ارسال پاداش نقدی برای کاربر
شما در حال حمایت به صورت مهمان هستید.
مبلغ مورد نظر خود را انتخاب کنید
1000 تومان
2000 تومان
4000 تومان
6000 تومان
8000 تومان
9000 تومان
10000 تومان
مبالغ دیگر
و یا مبلغ مورد نظر خود را وارد کنید
واریز آنلاین از طریق کارت های عضو شتاب
طرز تهیه انواع نان
http://fidibo.com/

جشنامه



نودهشتیا
صفحه 1 از 4 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 39
  1. Top | #1

    کاربر حرفه ای


    تاریخ عضویت
    دی 1388
    نوشته ها
    1,636
    میانگین پست در روز
    0.90
    محل سکونت
    تو زمین خدا
    تشکر از کاربر
    118,929
    تشکر شده 8,235 در 1,769 پست
    حالت من
    Mashghool
    اندازه فونت

    Smile طرز تهیه انواع نان



    مواد لازم:

    تخم مرغ
    ۲ عدد
    شکر
    ۴/۱ لیوان
    ماست
    ۱ لیوان
    جوش شیرین
    ۴/۱ قاشق مرباخوری
    بکینگ پودر۲ قاشق مرباخوریآردبه حدی که خمیر به دست نچسبدوانیلکمیروغن۴/۳ لیوان



    چگونگی تهیه

    شکر را همراه با تخم مرغ و وانیل با همزن می زنیم تا کاملاً مخلوط شود. روغن را اضافه کرده دوباره هم می زنیم. ماست و بکینگ پودر و جوش شیرین را اضافه کرده آرد را کم کم می ریزیم و با دست مخلوط می کنیم تا خمیر درست شود آرد را درحدی می ریزیم که خمیر به دست نچسبد این خمیر را در ظرفی قرار داده و روی آن را نایلون می کشیم روی آن علامت می زنیم خمیر باید حجمش دوبرابر شود.

    سپس از خمیر گلوله برداشته روی میز آرد پاشیده و به شکل بیضی پهن می کنیم با وردنه به ضخامت نیم سانت در سینی چرب شده قرار می دهیم رویش را زرده تخم مرغ همراه با کمی زعفران می مالیم کنجد پاشیده و در فر با حرارت ۳۵۰ درجه به مدت نیم ساعت قرار می دهیم تا سطح نان طلایی شود.
    چه خوش خیال است
    فاصله را می گویم
    به خیالش مرا از تو جدا کرده
    نمی داند جای تو امن است
    اینجا در میان دل من.....

  2. 16 کاربر از پست harimeshgh تشکر کرده اند .


  3. Top | #2

    مدیر بازنشسته


    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    نوشته ها
    2,458
    میانگین پست در روز
    1.45
    تشکر از کاربر
    54,659
    تشکر شده 52,557 در 7,616 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض طرز تهیه نان عصرانه




    مواد لازم
    خمیرمایه یك قاشق غذاخوری
    كالباس مرغ یا گوشت نصف پیمانه
    پنیر پیتزا رنده شده نصف پیمانه
    شكر یک قاشق غذاخوری
    آبگرم یك و نیم پیمانه
    نمك و فلفل یك قاشق چایخوری
    روغنزیتون یا روغن مایع سه قاشق غذاخوری
    آرد به میزان لازم
    خمیرمایه، شكر و آبگرم را مخلوط كرده تا خمیرمایه عمل (پف) كند. روغن را همراه نمك، فلفل، كالباس، پنیرپیتزا و خمیرمایه مخلوط كرده سپس آرد را كمكم اضافه میكنیم تا حدی كه خمیر به دست نچسبد. بعد خمیر را لوله كرده و روی آن را با چاقو چند برش میدهیم سپس در دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 50 دقیقه در فر میگذاریم بماند تا نان طلایی شود.

  4. 12 کاربر از پست NILOUFAR تشکر کرده اند .


  5. Top | #3

    همکار بازنشسته


    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    نوشته ها
    8,893
    میانگین پست در روز
    4.45
    تشکر از کاربر
    24,832
    تشکر شده 23,080 در 8,506 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض

    طرز تهیه نان شیرمال ترکی
    [ یک عکس اضافه کنید ]

    مواد لازم:
    آرد=6-5 فنجان
    روغن=3/2 فنجان
    زرده تخم مرغ=2 عدد
    شیر=1 فنجان
    شکر=3/2 فنجان
    خمیر مایه=1 قاشق سوپخوری
    نمک=1 قاشق چایخوری
    آب ولرم=به مقدار کافی
    زنجبیل در صورت تمایل=1 قاشق چایخوری
    کنجد=3/1 فنجان
    کره و شیر=کمی
    طرز تهیه:
    مایع خمیر و یك قاشق مرباخوری از شكر را در شیر گرم حل كرده و می گذاریم تا كاملاً پف كند. آرد را در ظرف بزرگی ریخته، روغن، شكر، زرده تخم مرغ و در صورت تمایل زنجبیل را هم به افزوده و آب را به تدریج به آن اضافه كرده و مخلوط را خوب به هم می زنیم، كه خمیر به دست آمده نرم باشد. 5 یا 6 دقیقه خمیر را خوب ورز داده و آن را به 4 یا 6 قسمت مساوی تقسیم و گلوله، گلوله می كنیم. روی خمیر را می پوشانیم، تا جا بیفتد. سپس سینی فر را كمی چرب كرده و با وردنه هر یك از گلوله ها را به قطر یك و نیم سانتی متر پهن و به شكل بیضی در می آوریم. آن را در سینی فر قرار داده و با قالب گرد روی خمیر را نقش می دهیم. كنجد و زرده تخم مرغ را با یك قاشق مرباخوری مخلوط كرده و روی خمیر می مالیم. سینی را در وسط فر با حرارت 350 درجه گذاشته، تا نان پخته و طلایی شود. سپس سینی را از فر خارج كرده، نان را بگذارید كمی سرد شود، بعد روی آن كمی شیرمی پاشیم و كره می مالیم، كه نان براق و نرم شود. نان ها را دو به دو از پشت به هم می چسبانیم و در داخل نایلون می گذاریم، تا خشك نشوند. این نوع نان بیشتر در استان خراسان متداول است.
    خوار نمودن هر آيين و نژادي به کوچک شدن خود ما خواهد انجاميد . «ارد بزرگ»






  6. 10 کاربر از پست 2012 تشکر کرده اند .


  7. Top | #4

    کاربر حرفه ای


    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    نوشته ها
    1,794
    میانگین پست در روز
    1.15
    محل سکونت
    تبریز
    تشکر از کاربر
    12,052
    تشکر شده 18,649 در 4,326 پست
    اندازه فونت

    Smile روش تهیه ی نان فوکاسیو



    مواد لازم:
    آرد سبوس دار یک فنجان(160 گرم)
    آرد سفید دو فنجان(320 گرم)
    آب 140 گرم
    آب برای حل کردن مخمر نان 40 گرم
    خمیر مایه(مخمر نان) یک قاشق غذاخوری
    شکر یک قاشق غذاخوری سرصاف(برای مخمر نان)
    روغن مایع 3 قاشق غذاخوری
    آویشن و اکلیل کوهی از هر کدام دو قاشق غذاخوری
    نمک یک قاشق مرباخوری
    پودر سیر نصف قاشق غذاخوری
    روغن زیتون مقداری برای مالیدن روی سطح نان

    طرز تهیه:
    40 گرم آب را به درجه حرارت 40 تا 50 درجه رسانده و مخمر نان و شکر را در آن خوب حل کرده و ده دقیقه استراحت می دهیم.
    مواد اولیه نان فوکاسیو

    تا وقتی مخمر نان به عمل آید، 140 گرم آب را به حرارت 40 تا 50 درجه رسانده و سپس آن را در ظرفی ریخته و روغن، نمک، پودر سیر، آویشن و رزماری و مخمر حل شده را در آن می ریزیم و آرد را هم به آن اضافه کرده و خمیر را ورز می دهیم.
    اگر متوجه شدید مقدار آب کم یا زیاد است می توانید مقداری آب یا آرد به آن اضافه کنید.
    برای جلوگیری از چسبیدن خمیر به انگشت تان مقداری روغن به دست تان مالیده و خمیر را ورز دهید.
    سپس خمیر را به سه قسمت مساوی تقسیم کرده و به صورت گلوله درآورید و در یک سینی که سطح آن را چرب کرده قرار دهید و پس از مالیدن مقداری روغن روی سطح خمیر با نایلون بپوشانید و در جای نسبتا گرم قرار داده تا خمیر پف کرده و ور بیاید.
    اگر هوای آشپزخانه سرد است می توانید قسمت پایین فر را برای یک دقیقه روشن کرده و پس از خاموش کردن، خمیر را در داخل فر قرار دهید. زمان ورآمدن خمیر بستگی به حرارت محیط و مخمر دارد. پس هر 15 دقیقه آن را چک کنید. زمانی که حجم خمیر دو برابر شد می توان گفت که خمیر آماده ی پخت است. خمیر را مدت نیم ساعت در یخچال قرار می دهیم تا سرد و سفت شود و راحت تر روی پارو پهن کنیم.
    نان فوکاسیو

    اگر می خواهید نان را روز بعد طبخ کنید حتما باید خمیر را در یخچال قرار بدهید.
    قسمت پایین فر را روی حرارت ماکزیمم تنظیم کنید و یک سینی را به صورت پشت و رو در قسمت پایین فر نزدیک شعله قرار دهید تا خوب داغ شود. می توانید از یک سنگ مرمر 50 در 50 سانتی متری هم استفاده کنید که نتیجه خیلی بهتر می شود.
    شانه خمیر را در ظرف آرد قرار داده تا مقداری آرد به آن بچسبد و سپس روی یک تخته مدور نان پزی(پارو) خمیر را به صورت گرد روی آن پهن کنید. می توانید از تخته ی خرد کردن سبزی هم استفاده کنید. ضخامت نان فوکاسیو دو برابر نان تافتون است. البته این نان به نرمی نان تافتون نیست.
    سپس مقداری روغن زیتون روی سطح خمیر مالیده و چنگال می زنیم و آن را روی سینی داغ فر سُر می دهیم تا بپزد.

  8. 11 کاربر از پست *rainbow* تشکر کرده اند .


  9. Top | #5

    کاربر نیمه فعال


    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    نوشته ها
    460
    میانگین پست در روز
    0.23
    محل سکونت
    تهران
    تشکر از کاربر
    9,990
    تشکر شده 4,626 در 570 پست
    اندازه فونت

    Post تهیه نان موزی

    مواد لازم
    آرد یک و نیم فنجان (225 گرم )
    شکر قهوه ای 1 فنجان
    دارچین 1 قاشق چای خوری
    کره ذوب شده و سپس سرد شده 125 گرم
    تخم مرغ زده شده 2 عدد
    موز نرم و له شده 3 عدد

    با این نان، صبحانه بیشتر می چسبد
    روش تهیه
    1 - دمای فر را روی 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید. ماهیتابه ای را آغشته به روغن نموده، داخل فر قرار دهید.

    2 – آرد، شکر و دارچین را با هم مخلوط کنید. کره و تخم مرغ های زده شده را کاملا با هم ترکیب کنید و به سایر مواد اضافه کنید و کاملا به هم بزنید. سپس موز را نیز به آن ها بیفزایید و خوب هم بزنید.
    مواد ترکیب شده را داخل ماهیتابه بریزید و سطح آن را صاف کنید.

    3 – بگذارید تا مایه ی نان به مدت 45 الی 50 دقیقه بپزد. زمانی می توانید از پخته شدن نان مطمئن شوید که اگر چاقویی را داخل نان فرو کردید و بیرون آوردید، موادی به آن نچسبد.
    ده دقیقه ماهیتابه را در دمای معمولی نگه دارید و سپس نان را به ظرف دیگری منتقل کنید تا سرد شود.
    نان شما آماده است. می توانید آن را زمانی که هنوز گرم است با کره میل نمایید.
    نوش جان
    زندگی رسم خوشایندی است
    زندگی بال و پری دارد با وسعت مرگ
    پرشی دارد اندازه عشق
    زندگی چیزی نیست....
    که لب طاقچ
    ه عادت از یاد ها برود!



  10. 9 کاربر از پست phare تشکر کرده اند .


  11. Top | #6

    کاربر حرفه ای


    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    نوشته ها
    3,795
    میانگین پست در روز
    2.39
    محل سکونت
    گیلـــان - رشــت
    تشکر از کاربر
    16,161
    تشکر شده 12,031 در 4,084 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض آموزش پخت نان

    الروتی

    الروتی نوعی نان عربی است ودستور پخت آن را از یک سایت مربوط به خانمی حنان از بحرین ترجمه کردم.

    مواد لازم :

    آرد: 3 پیمانه

    نمک: نصف قاشق سوپ خوری

    مایه خمیر: 1قاشق سوپ خوری

    شکر: نصف قاشق چایخوری

    آب ولرم: برای خمیر

    کره نرم شده: یک قاشق سوپ خوری

    طرز تهیه :

    مایه خمیر، شکر و نصف پیمانه آب ولرم را کمی هم بزنید و درمکان گرمی10دقیقه زمان دهید تا تخمیر شود.

    آرد و نمک را با هم الک کنید و مایه خمیر را به آرد اضافه کنید. کره و یک سوم پیمانه آب را هم با مواد مخلوط نمایید.

    10 دقیقه خمیر را ورز دهید تا خمیر یکدستی بدست آید. خمیر را در مکان گرمی قراردهید تا حجمش دوبرابر شود.

    قالب مورد نظر خودتان را ترجیحاً با کره چرب کنید. نان را فرم دهید و یا به صورت ساده در قالب قراردهید.

    دوباره 30 دقیقه زمان دهید تا خمیر حجمدار شود. سپس قالب را در فر220درجه، به مدت 35 الی40دقیقه قراردهید تا نان پخته شود.

    با این خمیر می توانید نان اسفناج یا نان کدو درست کنید.
    دلـــ دادگــی ، جــان دادگــیست !

  12. 10 کاربر از پست raha16 تشکر کرده اند .


  13. Top | #7

    کاربر حرفه ای


    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    نوشته ها
    3,795
    میانگین پست در روز
    2.39
    محل سکونت
    گیلـــان - رشــت
    تشکر از کاربر
    16,161
    تشکر شده 12,031 در 4,084 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض نان کدو

    نان کدو

    طرز تهیه:

    خمیر نان روتی را آماده کنید و استراحت دهید.

    کدوها را بشوریید.

    بدون آن که پوست بگیرید نگینی خرد کنید. به همراه یک کدوی متوسط، یک حبه سیر را نیز خرد نمایید و با کمی کره و نمک تفت دهید. کدو را با کمی فلفل طعم دار کنید و کنار بگذارید تا سرد شود.

    این نان را به چند روش می توانید آماده کنید که در ادامه به آنها اشاره می شود:

    روش اول: کمی از خمیر را بردارید و کف دست گود کنید و از کدو داخل خمیر دهید. خمیر را جمع کنید و در قالب یا در سینی فر بگذارید. به همین صورت همه خمیر را درست کنید تا تمام شود.

    روش دوم: کل خمیر را باز کنید. کدو را داخل آن بریزید و ببندید و در قالب قراردهید و بعد از استراحت دوم در فر قراردهید.

    روش سوم: خمیر را پهن کنید و کدو یا اسفناج را روی خمیر بریزید ومتناسب پخش کنید و به صورت رولت بپیچید. و در قالب قراردهید.

    روش چهارم: مقداری از خمیر را با کدوهای آماده شده و سرد شده با دست ورز دهید تا کدوها جذب خمیر شوند. سپس از خمیر بردارید و به صورت گلوله در آورید.

    در قالب پای سیب کوچک یا مافین چرب، قراردهید و یا کل خمیر را که با کدو مخلوط نمایید و در قالب لوف بگذارید.

    روش پنجم: این شیوه بیشتر برای نان اسفناج کاربرد دارد. خمیر را همانند روش قبل آماده کنید و پس از مخلوط کردن با اسفناج سه قسمت کنید و به شکل گیس درآورید و در قالب لوف قراردهید.

    هنگامی که با اسفناج خمیر را ورز می دهید، ممکن است به مقداری آرد اضافی نیاز باشد.

  14. 11 کاربر از پست raha16 تشکر کرده اند .


  15. Top | #8

    کاربر حرفه ای


    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    نوشته ها
    3,795
    میانگین پست در روز
    2.39
    محل سکونت
    گیلـــان - رشــت
    تشکر از کاربر
    16,161
    تشکر شده 12,031 در 4,084 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض نان اسفناج

    نان اسفناج

    طرز تهیه:

    روش تهیه نان اسفناج همانند نان کدو است ولی با این تفاوت که به جای کدو، اسفناج خرد شده را با کمی روغن و سیر و پیاز و ادویه و در صورت تمایل گوشت و یا سویا ی مزه دار تفت دهید. پس از سرد شدن، مواد را داخل نان ها قراردهید.

    فرم دار کردن نان بسته به ذوق و سلیقه خود شما دارد. نکته مهم، خمیر نان است که درست کردن آن احتیاج به مهارت و تجربه دارد.

  16. 10 کاربر از پست raha16 تشکر کرده اند .


  17. Top | #9

    کاربر حرفه ای


    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    نوشته ها
    3,795
    میانگین پست در روز
    2.39
    محل سکونت
    گیلـــان - رشــت
    تشکر از کاربر
    16,161
    تشکر شده 12,031 در 4,084 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض نان سبوس دار یا نان سیاه

    نان سبوس دار یا نان سیاه
    پودرخمیرترش را درنصف لیوان آب گرم همراه با شكرحل كنید و بگذارید پف كند. مایه خمیررا با نمك و آب گرم، به آرد و سبوس اضافه كرده ، مخلوط كنید. خوب به هم بزنید...


    مواد لازم

    آرد نیم كیلو

    پودر خمیر ترش 2 قاشق غذاخوری

    نمك یك قاشق چایخوری

    آب ولرم به مقدار كافی

    شكر یك قاشق مرباخوری

    سبوس گندم 250 گرم

    روغن یك قاشق غذاخوری

    طرز تهیه:

    پودرخمیرترش را درنصف لیوان آب گرم همراه با شكرحل كنید و بگذارید پف كند. مایه خمیررا با نمك و آب گرم، به آرد و سبوس اضافه كرده ، مخلوط كنید. خوب به هم بزنید تا خمیری نرم به دست آید. با دست چرب خمیر را به مدت 5 یا 6 دقیقه ورز دهید و خمیررا در جای تقریباً گرم نگه دارید تا حجم آن دو برابر شود. مجدداً دست را چرب كنید و خمیر را دو تا سه دقیقه ورز دهید. قالب را چرب كرده و دورتا دورقالب را سبوس بپاشید و خمیر را درآن بریزید تا خمیر دوباره پف كند. روی خمیر را با آب یا شیر، كمی خیس كرده و مقداری سبوس روی آن بپاشید. سپس قالب را در وسط فر داغ شده با حرارت 350 درجه فارنهایت و به مدت 30 تا 35 دقیقه قرار دهید تا نان كاملاً بپزد.

    بعد از یك تا دو دقیقه نان را از قالب بیرون آورده و روی شبكه سیمی قرار دهید تا نان كمی خنك شود. سپس آن را داخل نایلون بگذارید.

    نكات تغذیه ای:

    1- سبوس غلات یكی از منابع غنی ویتامین های گروهB ، خصوصاً بیوتین است وبرای درمان ریزش مو بسیار مؤثر است.

    2-هم چنین یكی از منابع غنی فیبری است. كسانی كه دارای تری گلیسرید بالا هستند، به جای نان سفید معمولی ، باید نان سبوس دار مصرف كنند.

    3-مصرف نان سبوس دار برای درمان یبوست بسیار مؤثر است.

  18. 9 کاربر از پست raha16 تشکر کرده اند .


  19. Top | #10

    کاربر حرفه ای


    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    نوشته ها
    3,795
    میانگین پست در روز
    2.39
    محل سکونت
    گیلـــان - رشــت
    تشکر از کاربر
    16,161
    تشکر شده 12,031 در 4,084 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض نان سوخاری شیرین

    طرز تهیه نان سوخاری شیرین

    سوخاری شیرین نوعی شیرینی است که به لحاظ طعم بسیار شبیه به زولبیا و بامیه است ولی روش پختی ساده و سریع دارد.این شیرینی در ماه رمضان در مناطق سردسیر شمال کشور و خطه آذربایجان پخته میشود. علاوه بر این، سوخاری شیرین میتواند صبحانهای مقوی و لذیذ برای بچهها باشد.
    ● مواد لازم برای ۸ نفر:
    ▪ نان سوخاری ۲۰۰ گرم
    ▪ کره ۲۵۰ گرم
    ▪ آب یک پیمانه
    ▪ شکر نصف پیمانه
    ▪ زعفران ساییده شده یک قاشق چایخوری سرپر
    توضیح: نان سوخاری را میتوانید به صورت بستهای یا باز و کیلویی از سوپرمارکتها و محل فروش نانهای فانتزی تهیه کنید.


    طرز تهیه :
    تابه بزرگی آماده کنید و کره را داخل آن بریزید. تابه را روی شعله ملایم اجاق گاز قرار دهید و صبر کنید تا کره آب شود.حالا نانهای سوخاری را تکتک داخل کره قرار دهید و بگذارید تا یک طرف آنها سرخ شده و طلاییرنگ شود. پس از آنکه یک طرف نانهای سوخاری سرخ شد، آنها را برگردانید و بگذارید طرف دیگرشان نیز طلاییرنگ شود.
    وقتی مرحله سرخ کردن سوخاریها در کره به پایان رسید، آنها را در ظرف دیگری بگذارید و مشغول درست کردن شیره شوید.

    ▪ طرز تهیه شیره:
    یک قابلمه متوسط را آماده کنید و یک پیمانه آب را همراه شکر داخل آن بریزید و قابلمه را روی شعله ملایم اجاق گاز قرار دهید تا در اثر حرارت، شکر کمکم در آب حل شود.سپس زعفران ساییده شده - که در یکچهارم پیمانه آب جوشیده حل کرده بودید– را به آن اضافه کنید و بگذارید تا این محلول به جوش آمده و قوام آید.پس از اینکه این شربت یا همان شیره قوام آمد، با توجه به اندازه قابلمه، چند عدد نان سوخاری سرخ شده را داخل این شیره قرار دهید و بگذارید یکی دو جوش بزند؛ سپس آنها را با کفگیر سوراخدار خارج کنید.

    پس از اینکه تمام نان سوخاریها را از داخل شیره خارج کردید، آنها را در ظرف مورد نظر بچینید و سرو کنید.
    نکته ۱)
    برای آنکه شربت خوب قوام آید، مدت ۵ دقیقه آن را حرارت دهید.
    نکته ۲)
    بیش از ظرفیت قابلمه، سوخاریها را به طور همزمان روی هم داخل شیره قرار ندهید زیرا به این ترتیب، سوخاریها بههم چسبیده و له میشوند.
    نکته۳)
    برای اینکه مقدار اضافی کره سوخاریها کمی از آن خارج شود، آنها را پس از سرخ کردن روی دستمال کاغذی حولهای بچینید و روی آن کمی فشار دهید تا مقداری از کره اضافی به دستمال کاغذی منتقل شود.
    نکته۴)
    برای تسریع در کارتان هنگام مهمانی میتوانید هر دو مرحله یعنی سرخ کردن سوخاریها و آماده کردن شیره را از قبل انجام داده و آنها را در یخچال نگهداری کنید.
    سپس حدود ۱۰ دقیقه پیش از سرو کردن، شیره را داغ کنید و سوخاریها را داخل آن بیندازید.

  20. 8 کاربر از پست raha16 تشکر کرده اند .


صفحه 1 از 4 1234 آخرینآخرین

موضوعات مشابه

  1. طرز تهیه انواع پای
    توسط 2012 در انجمن آشپزی و شیرینی پزی
    پاسخ ها: 12
    آخرین نوشته: 1392,07,08, ساعت : 13:56
  2. طرز تهیه انواع سوپ
    توسط 2012 در انجمن آشپزی و شیرینی پزی
    پاسخ ها: 136
    آخرین نوشته: 1392,07,07, ساعت : 16:03
  3. طرز تهیه انواع بورک
    توسط 2012 در انجمن آشپزی و شیرینی پزی
    پاسخ ها: 15
    آخرین نوشته: 1392,06,28, ساعت : 20:08
  4. سالاد ماکارونی
    توسط 2012 در انجمن آشپزی و شیرینی پزی
    پاسخ ها: 4
    آخرین نوشته: 1390,06,15, ساعت : 13:41

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •