| |||
| | #10001 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال فرهنگ و هنر ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت: ABADAN
(View Stats)
تشکرها: 11,155
تشکر شده 13,245 بار در 3,340 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه | بدون امتیاز : 0 امتیاز think........... برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید یادباد آن روزگاران یاد باد روزگار دوستی ....مهر و وفا دلخوری هم بود ....اما بی جفا اینهمه نیرنگ .....نفس بی مهار اینهمه دوز و کلک ....دربین ما دوستی بود و ....محبت بی دریغ راستی بود و .....صفا و مرحبا عاشقی هم بود ...اما عشق پاک تاجری هم بود ...اما بی دغا یادباد آن روزگاران یاد باد روزگار عاشقان ....بی ریا روزگار عاشقان ....بی ریا | ||||||||
| | |
| | #10002 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت: تو فضا
(View Stats)
تشکرها: 23
تشکر شده 302 بار در 113 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز king///////////////////////// | ||||||||
| | |
| | #10003 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: درون گل رز
(View Stats)
تشکرها: 2,051
تشکر شده 4,811 بار در 2,713 پست
کتاب مورد علاقه : کتاب زندگی خودم حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز give............... امضا میخوای چیکار؟ ![]() | ||||||||
| | |
| | #10004 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۸ محل سکونت: یه جایی تو این دنیا !!!
(View Stats)
تشکرها: 1,105
تشکر شده 879 بار در 310 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز each ............ هيچ اشكالي در گفتن اين نيست كه : « خدايا خواست خودت را انجام ده . » اين گفته خوبي است ، زيرا در هر حال خواست خداوند در حال انجام است . | ||||||||
| | |
| | #10005 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت: تو فضا
(View Stats)
تشکرها: 23
تشکر شده 302 بار در 113 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز hard.............................. | ||||||||
| | |
| | #10006 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۸ محل سکونت: خطه ی سرسبز شمـــــال
(View Stats)
تشکرها: 279
تشکر شده 126 بار در 77 پست
کتاب مورد علاقه : اگر فردا بیاید... | بدون امتیاز : 0 امتیاز department.................... ◄► اثر انگشتم به من می آموزد که من منحصر به فردم ◄► ♥ᴥᵜᴥ صمیم ᴥᵜᴥ♥ | ||||||||
| | |
| | #10007 (لینک مستقیم) |
| کاربر حرفه ای ![]() حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز trast................ |
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #10008 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 206
تشکر شده 2,324 بار در 202 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز test........... خدا آن روز كه دنيا را نهاده به هركس هرچه لايق بوده داده | ||||||||
| | |
| | #10009 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۸ محل سکونت: خطه ی سرسبز شمـــــال
(View Stats)
تشکرها: 279
تشکر شده 126 بار در 77 پست
کتاب مورد علاقه : اگر فردا بیاید... | بدون امتیاز : 0 امتیاز truth seeker | ||||||||
| | |
| | #10010 (لینک مستقیم) |
| کاربر حرفه ای ![]() حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز read............... |
| | |
| تشکر شده توسط : |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| انگلیسی, با, بدو, بیا, مشاعره, کلمات |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |