| |||
| | #18451 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: *اصــفــهــان*
(View Stats)
تشکرها: 450
تشکر شده 739 بار در 182 پست
کتاب مورد علاقه : ارباب حلقه ها و.... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز Restless.............. به علاوه ی خدا که باشی منهای مشکلات زندگی می کنی .. | ||||||||
| | |
| | #18452 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: تو خونه
(View Stats)
تشکرها: 949
تشکر شده 7,332 بار در 538 پست
کتاب مورد علاقه : خیلی زیادن.... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز see........ | ||||||||
| | |
| | #18453 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰ محل سکونت: karaj
(View Stats)
تشکرها: 694
تشکر شده 847 بار در 429 پست
کتاب مورد علاقه : novel حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز engineer.................. | ||||||||
| | |
| | #18454 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: بين آدما
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : ديوان فروغ فرخزاد حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز restart .... قلبم قلب كوچك و مهربونم چه بلايي سرت اومده چرا ... چرا ديگه ... چرا ديگه نميزني ؟ چرا واستادي ؟ سخته ؟؟ رسمش همينه طاقت بيار به خودت بيا طاقت بيار[ برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #18455 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۸ محل سکونت: همینجا
(View Stats)
تشکرها: 8,817
تشکر شده 450 بار در 246 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز test................. شیشه عطر بهار لب دیوار شکست و هوا پر شد از بوی خدا همه جا آیت اوست دیدنش آسان است سخت است نبینی او را... | ||||||||
| | |
| | #18456 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹
(View Stats)
تشکرها: 1,351
تشکر شده 479 بار در 294 پست
کتاب مورد علاقه : رکسانا-تقدیراین بود ک- حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ......................time دلــــَــ م خیلـے گرفتــِ ه ! دلــــَـ م یـﮧ آرامش ِ واقعــے و یـﮧ خنــدهـ از تـﮧ ِ دل می خواد ! آرامشــے ڪـﮧ بعدش طوفانـے در ڪـار نباشه ! خنــده اے ڪـﮧ بعدش بغض و گریـﮧجاش رو نگیره ! | ||||||||
| | |
| | #18457 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران...
(View Stats)
تشکرها: 470
تشکر شده 1,435 بار در 488 پست
کتاب مورد علاقه : یاسمین حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز tiredness....... | ||||||||
| | |
| | #18458 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : کویر-شازده کوچولو حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز salt........... | ||||||||
| | |
| | #18459 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰
(View Stats)
تشکرها: 1,104
تشکر شده 1,787 بار در 739 پست
کتاب مورد علاقه : بر باد رفته حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز target...... | ||||||||
| | |
| | #18460 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : کویر-شازده کوچولو حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز task............... | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| انگلیسی, با, بدو, بیا, مشاعره, کلمات |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |