| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۱
تشکرها: 1,745
تشکر شده 1,127 بار در 522 پست
حالت من : | پست بسیار مفید : +5 امتیاز قلب عزیز لطفا خفه شو و در همه کارها “دخالت” نکن ! همان کـه خون “پمپاژ” کنی کافیست اگر هم “خسته” شدی اجباری نیسـت به کار . . ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال فرهنگ و هنر ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت : ایـــــ مشهـــد ران
تشکرها: 17,493
تشکر شده 8,128 بار در 2,774 پست
کتاب مورد علاقه : کویر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز چه خبره اینجا!!!!!!! این پستا اسپم هست خلاف قوانینه [INDENT][INDENT][INDENT] زیاد خوب نباش ، زیاد دم دست نباش! زیاد که خوب باشی ، دل آدم ها را میزنی ، آدم ها این روزها عجیب به خوبی ، به شیرینی آلرژی دارند!زیاد که باشی ، زیادی میشوی...! برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال فرهنگ و هنر ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت : ایـــــ مشهـــد ران
کتاب مورد علاقه : کویر حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : ایــران
تشکرها: 75
تشکر شده 83 بار در 53 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز آهنگــش قشنگــــه ... :) من خوشبختم و این یعنی...خدایی دارم که به وقتش دامنی می پوشد به اندازه تمام دلتنگی هایم...ولحظه ای دیگر سینه ای دارد مردانه و امن... | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت : زیر آسمون لاجوردی ...
تشکرها: 3,476
تشکر شده 104,032 بار در 777 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز یه آهنگی هست که توی فیلم میذارن ... خواننده هم توش میخونه ... اهنگ تیتراژش نیست ... میشه اونو هم بزارید ؟ توی قسمت سی هم خوند ... رمانهایی که میخونم و توصیه میکنم بخونید ... گمشده در زمان ... سکوت سرد ... گناهکار ... ![]() یک روز با ما ، یک روز بر ما ... دست نارنجی رمانهایی که دارم مینویسم ... پناه اجباری ( معرفی و نقد ) ... بدل پرنسس ( معرفی و نقد ) ... برای لایسان![]() رمانهایی که بالاخره تموم کردم ... زندگی غیر ممکن ( معرفی و نقد ) ... ![]() محیا ( معرفی و نقد ) | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۱ محل سکونت : تهران
تشکرها: 192
تشکر شده 284 بار در 182 پست
کتاب مورد علاقه : ...زیادن!!!! حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام... اینم لینک دانلود تیتراژ سریال عمر گل لاله: دانلود اهنگ تیتراز عمر گل لاله امیدوارم لذت ببرید... *به سلامتی هر کس که درونش داره می سوزه اما ترجیح می ده لبهاش رو بدوزه...* *** *زندگی بازی شطرنجی است که اگر بد بازی کنی همه می گویند بلد نیست، ولی اگر خوب بازی کنی همه می خواهند شکستت بدهند.* | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹
تشکرها: 1,317
تشکر شده 860 بار در 286 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز آهنگ وسطشو نداری؟ وقتی لاله مرد پخش میکرد بیهوده ورق می خورند تقویم های جهان، روزهای من همه یک روزند.... شنبه هایی که فقط پیشوندهایشان عوض می شود..!! | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۱ محل سکونت : تهران
تشکرها: 192
تشکر شده 284 بار در 182 پست
کتاب مورد علاقه : ...زیادن!!!! حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز اینم لینک دانلود آهنگی که خواسته بودید: http://dl.topnaz.com/2012/10/Gripin-...Tazeh.org_.mp3 | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
کتاب مورد علاقه : کویر حالت من : | پست مفید : +3 امتیاز این اهنگا رو بچه ها سراغشو زیاد میگرفتن تو درخواست اهنگ بهی جان لینکاشو گذاشت گذاشتم اینجا که خواستین دانلود کنید قسمتی ک یشیم لباس عروس می پوشه http://www.mediafire.com/?el2lq56ak270itp خود کشی یشیم این ویدیوش : http://s1.picofile.com/file/75456916...4EFF4.mp4.html این صوتیش : http://www.mediafire.com/?bw235xpewewvhez مرسی از behiii319 | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
کتاب مورد علاقه : کویر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز یشیم لب دریا DOWNLOAD Unutmadım, unutamam Kara sevdam merak etme Yaşamaksa yaşadım lakin Canımın çoğu kaldı sende Pişman mıyım asla Güzelleştim yasla Sevmedim mi sevdim evet Senden sonra ihtirasla Ama benim ciğerim yanar Ten oyalanır can kanar İki gözüm iki çeşme haberin yok İçerime içerime akar من فراموش کردم.نه من نمیتونم فراموش کنم. بزرگترین عشقم...!نگرانم نباش. اگه در مورد زندگی منه.نگران نباش.چون بزرگترین بخش روحم با تو رفته...! من پشیمونم؟نه.زجه و زاری کردن واسه من زیباست. من عاشق شده ام؟آره بعد از تو با شور و شوق..! اما پوست و استخونم تو تنهایی دووم آورد. روح من داره با خون ریزی از بین میره. چشام واست گریه میکنه.اشک دائما درونم جریان داره...!!! ویرایش توسط -ShaDi- : ۱۶ آبان ۱۳۹۱ در ساعت ۰۷:۰۱ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| عمر گل لاله،تیتراژ،سریال،آهنگ |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |