| |||
| | #1001 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر ویژه ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 22,873
تشکر شده 95,663 بار در 9,287 پست
کتاب مورد علاقه : جاده تارا | بدون امتیاز : 0 امتیاز request یعنی درخواست هر موقعیتی چه خوب یا بد، گذرا است... شکرگزار باش؛ شاید بدترین شرایط زندگی تو برای دیگران آرزو باشد... ![]() خدا شونه هامونو فقط واسه اینکه کوله بار غمهامونو روش بگذاریم نیافرید بلکه آفرید تا بعضی وقتا بندازیمشون بالا و بگیم بی خیال...! ![]() | ||||||||
| | |
| | #1002 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت: کوچه علی چپ....
(View Stats)
تشکرها: 7,469
تشکر شده 3,316 بار در 1,126 پست
کتاب مورد علاقه : غزال و .... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز tomorrow............. آن شرلی هم نشدیم که یکی بهمون بگه: " آنه تکرار غریبانه روز های زندگیت چگونه گذشت؟!" | ||||||||
| | |
| | #1003 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: دریاچه ی ارواح
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : هری پاتر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز wonderfull........... | ||||||||
| | |
| | #1004 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت: کوچه علی چپ....
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : غزال و .... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز listen........ | ||||||||
| | |
| | #1005 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: دریاچه ی ارواح
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : هری پاتر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز news............ | ||||||||
| | |
| | #1006 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹
(View Stats)
تشکرها: 841
تشکر شده 952 بار در 473 پست
کتاب مورد علاقه : بعد از او | بدون امتیاز : 0 امتیاز SPELL!!!!!! کجايي که که دلم بهانه ميگيرد؟ کجايي؟ بيا و بمان...ببين سرم سنگين است بي شانه ي تو!!! نفس در سينه حبس مي شود بي سينه ي تو!!! کجايي که ببيني؟ آسمان انگار امشب دلتنگ است و تنها کاش دلم پاره ي ابري مي شد و درست مثل آسمان مي باريد... کاش... JUST ENGLAND | ||||||||
| | |
| | #1007 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : غزال و .... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز lesson.......... | ||||||||
| | |
| | #1008 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹
(View Stats)
تشکرها: 841
تشکر شده 952 بار در 473 پست
کتاب مورد علاقه : بعد از او | بدون امتیاز : 0 امتیاز NURSE...!!! | ||||||||
| | |
| | #1009 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر ویژه ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 22,873
تشکر شده 95,663 بار در 9,287 پست
کتاب مورد علاقه : جاده تارا | بدون امتیاز : 0 امتیاز easy یعنی اسون | ||||||||
| | |
| | #1010 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : هری پاتر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز yellow........... | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| انگلیسی, با, بدو, بیا, مشاعره, کلمات |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |