| |||
| | #441 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت : mashhad
تشکرها: 5,238
تشکر شده 5,517 بار در 1,522 پست
کتاب مورد علاقه : roya حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز شکلات با چیپس ....... (دوستان این دیالوگ من با دوستای استقلالیم .... مخصوصا تو روزای دربی ) درود بر پرسپولیس و طرفتاراش (دنیای شکلک ) برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید تا تو نگاه میکنی ، کار من آه کردن است ... ای به فدای چشم تو ، این چه نگاه کردن است !!! ![]() | ||||||||
| | |
| تبلیغات | |
| | |
| | #442 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۱ محل سکونت : بگم هنگ می کنیییییییییییییییییییی!!!!!
تشکرها: 305
تشکر شده 556 بار در 328 پست
کتاب مورد علاقه : نمی گم تا هنگ نکنییییی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز 141414141414141414141 حرف از مردونگی نزن سنگینه میگیره سرفتم ....... میگم مرد باش .با مرامو مشتی داداشمون می نازه به خط و خالکوبیاش ...... | ||||||||
| | |
| | #443 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۱ محل سکونت : esf
تشکرها: 703
تشکر شده 555 بار در 280 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه،قرار تبود حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز 4-لواشک مشو محبوس ارکان و طبایع ،برون آی و نظر کن در صنایع... | ||||||||
| | |
| | #444 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۱ محل سکونت : پشت پنجره
تشکرها: 224
تشکر شده 142 بار در 121 پست
کتاب مورد علاقه : هری پاتر | بدون امتیاز : 0 امتیاز بستنی شکولات روی قلبی نوشته بودن شکستنی است ؛ مواظب باشید !!! ولی من روی قلبم نوشتم شکسته است ، راحت باشید ! | ||||||||
| | |
| | #445 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : بهم گفتن اسم شهرتو نزار......
تشکرها: 230
تشکر شده 777 بار در 188 پست
کتاب مورد علاقه : در امتداد حسرت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز همه موارد زندگی چون گل سرخ است پر از عطر... پر از خار... پر از برگ لطیف... یادمان باشد اگر گل چیدیم عطر و برگ و گل و خار همه همسایه دیوار به دیوار همند...! ![]() ![]() ![]() جالب است : در زندگی کسانی مارا می رنجانند که همیشه سعی داشتیم از ما نرنجند | ||||||||
| | |
| | #446 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۱ محل سکونت : تهران
تشکرها: 382
تشکر شده 864 بار در 416 پست
کتاب مورد علاقه : درسي حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز 14-همه موارد ![]() | ||||||||
| | |
| | #447 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : همين ورا
تشکرها: 841
تشکر شده 767 بار در 465 پست
کتاب مورد علاقه : كتاب هاي دانيل استيل حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز 2-5 ولی الان دیگه نمیتونم پفک بخورم ![]() ![]() ما برنده ایم اگر اتفاقات تلخ دیروزراقربانی لحظه های شیرین فردانکنیم پس نه در حسرت دیروز نه دررویای فردا فقط برای امروز ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #448 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹ محل سکونت : غربت
تشکرها: 3,319
تشکر شده 1,255 بار در 606 پست
کتاب مورد علاقه : زیادن حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز آدامس و شکلات و پفک و پاستیل آی دلی من چن تنگه .....دنگی نایا لو دنگه....(متن کردی لطفا فارسی نخونیدش) | ||||||||
| | |
| | #449 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت : Iran-tehran
تشکرها: 6,311
تشکر شده 590 بار در 334 پست
کتاب مورد علاقه : .......... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز 4و67و7 بستني.لواشك و شكلات (7,2)(5,3)(3,1)(5,1)(7,1)(5,1)(7,3)(6,1)(7,3)(8,2) (4,2)(9,3) (7,2)(5,3)(7,3)(9,1)(4,1)(3,1)(5,3)(5,1)(7,4)(2,2)(6,2) (7,4)(7,2)(4,3)(8,2)(4,2)(8,5)(7,2)(3,1)(7,2) (7,2)(2,2)(5,1)(3,1)(9,3) | ||||||||
| | |
| | #450 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۱
تشکرها: 2,506
تشکر شده 2,692 بار در 1,307 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز پاستیل الانم عاشقشمممممممممممم خدافظ واسه همیشه ![]() | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |