| |||
| | #21 (لینک مستقیم) | |||||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت : iran
تشکرها: 4,603
تشکر شده 47,106 بار در 562 پست
کتاب مورد علاقه : Ged fly حالت من : | پست بسیار مفید : +5 امتیاز نقل قول:
ممنون از پیشنهاداتتون و حضورتون !!! ![]() نقل قول:
برای این که گیج نشید داستان ها رو دنبال کنید ... داستانی که تو حال داریم در مورد شایگان و هیربده ... داستانی که در گذشته داریم در مورد آتریسا و هیربده ... همینطور شخصیت هیربد حال با گذشته فرق داره ... از روی این تفاوت ها می تونید زمان ها رو تشخیص بدید ... ممنون از حضورتون !!! ![]() نقل قول:
سبک داستان اون طوری که گفته شد تخیلی نیست ... واقعی هست ... توی واقعیت به جابه جایی روح ها نداریم که توی داستان ما داشته باشیم ... ممنون از حضورتون !!! ![]() برای مدتــــــی طولانی نیستم !!!! ~~~~~ برترین های نودهشتیا : عصیان خالکوبی میوه ی منحوس به سادگی یک احساس | |||||||||||
| | |
| تبلیغات | |
| | |
| | #22 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۱
تشکرها: 2,254
تشکر شده 6,508 بار در 986 پست
کتاب مورد علاقه : غرور و تعصب حالت من : | پست بسیار مفید : +6 امتیاز سلام فاطمه جان خیلی منتظر بودم شما پست بزاری ممنون تا اینجا که خیلی خوب پیش رفتید کاش زودتر برسه به جایی که انقدر مبهم نباشه مردم از فضولی موفق باشین شخصیت منو با برخوردم اشتباه نگیر! شخصیت من چیزیه که "من" هستم اما برخوردِ من بستگی به این داره که "تو" کی هستی...! | ||||||||
| | |
| | #23 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۱ محل سکونت : كيش
تشکرها: 671
تشکر شده 4,932 بار در 735 پست
کتاب مورد علاقه : غرور و تعصب حالت من : | پست بسیار مفید : +6 امتیاز نقل قول:
راستش داستان اونقدر ها هم مبهم نیست شاید ، یکم رفتن و برگشتن به زمان گذشته موجب پیش اومدن این همه ابهام شده که اونم هما جون گفتن داریم سعی میکنیم حلشون کنیم مر30 از این که میخونید و نظر میدید حس ميكنم تو رو تو هرشب خودم من عاشق همين احساس تو شدم ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | |||||||||
| | |
| | #24 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۱ محل سکونت : نصف جهــــــــــــان
تشکرها: 712
تشکر شده 167 بار در 114 پست
کتاب مورد علاقه : خووووووووووو زیادن حالت من : | پست بسیار مفید : +5 امتیاز بنظر من همین مبهم بودن زمان گذشته و حال یه نکته ی مثبته ،هم داره زمان حالو میگه هم بینابینش گذشته رو بازگو میکنه و چون این فاصله برای خواننده از قبل پیش بینی شده نیست جذاب ترش میکنه البت خیلی هم مبهم نیس یعنی جوری نیست که تا آخر نوشته نفهمی کجا حاله کجا گذشته (قابل تشخیصه) من که میگم خواننده نباید فقط بخونه باید یه خورده هم درباره نوشته فکر کنه از سبکتون خوشم اومده همتون واقعا خسته نباشین خیلی دارین زحمت میکشین میدونم که کار گروهی هم مشکلات خودشو داره ولی شماها خوب دارین از پسش برمیاین موفق باشین چرا گریه کنم وقتی باران ابهت اشکهایم را پاک کرد و سرخی گونه هایم را به حساب روزگار ریخت. چرا گریه کنم وقتی او بغض عروسکی دارد و همیشه این منم که باید قطره قطره بمیرم. چرا گریه کنم وقتی بر بلندی این ساده زیستن زیر پا له شده ام. چرا گریه کنم وقتی باد بوی گریه دارد و برگ بوی مرگ. چرا گریه کنم وقتی عاشق شدن را بلد نیستم تا به حرمت اندک سهمم از تو اشک بریزم. چرا گریه کنم وقتی تبسم نگاهت زیبا تر است……… رمان شاه کلید*~MoonGirl~* http://www.forum.98ia.com/t627738.html رمان آغاز سرنوشت*niloo green* http://www.forum.98ia.com/t610717.html رمان درحسرت یک بوسه*roz 78* http://www.forum.98ia.com/t661182.html رمان عشق برای تو هم هست *فائزه جونم* http://www.forum.98ia.com/t590615.html | ||||||||
| | |
| | #25 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : زیر آسمون آبی شیراز
تشکرها: 90
تشکر شده 33 بار در 12 پست
کتاب مورد علاقه : بامداد خمار حالت من : | پست بسیار مفید : +6 امتیاز سلام به همه ی نویسنده های گل رمان خصوصا هما جون عزیزم ![]() ![]() البته من نویسنده نیستم که بخوام نقد کنم ولی خوب... با وجود اینکه این رمان یه کار گروهی هست اما باید بگم هماهنگی بین تمام پستها فوق العاده هست و یکپارچه در اومدن همه ی شحصیتها با وجود اینکه با قلم های متفاوتی نوشته شده حرف نداره. فقط این هیربد با فراموش کردن مداوم اسم شایگان یه کم رو نروه. اگه هم بشه یه جوری توی متن زمان حال و آینده از هم جدا شه بهتره چون اینطوری یه کم گیج کننده هست و فکر نمیکنم اینطوری اون ابهامی که شما دوستای گلم مد نظرتون هست تحت تاثیر قرار بگیره. از تک تکتون بی نهایت ممنون ![]() تو نیمه ی گمشده ام نیستی که با نیمه ی دیگرم در جستجویت باشم .تو تمام گمشده ی منی [/SIZE] | ||||||||
| | |
| | #26 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت : Under the blue sky
تشکرها: 1,960
تشکر شده 5,483 بار در 704 پست
کتاب مورد علاقه : I don't know حالت من : | پست بسیار مفید : +5 امتیاز نقل قول:
راستش ما تلاشمون رو اینه که بیشترش کنیم اما پست گذاشتن ما رابطه مستقیمی با پست گذاشتن بچه ها تو گروه داره و همه ما غیر از این رمان رمان های دیگه ای داریم | |||||||||
| | |
| | #27 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۱ محل سکونت : یه جایی همین اطراف
تشکرها: 1,254
تشکر شده 2,414 بار در 247 پست
کتاب مورد علاقه : ربه کا . کوری حالت من : | پست بسیار مفید : +5 امتیاز روند داستان رو خیلی دوست دارم جذابه نمیدونم چرا تمام مدت چهره ی احسان علیخانی تو ذهنم تصور میکنم !!! در کل من حدس میزنم این شایگان همون اتریساست که اگه اینطور با شه داستان خیلی کلیشه ای میشه ...من چند وقت پیش رمان غریب اشنا رو خوندم که همین جوری بود داستانش ,امیدوارم این تکرار اون نباشه!!! موفق کسی است که با لنگه کفش هایی که به سمتش پرت می شود مغازه ی کفش فروشی بزند! ![]() ویرایش توسط دختر بی نام : ۹ شهريور ۱۳۹۱ در ساعت ۰۵:۳۰ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| | #28 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت : 0o0o0o0o0o0o0o0
تشکرها: 7,729
تشکر شده 8,770 بار در 1,930 پست
کتاب مورد علاقه : o0o0o0o0o0o0o0 حالت من : | پست بسیار مفید : +6 امتیاز سلام ....به همه نویسندها خسته نباشید می گم....هما جون ....هیربد مارو یاده احسان علیخانی میندازه اما عکس رو جلد یاده یه فیلم دیگه به نظر من باهم هماهنگی نداره بهتر نبود عکس رو جلد رو از یه کسی که شناخته شده نباشه می ذاشتید.... تو مرا می فهمی من تو را می خواهم وهمین ساده ترین قصه یک انسان است تو مرا می خوانی من تو را ناب ترین شعر زمان می دانم و تو هم می دانی تا ابد در دل من می مانی آرزويم اين است نتراود اشك در چشم تو هرگز مگر از شوق زياد نرود لبخند از عمق نگاهت هرگز و به اندازه ي هر روز تو عاشق باشي عاشق آنکه تو را می خواهد و به لبخند تو از خويش رها مي گردد و ترا دوست بدارد به همان اندازه كه دلت مي خواهد... ![]() | ||||||||
| | |
| | #29 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت : Under the blue sky
تشکرها: 1,960
تشکر شده 5,483 بار در 704 پست
کتاب مورد علاقه : I don't know حالت من : | پست بسیار مفید : +6 امتیاز نقل قول:
ممنون از نقدت راستش ما کاراکتری که از هیربد در نظر گرفتیم بیشتر شبییه به علی ضیا هستش تا احسان علی خانی عکس رو جلد هم طی نظرسنجی بین اعضای گروه انتخاب شده اگر شما شخصیت انسان علی خانی رو شبیه به هیربد میدونید میتونسد همون رو تصور کنید ![]() بازم ممنون | |||||||||
| | |
| | #30 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت : 0o0o0o0o0o0o0o0
تشکرها: 7,729
تشکر شده 8,770 بار در 1,930 پست
کتاب مورد علاقه : o0o0o0o0o0o0o0 حالت من : | پست بسیار مفید : +6 امتیاز نقل قول:
| |||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |