| |||
| | #131 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: یه گوشه ی دنج
(View Stats)
تشکرها: 10,781
تشکر شده 9,945 بار در 2,608 پست
کتاب مورد علاقه : دختر زشت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ذول الجلال والاکرام محبت مثل مشروب خوردن میمونه وقتی كم میدی طرف میخوره ... حالشو میبره ... ! وقتی زیاد از حد میشه ... طرف بالا میاره ... ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #132 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: چابهار
(View Stats)
تشکرها: 1,855
تشکر شده 1,695 بار در 598 پست
کتاب مورد علاقه : بوف کور حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز رحمن ![]() | ||||||||
| | |
| | #133 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: منظومه شمسي
(View Stats)
تشکرها: 1,177
تشکر شده 2,625 بار در 1,143 پست
کتاب مورد علاقه : غزال حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ستار الذنوب.......... خدايا عاشقتم................. !خدايا عاشقتم! فقط همينو دارم كه بگم! خدا تنها معشوقي است كه خيانت نمي كند. خوشحال ميشم به كلبه ي تنهايي منو خدا سر بزنيد![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #134 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰
(View Stats)
تشکرها: 2,523
تشکر شده 8,010 بار در 2,230 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز نمی دوم چرا ولی از یزدان خیلی خوشم میاد | ||||||||
| | |
| | #135 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: زير آسمون خدا
(View Stats)
تشکرها: 874
تشکر شده 473 بار در 327 پست
کتاب مورد علاقه : بامداد خمار حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز manam hamash.khodaya dooset daram | ||||||||
| | |
| | #136 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹
(View Stats)
تشکرها: 2,001
تشکر شده 1,127 بار در 394 پست
کتاب مورد علاقه : twilight حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز رحمن غفور لطیف آدمک آخر دنیاست بخند ![]() آدمک خر نشوی گریه کنی... ![]() mahsa19 ![]() بازنشسته به قلم میراژ(برای اونایی که هیجان رو دوست دارن و دوز آدرنالین خونشون پایین افتاده) پرتو به قلم شایسته بانو(بخون و نپرس عالییییییییییییییه) به صداقت یک فریاد (شایسته بانو&راحیل&میراژ هم نویسنده هاش عالین هم سوژه رمان وهم ابتکاری که به خرج دادن حتما بخونین) خالکوبیshadow_das (لینک میشود چون به شدت عاشق لحن وشیوه ی روایتشم )ویرایش توسط m.rozaly : ۱۷ بهمن ۱۳۹۰ در ساعت ۱۲:۴۹ قبل از ظهر | ||||||||
| | |
| | #137 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: تو زندان مامان جونم
(View Stats)
تشکرها: 1,918
تشکر شده 4,844 بار در 629 پست
کتاب مورد علاقه : آکمان. همسایه من حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز مالك الملك سریع الحساب رمان آکمان کاری از خودم ![]() ![]() اینم لینک نقدر رمان اکمان ![]() __________________________________________________ ____________________________________ شیشه ی پنجره را باران شست از دل من اما چه کسی نقش تورا خواهد شست…؟ چه بگویم با تو؟ دلم از سنگ که نیست گریه در خلوت دل ننگ که نیست چه بگویم با تو؟ که سحرگه دل من باز از دست تو ای رفته ز دست سخت در سینه به تنگ آمده بود | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #138 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: ايران_ قم
(View Stats)
تشکرها: 2
تشکر شده 131 بار در 70 پست
کتاب مورد علاقه : قرآن وكتابهاي طنز حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز همگي زيبا هستند نمي شود جدا كرد | ||||||||
| | |
| | #139 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: خانه دوست
(View Stats)
تشکرها: 61
تشکر شده 466 بار در 176 پست
کتاب مورد علاقه : عاشقانه و عارفانه حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز همه ي همه رو اما ستارالعيوب و غفار الذنوب يه چيز ديگه اس | ||||||||
| | |
| | #140 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال فراخوان تایپ ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: جایی در این نزدیکی
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : harry potter-twilight حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز عاشق اسم یزدانم! نمیدونم چرا. | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| ؟؟؟؟؟؟؟؟, از, اسمهای, بیشتر, خدا, داری, دوست, رو, کدام |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |