| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: تو لباسام !!
(View Stats)
تشکرها: 602
تشکر شده 18,228 بار در 205 پست
حالت من : | پست بسیار مفید : +18 امتیاز تو این تاپیک می خوایم با کلمات انگلیسی مشاعره کنیم به این شکل که من یه کلمه می گم . نفر بعدی کلمه ای باید بگه که حرف ابتداش , حرف انتهای کلمه من باشه . خوب اول من شروع می کنم : Forum حالا نوبت شماست ... به سیاهی برف به سفیدی سرمه [فقط کاربران میتوانند لینک ها
را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] غیرمنتظره [فقط کاربران میتوانند لینک ها
را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] اولین نگاه [فقط کاربران میتوانند لینک ها
را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] یک بوم و دو هوا [فقط کاربران میتوانند لینک ها
را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | !kimi5, *9092*شادی, *emo girl*, *Ghazal*, *GolDeN*, *Sepid*, asal 994, aylin-72, bahamin, believe me, Bi To, Black Sun, chrysalis, DataBus, dragon_ride, Elahe-Goddess, elahem, elaheye sharghi, G@N2M, H..GH, hasti_azadi, heliXxXx, hiva, honorable me, Je$$ie, laura, mahsajoni, nimar123, p_f_p, rihannajoojoo, roya62, saghar.happy, sarvenaz_67, shayan021, sheida joon, shide, sintoo, sunshine.h, tabaloga_ra, thunder555, آزالیا, سناتور70, فرمسک, مهرگل, مو فرفری, پروانه! |
| محصولات فروشگاه بزرگ ایرانیان | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 0
تشکر شده 8 بار در 3 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: اینجا اونجا اینور اونور
(View Stats)
تشکرها: 9,462
تشکر شده 3,840 بار در 1,635 پست
کتاب مورد علاقه : ترسناک حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز این مشاعره ست؟ اگه مکالمه ی انگلیسی میخواین تاپیکش هست برین بیارینش بالا! تازگیا انقده درسخون شدم! انقده درسخون شدم! انقده درسخون شدم! انقده درسخون شدم!![]() | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تایپ کتاب ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 33,727
تشکر شده 21,854 بار در 3,265 پست
کتاب مورد علاقه : کتاب :D حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز except ! یه وقتایی اونقدر هیچکس حالی ازت نمیپرسه که آدم شک میکنه نکنه مرده و خودش خبر نداره ! ![]() فرح - دانشجوی فارغ التحصیل شده ی محیط زیست ![]() ![]() به طرز فجیعی کمرنگ میشویم ![]() | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : مادام کاملیا حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز trip[img]http://www.98ia.com/modules/Forums/images/smiles/girl_hysteric.gif[/img] شايد تكــــــــــــــراري باشم اما تكــــــــــــــــرار نميشوم | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: اینجا اونجا اینور اونور
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : ترسناک حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز populer | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: teh.darous
(View Stats)
تشکرها: 163
تشکر شده 407 بار در 105 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز [img]http://www.98ia.com/modules/Forums/images/smiles/icon_razz.gif[/img]recycle bin میبخشم... اما فراموش نمیکنم! فرشته _ 19 _ گرافیک | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : ترسناک حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز number | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 0
تشکر شده 8 بار در 5 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز dark اگه یه سیبو گاز زدی و یه کرم درسته توش دیدی ناراحت نشو.وقتی ناراحت شو که یه سیبو گاز زدی و یه کرم نصفه توش دیدی ! | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : ترسناک حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اره اشکال نداره من مطمئنم چون یه تاپیک مکالمه هم داشتیم قانون اینه که فینگلیش ننویسیم kite | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| انگلیسی, با, بدو, بیا, مشاعره, کلمات |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |