکر شده 23,073 در 8,505 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض پاسخ : آموزش و طرز تهیه انواع غذاهای کشور (کره)



    بول گوکی(خوراک گوشت) غذای کره ای

    مواد لازم:
    گوشت گاو............................................ ..............نیم کیلو
    سویا سس.............................................. .2قاشق غذاخوری
    کنجد.......................................... .......نصف قاشق غذاخوری
    ادویه........................................ ..........نصف قاشق چایخوری
    سیرخردشده................................ ........نصف قاشق غذاخوری
    شکر............................................ .......یک قاشق غذاخوری
    عسل یا شیره خرما یا شیره انگور.................نصف قاشق غذاخوری
    روغن کنجد.......................................... نصف قاشق غذاخوری
    پیاز درشت.......................................... .................. 1عدد
    هویج متوسط........................................ .................1عدد
    پیازچه .................................................. ..............4عدد
    روغن زیتون........................................ .......1قاشق غذاخوری
    گلابی........................................ ..........................1عدد
    زنجبیل...................................... ..............به مقدار خیلی کم
    قارچ.......................................... ...........................5عدد
    طرز تهیه:
    گوشت خام گاو را برش های نازک زده و کنار بگذارید.مقدار2قاشق سویا سس در ظرفی ریخته و کمی کنجد و ادویه به ان اضافه کنید و مقداری سیر خرد شده را نیز بریزید.اب یک عدد گلابی را پس از ریختن ان در مخلوط کن بگیرید و به همراه قارچ خردشده و شکر و شیره خرما به مخلوط سویا سس اضافه کنید .پس از افزودن یک قاشق غذاخوری از روغن کنجد به این مخلوط گوشت گاو را وارد این مخلوط می کنیم و با دستکش به خوبی گوشتها را اغشته به این مواد می کنیم.
    مقدارکمی روغن زیتون در تابه ریخته و یک پیاز را در ان خرد می کنیم .حال گوشت را به درون تابه منتقل می کنیم و خوب هم می زنیم نصف استکان اب هم به تابه اضافه می کنیم.به مدت 7 الی 10 دقیقه حرارت می دهیم.در پایان مقدار کمی هویج و پیازچه خرد شده را به گوشت پخته شده اضافه می کنیم و مجددا به مدت 5 دقیقه حرارت می دهیم .و هم می زنیم .حال غذای شما اماده است
    ویرایش توسط 2012 : 1389,05,12 در ساعت ساعت : 08:15

  8. 4 کاربر از پست 2012 تشکر کرده اند .


  9. Top | #15

    همکار بازنشسته


    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    نوشته ها
    8,894
    میانگین پست در روز
    4.49
    تشکر از کاربر
    24,832
    تشکر شده 23,073 در 8,505 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض پاسخ : آموزش و طرز تهیه انواع غذاهای کشور (کره)

    شین سولو

    مواد لازم:
    ۱. گوشت سینه گاو (فکرکنم همون قلوه گاه می شه) ۱۵۰ گرم
    ۲. تربچه ۱۵۰ گرم
    ۳. ادویه!
    ۴. فیله ماهی ۱۵۰ گرم
    ۵. گوشت راسته گاو ۱۵۰ گرم (علاوه بر مورد اول)
    ۶. پیازچه ۲۰ گرم
    ۷. قراچ سه عدد بزرگ
    ۸. تخم مرغ سه عدد
    ۹. فلفل(سبز وقرمز)
    ۱۰. ریشه شوکران آبی!! ۵ عدد
    ۱۱. گردو
    ۱۲. سس سویا
    ۱۳. خزه دریایی
    ۱۴. آب گوشت سه لیوان

    طرز تهیه:
    1. تربچه و گوشت سینه را درون ظرف آبی قرار داده واجازه دهید که بجوشند. هنگامی که گوشت پخته شد آنرا از درون ظرف بیرون بیاورید و آن را در برشهای نازک ببرید. سپس گوشتها را با سس سویا، پیازجه ها، سیر، پودر فلفل و روغن کنجد مخلوط کنید.
    ۲. فیله ماهی را به قطعات ظخیم برش داده، نمک وادویه به آن اضافه کنید. سپس در آرد و تخم مرغ بطوری قرار داده که تمام سطح آن را بپوشاند. سپس آنها را به مقداری سرخ کنید که به رنگ قهوه ای در بیایند.
    ۳. راسته گاو را به قطعه های نازک برش داده به آن سس سویا، پیازچه،خزه دریایی!!!(به دلخواه)، فلفل و روغن کنجد اضافه کنید.
    ۴. قارچ ها را شسته و بدون اینکه شکل ظاهریشان تغییر کند آنها را برش دهید.
    ۵. به آنها نمک اضافه کرده، سرخشان کنید.
    ۶. شوکرانها را به قطعات ۱۰سانتی بریده و با استفاده از میله های چوبی آنها را درون آورد و تخم مرغ قرار دهید، سپس در ماهی تابه آنها را سرخ کنید.
    ۷. گردوها را پوست کنده و آنها را درون آب گرم قرار داده و خلال کنید(هر گردو به چهار قسمت).
    ۸. گوشت قسمت اول را در پایین ظرف غذا قرار دهید. فیله های سرخ شده را به اندازه یک لقمه برش داده در اطراف ظرف قرار دهید. مخلوط راسته گاو را کنار قسمت فواره مانند ظرف قرار دهید.
    ۹. سپس قطعات قارچ، شوکران، فلفل قرمز، فلفل سبز را به سیلقه خود در اطراف ظرف بچینید.
    ۱۰. نمک و سس سویا به آب گوشت اضافه کرده و آنرا به مخلوط فوق اضافه کنید و اجازه دهید که مخلوط تا پخت کامل بجوشد

  10. 4 کاربر از پست 2012 تشکر کرده اند .


  11. Top | #16

    همکار بازنشسته


    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    نوشته ها
    8,894
    میانگین پست در روز
    4.49
    تشکر از کاربر
    24,832
    تشکر شده 23,073 در 8,505 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض پاسخ : آموزش و طرز تهیه انواع غذاهای کشور (کره)

    طرز تهیه پچو کیم چی

    در سفره کره ایها کیم چی جایگاه ویژه ای دارد و یکی از پایه های مواد غذایی است مثل ماست در سفره ایرانی مهم است وآنقدر به آن علاقه دارند که به اندازه شیر مادر برایشون مهم است واگر فقط کیم چی با برنج خالی بخورند ازخوردن چلوکباب ما بیشتر لذت می برند. به همین جهت چگونه درست کردن کیم چی خیلی مهم است چونکه هرکسی کیم چی خوشمزه درست کند همه از آشپزیش تعریف می کنند. کیم چی دارای طعمی تند مزه است بوی سیر می دهد اما دارای ویتامین های آ . ب . ث . می باشد.

    مواد مورد نیاز:
    1.ده عدد کاهو چینی 2.سه کیلو نمک دانه درشت 3. آرد نیم کیلو 4.پودرفلفل قرمز دوملاقه 5.مِوُن یک قاشق 6.زنجبیل یک قاشق 7.نمک دو قاشق 8. شکر چهار قاشق 9.پودر سیر یک قاشق 10.میگوی نمکی( دودی)11. پودردرشت فلفل قرمز دو ملاقه 12. ده عدد پیاز 13.ده عدد هویچ یا ترب سفید 14.مقداری پیازچه

    برای تهیه مواد غذایی کره ای حتما یکبار به بازار روز بهجت آباد سر بزنید آدرس : کریم خان – خ آبان جنوبی چیزهایی مثل میگوی نمکی و موُن و سایر چیز هایی که در ایران تهیه آن امکان نداره موجود است ...
    Mewon 10.Salted Shrimps
    طرز تهیه : برای تهیه کیم چی ابتدا هر یک از ده عدد کاهو چینی را به چهار قسمت تقسیم می کنیم درسه کیلو آب نمک به مدت یکروز می خوابانیم روز بعد در آب چندین بار شتشو می دهیم تا کاملاٌ شسته شود و از طرفی دیگر چاشنی آن را آماده می کنیم که طرز تهیه آن به این شکل است نیم کیلو آرد را در آب سرد حل می کنیم سپس آب را می جوشانیم بعد صبر می کنیم تا آب کاملاٌ سرد شود. سپس مواد مورد نیاز را بترتیب پودر های فلفل هر چهار ملاقه وموُن یک قاشق و زنجبیل یک قاشق و نمک دو قاشق و شکر ده تا حبه قند وپودر سیر یک قاشق و مقداری هم میگوی نمکی را در ده عدد پیازو ده عدد هویج یا ترب سقید و مقداری پیازچه که قبلاٌ خرد کرده ایم مخلوط می نماییم خوب با دست هم زده تا چاشنی آماده شود و سپس لای کاهو چینی ها را باز کرده و بین آن ها را از چاشنی تهیه شده بی بهره نمی گذاریم و کاملاٌ از چاشنی قرار داده سپس آنرا پیچیده داخل ظرف قرار می دهیم و پس از 24 ساعت آماده مصرف می شود.


    مواد لازم:
    كاهو ي تازه - نمك - آرد برنج - شكر - آب - سير - زنجبيل - پياز - سس ماهي (در ايران موجود نيست و مي توانيد به سليقه ي خود از رب انار يا جايگزين هاي ديگر استفاده كنيد) - ماهي مركب - فلفل قرمز - تره فرنگي -
    پيازچه - هويج - ترب

    نكته: 1- مواد لازم براي كيمچي حد مشخصي ندارد و بسته به نظر و سليقه ي افراد مي تواند كم و زياد شود.
    2- ماهي مركب : براي تهيه ماهي مركب بايد 300 گرم ماهي بسيار تازه را شسته و استخوان ها را كاملا در بياوريد سپس 3 پيمانه نمك به آن اضافه كرده و با قاشق كاملا مخلوط با نمك كنيد و بعد درون يك ظرف شيشه اي ريخته و يك هفته دورن يخچال قرار دهيد . بعد از يك هفته از يخچال خارج كرده و تميز شسته و خشك كنيد و بعد از خرد كردن به مواد كيمچي اضافه كنيد.


    طرز تهيه:
    ابتدا كاهو را به چهار بخش ببريد و مغز كاهو را خارج كنيد ، سپس برگ هاي كاهو را تكه تكه كرده و داخل ظرف بريزيد . آب را روي كاهو ها ريخته تا حدي كه در آب غوطه ور شود و سپس نمك را اضافه كنيد (براي يك كيلو كاهو يك فنجان نمك كافي است). كاهو ها بايد يك و نيم ساعت در آب نمك بماند تا كاملا ترد شود سپس با آب سرد آبكشي كرده و چند بار كاهو ها را بشوييد تا نمك ها كاملا برطرف شود. بعد از آبكشي كاهو ها را كنار بگذاريد. به ازاي هر سه فنجان آب نصف فنجان آدر برنج را در ظرفي مخلوط كرده و روي حرارت بگذاريد و آرام آرام هم بزنيد تا جوش بيايد (زماني كه روي فرني حباب بزند يعني آماده شده است) و سپس يك چهارم فنجان شكر به ازاي مواد فوق الذكر اضافه كنيد و مجددا به هم بزنيد تا فرني شفافي به دست بيايد. حال فرني را از روي اجاق برداريد.
    نكته: دقت كنيد كه اگر مايليد از مواد بيشتري استفاده كنيد ميزان مواد را به تناسب مورد ذكر شده افزايش دهيد.

    وقتي فرني كمي سرد شد آنرا داخل كاسه ي بزرگي ريخته و سس ماهي و بعد فلفل قرمز و مقداري هم رب گوجه فرنگي داخل ان اضافه كنيد و بعد هم سير له شده و زنجبيل و پياز خرد شده را به مواد اضافه كنيد.
    نكته: مي توانيد براي بهتر مخلوط شدن مواد از دستگاههاي مخلوط كن و يا غذا ساز استفاده كنيد.
    حالا ماهي مركب را نواري خورد كنيد و به مواد فوق اضافه كنيد. بعد هم پيازچه ، تره فرنگي ، ترب و هويج را نواري خرد كنيد و به مواد فوق اضافه كنيد. حالا مواد فوق را داخل ظرف بزرگي كه كليه ي مواد جا بشود
    ريخته و كاهو ها را نيز اضافه كرده و با دست به خوبي به هم بزنيد مواد را اينقدر مخلوط كنيد تا كاهو ها و بقيه ي سبزيجات كاملا به سس آغشته شود. حالا مواد را در يك ظرف پلاستيكي درب دار ريخته و درب آنرا گذاشته و داخل يخچال قرار دهيد. شما مي توانيد همان موقع از كيمچي خود استفاده كنيد ولي توصيه مي كنيم مدتي آنرا داخل يخچال بگذاريد.كيمچي ها را تا چند روز مي توانيد داخل يخچال نگه داري كنيد و به مرور از آن استفاده كنيد






























    ویرایش توسط 2012 : 1389,05,09 در ساعت ساعت : 08:04

  12. 4 کاربر از پست 2012 تشکر کرده اند .


  13. Top | #17

    همکار بازنشسته


    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    نوشته ها
    8,894
    میانگین پست در روز
    4.49
    تشکر از کاربر
    24,832
    تشکر شده 23,073 در 8,505 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض پاسخ : آموزش و طرز تهیه انواع غذاهای کشور (کره)

    كيك برنجي:
    كيك برنجي يك غذاي بسيار آشنا و دل انگيز براي كره اي هاست. هر وقت مناسبت خاصي پيش مي آيد اولين چيزي كه كره اي هاي قديمي تر در آشپزخانه هايشان طبخ مي كنند قطعا كيك برنجي است.
    با اين حال امروزي ها بيشتر ترجيح مي دهند كه به جاي اينكه خودشان بپزند به يك مغازه رفته و يك بسته كيك برنجي كه معمولا در بسته بندي هاي بسيار شكيل هم قرار دارد خريد كنند.

    مواد لازم:
    آرد برنج 2 پيمانه
    آب جوش 1 پيمانه
    نمك ، شكر ، نمك قهوه اي به ميزان لازم
    لوبيا قرمز 1 پيمانه
    پودر دارچين 1 قاشق سوپخوري
    پودر سياه دانه 1 پيمانه
    پودر mugwort 1 پيمانه (به جاي اين پودر كه در فروشگاههاي كره اي يافت مي شود مي توانيد از پودر نارگيل استفاده كنيد)
    آرد 2 پيمانه
    پودر سويا لوبيا 1 پيمانه

    طرز تهيه:
    مرحله اول: خمير لوبيا قرمز
    1- در يك قابلمه لوبيا قرمز را ريخته و 4 پيمانه آب اضافه مي كنيم و 10 دقيقه با حرارت زياد مي گذاريم
    2- بعد حرارت را كم مي كنيم و مي گذاريم براي 50 دقيقه با حرارت كم بپزد
    3- لوبيا كه كامل و خوب پخت آبكش كنيد و با يك قاشق چوبي و يا گوشت كوب به خوبي له كنيد
    4- شكر قهوه اي ، نمك و دارچين را اضافه كنيد و پس از اينكه كامل مخلوط كرديد خمير حاصله را كنار بگذاريد

    مرحله دوم:تهيه پودرهاي رنگي
    1- سياه دانه:
    سياه دانه ها را پخته و آسياب كنيد و قدري نمك و شكر اضافه كرده و در يك كاسه بريزيد
    2- سويا لوبيا:
    سويا لوبياها را آسياب كرده و كمي نمك و شكر اضافه كرده و در يك كاسه ديگر بريزيد
    3- mugwort :
    پودر ماده ي فوق را نيز در كاسه ي ديگري ريخته و قدري شكر اضافه كنيد يا به جاي آن پودر نارگيل برداريد.


    مرحله سوم: تهيه خمير كيك برنج
    در يك ظرف دو پيمانه آرد برنج و يك قاشق نمك و دو قاشق شكر اضافه كنيد و بعد يك پيمانه آب جوش را در حالي كه با قاشق هم مي زنيد اضافه كنيد و بعد با دست ورز دهيد به طوريكه يك خمير نرم و لطيف به دست آيد .
    اگر احساس مي كنيد كه خمير بيش از حد نرم و شل است قدري آرد برنج اضافه كنيد ولي مواظب باشيد سفت نشود.
    حالا خمير به دست امده را براي جلوگيري از سفت شدن در پلاستيك بگذاريد

    مرحله چهارم : تهيه كيك برنجي
    يك قابلمه را پر از آب كرده و بگذاريد تا جوش بياييد
    خمير آرد برنج را از كيسه خارج كرده و روي تخته ي آشپزخانه كمي ارد بپاشيد و خمير را روي آن پهن كنيد
    حالا از خمير تكه هاي 18 الي بيست سانتي بريده و شكل يك توپ در اورده و قدري از خمير لوبيا داخل ان گذاشته و به شكل توپ روي خميرلوبيا را بسته تا شبيه كوفته شود.
    نكته: براي جلوگيري از خشك شدن خمير در حين كار روي خمير ها يك پارچه ي تميز مربوط بگذاريد.




    حالا گلوله هاي ساخته شده را داخل آب جوش انداخته حدود 3 الي 5 دقيقه تا وقتي كه روي آب شناور شود كه نشانه ي پخته شدن انهاست حالا گلوله ها را داخل يك كاسه آب سرد انداخته و آبكشي كنيد.
    حالا گلوله ها را داخل پودر هاي رنگي انداخته و داخل ديس بچينيد.




    در پايان لازم مي دانم تذكر دهم كه در پخت اين غذا مي توانيد از سليقه ي زيباي ايراني خود استفاده كرده و براي پودر هاي رنگي از موادي كه به سليقه ي شما ممكن است غذا را خوشمزه تر كند استفاده كنيد و يا براي پر كردن خمير كيك برنجي از هر كدام از حبوباتي كه بيشتر دوست داريد استفاده كنيد..




    طرز تهیه کیک برنجی - غذای کره ای




    Click this bar to view the full image.


    ویرایش توسط 2012 : 1389,05,09 در ساعت ساعت : 08:30

  14. 6 کاربر از پست 2012 تشکر کرده اند .


  15. Top | #18

    همکار بازنشسته


    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    نوشته ها
    8,894
    میانگین پست در روز
    4.49
    تشکر از کاربر
    24,832
    تشکر شده 23,073 در 8,505 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض پاسخ : آموزش و طرز تهیه انواع غذاهای کشور (کره)

    تهیه کیک کره ای با رویه شکلات

    • مواد لازم برای ۴-۶ نفر :

    کره ————————- ۱۰۰ گرم ( به دمای محیط رسیده )
    آرد ————————– ۲۲۰ گرم
    شکر ———————— ۲۰۰ گرم
    شیر ———————— ۱۲۵ میلی لیتر ( ¾ لیوان )
    تخم مرغ ——————- ۳ عدد متوسط
    بیکینگ پودر —————- ۱ قاشق چایخوری
    وانیل ———————– ½ قاشق چایخوری
    شکلات ——————— ۱ عدد متوسط ( حدود ۵ – ۸ گرم )
    مواد لازم برای رویه شکلاتی
    شکلات ذوب شده ——– ۱۲۰ گرم
    شیر ———————– ¼ لیوان
    روغن مایع —————– ۱ قاشق غذا خوری
    طرز تهیه :
    وانیل و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و همراه با آرد ۲ بار الک کنید .
    در کاسه بزرگ و جاداری، تمام مواد را (به غیر از مواد رویه) بریزید .
    با دور متوسط همزن برقی به مدت ۱۰ دقیقه هم بزنید. بعد دور همزن را تا آخرین درجه بالا ببرید و ۵ دقیقه دیگر مواد را بزنید تا مایه کاملا یکدستی حاصل شود.
    کف قالب مورد نظر را که گنجایش آن به اندازه دو برابر مایه آماده باشد کمی چرب کنید، کاغذ نچسب بیندازید و مواد را داخل قالب بریزید .
    فر را با درجه ۱۸۰ درجه سانتیگراد ( = ۳۷۵ درجه فارنهایت= شماره ۴ ) روشن کنید و قالب را در طبقه وسط فر قرار دهید و یک ساعت زمان پخت برای کیک در نظر بگیرید .
    بعد قالب را از فر خارج کنید و صبر کنید تا کاملا خنک شود .
    در این حین میتوانید رویه شکلاتی را آماده کنید .
    شکلات ذوب شده به روش بَن ماری را با شیر و روغن مخلوط کنید و با چنگال خوب هم بزنید تا یکدست و کشدار شود .
    بعد با پشت قاشق، مایه رویه را روی سطح کیکی که از قالب خارج کرده اید بمالید و در ظرف مناسب سرو کنید . نیازی هم نیست خیلی در صاف شدن رویه دقت کنید .
    سپس میتوانید روی کیک را با مروارید های تزئینی خوراکی، یا قندهای شکوفه ای و ترافل های رنگی تزئین کنید.
    نکته :
    تهیه این کیک بیش از آنچه تصور کنید ساده است ! فقط توجه داشته باشید هنگام هم زدن مواد با همزن، خیلی جهت دستتان را تغییر ندهید تا موجب پف نکردن کیک در انتها نشود .
    برای کسانی که تا به حال هیچ نوع کیکی درست نکرده اند، این کیک ساده میتواند شروع امیدوار کننده ای باشد!
    به دلخواه میتوانید از نصف استکان شکلات چیپسی هم داخل مواد کیک استفاده کنید. شکلات چیپسی نوعی شکلات مخصوص است که در اندازه های کوچک ( تقریبا اندازه یک عدس متوسط ) در تمام فروشگاه های عرضه لوازم قنادی قابل دسترس است. خاصیت ویژه این نوع شکلات در دمای ذوب بسیار بالای آن است .
    نیازی به گرم کردن فر قبل از استفاده نیست .
    برای اینکه کره به دمای محیط برسد بهتر است ۱۵ دقیقه قبل از استفاده، کره را از یخچال خارج کنید. قرار دادن کره روی بخار کتری ( استفاده از روش بَن ماری ) در این مورد توصیه نمیشود .
    میتوانید از قالبهای مختلف با طرح های متفاوت استفاده کنید . فقط توجه داشته باشید گنجایش قالبی که انتخاب میکنید حتما به اندازه دو برابر مایه کیک باشد که کیک فضای کافی برای پف کردن داشته باشد .
    قالبی که من استفاده کردم از نوع قالب های کمربندی است در سایز ۲۳ سانت و ارتفاع ۷ سانت.
    روش بَن ماری : برای ذوب کردن بعضی جامدات مثل کره، روغن، شکلات و ..، بهتر است از روش بن ماری استفاده کنید . به این ترتیب که ماده مورد نظر را روی یک پیشدستی بگذارید و روی بخار آب ( مثلا بخار کتری) قرار دهید تا به حالت مایع درآید. دلیل استفاده از این روش این است که در بعض موارد مثلا هنگام ذوب کردن انواعی از شکلات ها و کره و … حرارت مستقیم باعث ایجاد تغییرات شیمیایی در بافت ماده مورد نظر میشود و احتمال فساد آن بالا میرود ولی حرارت غیر مستقیم فقط ماده مورد نظر را به حالت اولیه ( قبل از تبدیل شدن به ماده جامد در اثر افزودن برخی افزودنی ها ) تبدیل میکند.

  16. 5 کاربر از پست 2012 تشکر کرده اند .


  17. Top | #19

    همکار بازنشسته


    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    نوشته ها
    8,894
    میانگین پست در روز
    4.49
    تشکر از کاربر
    24,832
    تشکر شده 23,073 در 8,505 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض پاسخ : آموزش و طرز تهیه انواع غذاهای کشور (کره)

    دنجان جیگه(سوپ سس سویا)غذای کره ای

    مواد لازم:
    سیب زمینی متوسط.................................1 عدد
    کدو سبز متوسط.....................................1 عدد
    دوبو.......................................... ..........1 تکه
    پیازچه...................................... ...........2 ساقه
    دنجان....................................1 قاشق غذاخوری
    ملچی.......................................... .........1 عدد
    فلفل سبز تند.....................................به مقدار کم
    فلفل شیرین......................................ب ه مقدار کم
    سیر له شده........................نصف قاشق چایخوری

    طرز تهیه
    نصف یک قابلمه کوچک را اب معدنی می ریزیم و تا به جوش امدن ان را حرارت می دهیم حدود 10 عدد ملچی را به درون ظرف اضافه می کنیم(اگر ملچی در دست نبود می توان اب گوشت یا میگو را جایگزین کرد)سپس یک قاشق غذاخوری دنجان را افزوده و بعد یک سیب زمینی راپوست کنده و به داخل قابلمه می ریزیم. بعد کدو را با پوست خرد کرده و اضافه می کنیم. سپس دوبو را به تکه های متوسط تقسیم کرده و در قابلمه می ریزیم.فلفل تند وفلفل شیرین را افزوده و در نهایت سیر له شده و پیازچه را اضافه می کنیم. بعد از چند دقیقه شعله را خاموش و غذا را سرو می کنیم(غذا باید داغ سرو شود)
    اطلاعات لازم
    دنجان: لوبیای سویا که به صورت سس در امده است. لوبیای سویا را نمک زده و به مدت طولانی نگهداری می کنیم تا به صورت سس در اید.
    دوبو:پنیر سویا
    ملچی:ماهی کوچک شور خشک شده که در کره به وفور یافت می شود

  18. 6 کاربر از پست 2012 تشکر کرده اند .


  19. Top | #20

    همکار بازنشسته


    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    نوشته ها
    8,894
    میانگین پست در روز
    4.49
    تشکر از کاربر
    24,832
    تشکر شده 23,073 در 8,505 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض پاسخ : آموزش و طرز تهیه انواع غذاهای کشور (کره)

    بچو دنجان گوک
    مواد لازم:
    بچو......................................نصف ی
    ملچی...................................10 عدد
    دنجان........................2قاشق غذاخوری
    ادویه....................................... کمی
    سیرله شده............نصف قاشق غذاخوری
    پیازچه.....................................4 عدد
    طرز تهیه:
    ابتدامقداری بچو را با کارد خرد کرده سپس یک عدد اب معدنی را در قابلمه ریخته و مقدار 10 عدد ملچی را در اب بریزید در قابلمه را نمی بندیم زیرا بوی ملچی خیلی خوب نیست(می توانید به جای ملچی از اب گوشت پخته استفاده کنید).سپس مقدار2قاشق دنجان را در صافی کوچکی ریخته و در اب قابلمه خوب هم زده و بقیه مواد را در اب حل کنید. بعد از جوشیدن خوب کف ان را گرفته بچوهای پخته و خردشده را در ان ریخته و مقدار کمی ادویه در ان بریزید ولی نمک نزنید زیرا دنجان له شده خیلی شور است مقداری سیر له شده و پیازچه خرد شده را نیز به ان بیافزایید و شعله را کم کنید تا حدود 10 الی 15 دقیقه بجوشد سپس شعله را خاموش کنید غذا اماده است
    اطلاعات لازم:
    بچو:کاهوی چینی
    دنجان:لوبیای سویا که به صورت سس در امده.لوبیای سویا را نمک زده و به مدت طولانی نگهداری می کنیم تا به صورت سس در اید.
    ملچی:ماهی کوچک شور خشک شده که در کره به حد فراوان موجود است.به جای ان می توان از اب گوشت پخته یا میگو استفاده کرد


  20. 7 کاربر از پست 2012 تشکر کرده اند .


صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

موضوعات مشابه

  1. آریو برزن قهرمان ایرانی مقابل اسکندر
    توسط SaRa در انجمن تاریخ ایران
    پاسخ ها: 6
    آخرین نوشته: 1392,03,02, ساعت : 16:10
  2. پاسخ ها: 100
    آخرین نوشته: 1389,04,21, ساعت : 12:46

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •