| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت : کوالالامپور
تشکرها: 50,685
تشکر شده 193,943 بار در 27,968 پست
کتاب مورد علاقه : The Thorn Birds | خواهری به نامِ بهار، دیریست گمشده ست با چشمهای روشنِ برّاق با گیسویی بلند، به بالای آرزو. هر کس ازو نشانی دارد، ما را کند خبر..... برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت : Malaysia
تشکرها: 265
تشکر شده 64 بار در 34 پست
کتاب مورد علاقه : عایشه بعد از پیامبر حالت من : | پست هاتون هم بکر هستن رد پای خیس تو را روی احساس های ارغوانی دنبال می کنم ای عابر مجنون کوچه های بارونی | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت : تهران
تشکرها: 2,910
تشکر شده 1,071 بار در 288 پست
کتاب مورد علاقه : زیادن حالت من : | چه ابتکاری. مردم استفاده می کنن از این مخ گر روزی دلم گرفت یادم باشد که خدا با من است، که فرشته ها برایم دعا میکنند، که ستاره ها شب را برایم روشن خواهند کرد. یادم باشد که قاصدکی در راه است، که بهار نزدیک است، که فردا منتظرم می ماند، که من راه رفتن می دانم و دویدن، و جاده ها قدم هایم را شماره خواهند کرد. اگر روزی دلم گرفت یادم باشد که خدای من اینجاست همین نزدیکیها، و من، تنها نیستم... ![]() | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت : جایی که خدا آنجاست
تشکرها: 2,476
تشکر شده 7,423 بار در 1,242 پست
کتاب مورد علاقه : twilight حالت من : | خوشگل بودن .... مرسی هیچ صیادی در جوی حقیری که به گودالی میریزد مرواریدی صید نخواهد کرد | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت : جغرافیای کوچک من بازوان توست...
تشکرها: 8,852
تشکر شده 12,712 بار در 1,882 پست
کتاب مورد علاقه : مجنون تر از فرهاد. حالت من : | فوق العاده بود...خیلی قشنگ هستن...ماشاا...چه ابتکاری به خرج دادن برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید just:zm2f Tehran is MINE ![]() | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) |
| کاربر خودمونی ![]() حالت من : | بسیار زیبا و خلاقانه است ! دوباره سیب بچین حوا ! من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند.... ![]() |
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت : NY
تشکرها: 690
تشکر شده 1,043 بار در 426 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه ،رایکا حالت من : | چه خلاقیتی داشته | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۹ محل سکونت : شهر راز
تشکرها: 15,039
تشکر شده 9,465 بار در 1,814 پست
کتاب مورد علاقه : شعر ، رمان حالت من : | خیلی جالب بود مردم چطوری از مغزشون استفاده میکنند؟؟؟؟؟؟؟؟؟ برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ و عجل اللهم فی فرج مولانا صاحب العصر و الزمان ![]() ![]() | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| با, دست, دوم, لباسهای, هنری, کارهای, کهنه |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |