| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹ محل سکونت : زیر سایه دوست,توی این دنیای رنگارنگ و شیطون و دیوونه
تشکرها: 26,926
تشکر شده 39,366 بار در 5,107 پست
کتاب مورد علاقه : رمان-شعر | پست معمولی : +1 امتیاز پرنده من فریبا وفی ۱۴۱ صفحه نشر مرکز چاپ سوم، ۱۳۸۲ ۱۲۰۰ تومان «فکر میکنم مامان فقط یک چراغ دارد که که با خاموش کردن آن، همه جا تاریک میشود. شهلا یکی بیشتر دارد. برای همین حتی وقتی عزادار است و شیون و زاری میکند از میان اشک و فریاد هم میتواند به دختر جوانی که سرپاست بگوید فلان خانم چای ندارد، یا دستمال کاغذی بیاور و بهتر است قندان پر شود. امیر هم چراغهایش زیاد است. وقتی مال خانه خاموش است میتواند بیرونیها را روشن کند. برای همین وقتی از من قهر است میتواند استخر برود. میتواند کلهپاچه بخورد...» خوبه. نه خیلی بیشتر. یه راوی اولشخص داره که یه زن خانهداره. ولی خیلی ذهنتون نره سمت آشپزخونه و روزمرگی و اینا. ۵۳ تا فصل کوتاه داره، در حدی دو سه صفحه، که معمولاً تو هر کدوم یه صحنه رو روایت میکنه و ترتیب زمانی ندارن فصلا. و معمولاً تو هر کدوم یه مضمون هست که راوی حولش حرف میزنه. مث همون مضمون «چراغ» تو این چند خطی که نقل کردم. روون و خوبه کلاً. توصیه میشه. خدا رو شکر طرح جلد توهینآمیزش تو چاپای بعد عوض شده. برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید بعضی وقتا مجبوری...تو فضای بغضت بخندی.. دلت بگیره ولی دلگیری نکنی..شاکی بشی ولی شکایت نکنی ... گریه کنی اما نذاری اشکات پیدا شن... خیلی چیزارو ببینی ولی ندیدش بگیری... خیلی ها دلتو بشکن و تو فقط سکوت کنی... برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید خدایـــآا !من اینجا دلــمـ سخت معـــجزه میخواهــد...! برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۸ محل سکونت : سرزمین پدری
تشکرها: 922
تشکر شده 3,300 بار در 340 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| فریبا, معرفی, من, من or فریبا, وفی, پرنده, کتاب |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |