| |||
| | #11 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال فرهنگ و هنر ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت : ایـــــ مشهـــد ران
تشکرها: 16,911
تشکر شده 7,837 بار در 2,678 پست
کتاب مورد علاقه : کویر حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز زیاد خوب نباش ، زیاد دم دست نباش! بهشت بزرگترین فریب برای جهنم کردن دنیاست | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #12 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۱ محل سکونت : to donyaye antezaei khodam
تشکرها: 5,802
تشکر شده 2,784 بار در 1,367 پست
کتاب مورد علاقه : Hamsayeh man & gharar nabod حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام. میشه لطفا آهنگی که یشیم داشت تو اتاقش همه چیو میشکست گذاشتن اونو بزاری؟ At least 5 people in this world love you so much they would die for you At least 15 people in this world love you, in some way The only reason anyone would ever hate you, is because they want to be just like you A smile from you, can bring happiness to anyone, even if they don't like you Every night, SOMEONE thinks about you before he/she goes to sleep You are special and unique, in your own way Someone that you don't know even exists, loves you When you make the biggest mistake ever, something good comes from it When you think the world has turned it's back on you, take a look you most likely turned your back on the world Always tell someone how you feel about them you will feel much better when they know If you have great friends, take the time to let them know that they are great | ||||||||
| | |
| | #13 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال فرهنگ و هنر ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت : ایـــــ مشهـــد ران
کتاب مورد علاقه : کویر حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز خودکشی یشیم (ویدیو) http://www.mediafire.com/?qid3j7y9lilr2y2 | ||||||||
| | |
| | #14 (لینک مستقیم) | |||||||||
کتاب مورد علاقه : کویر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
![]() http://uploadkon.ir/?file=Mustafa.Ce...aydi-Eksik.mp3 | |||||||||
| | |
| | #15 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۱ محل سکونت : تهرانو
تشکرها: 1,898
تشکر شده 1,455 بار در 439 پست
کتاب مورد علاقه : رمان کاربران سایت.شعر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول: همیشه دلتنگی بخاطر نبودن کسی نیست! گاهی بخاطر بودن کسی که حواسش به تو نیست....! ![]() | |||||||||
| | |
| | #16 (لینک مستقیم) | ||||||||
کتاب مورد علاقه : کویر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| | |
| | #17 (لینک مستقیم) | ||||||||
کتاب مورد علاقه : کویر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز آهنگ سریال عمر گل لاله با صدای دو خواننده یک خواننده مرد و یک خواننده زن http://uploadkon.ir/uploads/Mustafa.Ceceli.Ft.Elvan.Gunaydi-Eksik.mp3 | ||||||||
| | |
| | #18 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۱ محل سکونت : ............
تشکرها: 81
تشکر شده 617 بار در 402 پست
کتاب مورد علاقه : غزال .همسایه ی من دالا حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ممنون | ||||||||
| | |
| | #19 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت : زیر سقف خدا
تشکرها: 14,667
تشکر شده 10,287 بار در 4,613 پست
کتاب مورد علاقه : قرار نبود-باورم کن حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز | ||||||||
| | |
| | #20 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت : زیر سقف خدا
تشکرها: 14,667
تشکر شده 10,287 بار در 4,613 پست
کتاب مورد علاقه : قرار نبود-باورم کن حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز این آهنگ بی کلام نیس ترانه ش بسیار زیباس | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| عمر گل لاله،تیتراژ،سریال،آهنگ |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |