| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : رشت
تشکرها: 3,254
تشکر شده 4,039 بار در 483 پست
کتاب مورد علاقه : پرواز تا بی نهایت حالت من : | برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید حکایت عجیبیست رفتار ما خداوند می بیند و می پوشاند مردم نمی بینند و فریاد می زنند . . . .اللهم عجل لولیک الفرج | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | !kimi5, >>sanaz<<, *asemani*, *ghazaleh*, . afshOn., ...eli..., abri, anastasia2, aqua, asemane nili, atei_69, baran007, baroonii25, Cancer, cheshmaloo, dokhtar darya, E.Narjes, Elahe41, elham12345, elham1510, fahimehme, galaxy_ girl, hani76, harimeshgh, hasti 74, HOSEINA, juju96, kimiya14, mahboubeh69, mahtabiiiiii, mahuniya, mk70, modemoiselle, mohamma1394, mouod, nasi joon, nastaran 76, niho, ONCE ALONE, parvane., perspolis2012, phare, Pieta, raha6956, romi mn 97, samira_70, sanaz 69, santurii, sarvenaz_67, Sati_Faeze, sayna88, scorpioOo, SeNaT0R, shima.7, shima14, shivva_alone, sindy, sogand72, sorme*, the jar of jam, tono, valan, winter girl, zahra_jk, ZAl-l2A, zoooom, ~sahar~, ~مریم~, آنوشا, ابی دریا, ارغوان1367, ارمغان شادی, الیــــسا, امتیس, خوشگلم من, دلنویس, رژلب, زهره 65, سكوت ابريشم, شبنم جون, عسل خوشگله, غم تاییل, فاطمه سادات ..., فاطي91, قاتل خواهرم!, مادام بی موسیو, نرجس خاتون, نسترن 76, نسم60, SoN!A, گیتی |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : تهران
تشکرها: 2,394
تشکر شده 1,254 بار در 451 پست
کتاب مورد علاقه : خیلی زیادن حالت من : | ازش حالم به هم میخوره ![]() چه خوش خیال است! فاصله را میگویم به خیالش تو را از من دور کرده... نمیداند تو جایت امن است... اینجا میان دلم *** دلنوشته هام|shima.7کاربر انجمن *** رمان دوستم باران | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : tehran
تشکرها: 731
تشکر شده 1,987 بار در 293 پست
کتاب مورد علاقه : برایم بمان حالت من : | لوسه | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : یه جایی زیر همین اسمون
تشکرها: 185
تشکر شده 2,722 بار در 1,279 پست
کتاب مورد علاقه : تا ته دنیا حالت من : | کی میگه دیده نشده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من همه رو دیده بودم............... چـــ ـاره ایــ ـی جُـــ ـز بـــ ـاور نـــ ـا بـــ ـاورــی هــ ـا نــ ـیـس. برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۱ محل سکونت : جایی پشت کوه
تشکرها: 3,615
تشکر شده 1,941 بار در 726 پست
کتاب مورد علاقه : کسی پشت سرم آب نریخت حالت من : | چقدر عملگی بهش میاد....اصلا کر خودشه دلت می آید... مرا به نام کوچکم صدا نزنی و نشنوی... جانم....؟؟؟ | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : زيـ ـر نـ ـور مهتابــــــــ
تشکرها: 7,030
تشکر شده 2,323 بار در 800 پست
کتاب مورد علاقه : زيادن!!! حالت من : | من همه رو ديده بودم ..ولي مرسي رمانهايي كه دنبال ميكنم... ![]() | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰
تشکرها: 3,159
تشکر شده 3,357 بار در 489 پست
حالت من : | [QUOTE=*# saba *#;6452245]کی میگه دیده نشده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من همه رو دیده بودم...............[/QUOTراست ميگه اما مرسي قشنگ یعنی چه؟ قشنگ یعنی تعبیر عاشقانهی اشکال و عشق تنها عشق تو را به گرمی یک سیب میکند مأنوس... | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۱ محل سکونت : حالا بماند
تشکرها: 7
تشکر شده 28 بار در 18 پست
حالت من : | اه اه چه قد بدم میاد از این پسره ....... | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۱ محل سکونت : zir asemune khoda
تشکرها: 104
تشکر شده 66 بار در 55 پست
کتاب مورد علاقه : big wishes حالت من : | مرسی این روزا هرکی بهت گفت دوست دارم بگو برو سر اصل مطلب.........! ![]() | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۱ محل سکونت : شیراز
تشکرها: 947
تشکر شده 2,961 بار در 619 پست
حالت من : | کبری،تصمیـم نمی گیرد! دهقان،فداکاری نمی کند! پسر ِ شجـاع،ترسو شده است! لوک،بــدشانسی می آورد! پلنگ ِ صورتی،زرد شده است! میتـی کومان،استعفـا داده است! پروفسور بــالتازار، جعلی مدرک گرفته است! ای کیــو ســان،مـُـدل ِ مو عوض می کند! دو قلـــوها،دست ِ هــم را نمـــی گیــرند! رابین هـود،بــا دزد ها رفیق شده است! پینوکیـو،به فکر ِ جرّاحی ِِ بینی است! یـوگی،دوستـانش را مـی فروشـد! پـت و مـت،پُست وزارت گرفته اند! دخترک ِکبریت فروش، رفته دوبی ! . . . ولی... ولی چوپـان ِ دروغگو،هنوز دروغ می گوید ! | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |