ارسال پاداش نقدی برای کاربر
شما در حال حمایت به صورت مهمان هستید.
مبلغ مورد نظر خود را انتخاب کنید
1000 تومان
2000 تومان
4000 تومان
6000 تومان
8000 تومان
9000 تومان
10000 تومان
مبالغ دیگر
و یا مبلغ مورد نظر خود را وارد کنید
واریز آنلاین از طریق کارت های عضو شتاب
آموزش تهیه غذا های چینی
asiatech



نودهشتیا
صفحه 1 از 7 12345 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 69
  1. Top | #1

    همکار بازنشسته


    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    نوشته ها
    8,894
    میانگین پست در روز
    4.56
    تشکر از کاربر
    24,841
    تشکر شده 23,056 در 8,504 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض آموزش تهیه غذا های چینی

    سلام
    تو این تایپیک قصد دارم آموزش غذاهای چینی رو قرار بدم .
    خوشحال میشم شماهام در این کار کمکم کنید و غذاهای چینی رو در این تایپیک قرار برین
    لطفا از دادن پستهای اضافی خودادری کنید .
    ممنون
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    لیست غذا ها :
    1-جوجه چینی ( غذایی خوشمزه )
    2-املت جوانه لوبيا و ميگو
    3-خوراک سبزیجات چینی
    4-ماكاروني با مواد دريايي - چيني
    5-خوراك دريايي در سبد سيب زميني
    6-بال مرغ چاشني دار سرخ شده
    7-مخلوط پفكي ماهي و گوشت
    8-طرز پخت غذای چینی یا چاینیز فود (Chinese Food )
    9-نودل
    10- فتوچینی با مرغ
    11-نودل با سبزیجات و سوسیس
    12-سوپ مخلوط - چيني
    13-طرز تهیه خوراک مرغ وسبزیجات با نودل (غذای چینی)
    14-سالاد چيني آسان و خوشمزه
    15-خورش چامین مرغ(چینی)
    16-توپ گوشت كنجدي|چینی|
    17-كلوچه گوشت و مرغ |چینی|
    18-توپ برنج چيني|چینی|
    19-تخم مرغ پرشده با ميگو |چینی|
    20-سوپ تخم مرغ
    21-مخلوط گوشت و سبزيجات |چینی|
    22-مرغ با برنج ترد|چینی|
    23-ماهي سرخ شده با سس سير |چینی|
    24-مخلوط گوشت ستاره اي |چینی|
    25-مرغ با چاشني پيازچه|چینی|
    26-برنج و آناناس|چینی|
    27-بلدرچين كبابي با چاشني عسل |چینی|
    28-كلم برگ با سس خامه اي|چینی|
    29-بستني ميوه اي با چاشني نارگيل|چینی|
    30-نخود فرنگي و مارچوبه|چینی|
    31-بستني زنجبيل با كيوي|چینی|
    32-خوراک مرغ و جوانه ماش(غذای چینی)
    33-ترشي مخلوط سبزيجات|چینی|
    34-خوراك ماهي ادويه دار | چینی
    35-سوپ گوجه فرنگی و سویا، عصاره جوانی
    36-شيريني پفكي - چيني
    37-"جیائو ذی"(نوعی غذای چینی شبیه پیراشکی گوشت و سبزی)
    38-سوپ کوفته |چینی|
    39-کتلت هویج -آشپزی چینی
    40-مرغ سوخاري با چاشني ليمو- چيني
    41-مخلوط رشته با سبزيجات - چيني
    42-بال پر شده مرغ - چيني
    43-شانی شانی(غذای چینی)
    44-کوفته برنجی(غذای چینی)
    45جوجه با برنج تند(غذای چینی)
    46-تست چینی میگو
    47-گوشت كبابي با قارچ صدفي
    48- آموزش و طرز تهیه بشقاب رژیمی
    49-مگی می گورنگ
    50-Tso غذای چینی
    51-سوپ سیب زمینی به روش چینی
    52-برنج چینی

    53-سوپ سوژا (چینی)
    54-خوراک چینی با جگرو سبزیجات
    55-تافی چینی باسیب
    56-رولت ساب مورین(غذای چینی)
    57-سینه ی مرغ با سفیده ی تخم مرغ و گردو.
    58-کباب چینی یا قارچ(غذای چینی)
    59-رولت تخم مرغ با سس گشنيز|چینی|
    60-میکس پیاز و کنجد(غذای چینی)
    61-مرغ جینجر(غذای چینی)
    62- فیله ترد(غذای چینی)
    63-دسر هندوانه (چینی)
    64-اردک با سس پرتقال(غذای چینی)
    65-کانه لونی با مرغ و قارچ
    66-وک wok ( غذای چینی )
    67-نودل با کنجد




    ویرایش توسط 2012 : 1389,06,03 در ساعت ساعت : 08:01
    خوار نمودن هر آيين و نژادي به کوچک شدن خود ما خواهد انجاميد . «ارد بزرگ»






  2. 10 کاربر از پست 2012 تشکر کرده اند .


  3. Top | #2

    همکار بازنشسته


    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    نوشته ها
    8,894
    میانگین پست در روز
    4.56
    تشکر از کاربر
    24,841
    تشکر شده 23,056 در 8,504 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض پاسخ : آموزش تهیه غذا های چینی

    جوجه چینی ( غذایی خوشمزه ) | طباخی چینی



    مواد لازم :
    آرد گندم یک لیوان
    آرد برنج نصف لیوان
    آرد ذرت نصف لیوان
    بیکینگ پودر یک قاشق مرباخوری سرصاف
    ماء الشعیر بدون طعم یک شیشه
    سیب زمینی آب پز 2 عدد
    پیاز 2 عدد
    سینه مرغ یک عدد کامل
    نمک به مقدار لازم
    طرز تهیه :
    آرد گندم، آرد برنج ، آرد ذرت ، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط می کنیم. سپس کم کم ماء الشعیر را به مخلوط اضافه می کنیم تا جایی که غلظت خمیر مانند غلظت حلیم شود. سپس بگذارید خمیر تا 2 ساعت بماند.
    سینه مرغ را به شکل فیله درمی آوریم. سپس فیله ها را در خمیری که تهیه کرده ایم، کاملاً می غلتانیم تا هر دو طرف آنها خمیری شود. فیله ها را در روغن سرخ می کنیم. فقط باید مراقب باشید که فیله ها نسوزند، چون زود سرخ می شوند.
    سیب زمینی های آب پز و پیاز را به شکل حلقه حلقه برش می دهیم. سپس در خمیر فوق می غلتانیم و در روغن سرخ می کنیم. البته بایستی توجه داشته باشید که سیب زمینی ها را جدا سرخ کنید و پیازها را جدا، یعنی با هم سرخ نکنید.
    استفاده از پیاز و سیب زمینی بستگی به ذائقه شما دارد و در صورت دلخواه می توانید از آنها استفاده کنید.
    این غذا، یک غذای بسیار خوشمزه و لذیذ است که می توانید با سس گوجه فرنگی یا سس هزار جزیزه آن را میل کنید.
    مزیت این غذا این است که علی رغم اینکه در روغن سرخ می شود، روغن زیادی به خود جذب نمی کند. با این همه اگر کسی بخواهد که فیله ی سرخ شده همان مقدار کم روغن را هم نداشته باشد، می تواند فیله ها را بعد از سرخ شدن، روی یک پارچه سفید تمیز قرار دهد تا روغن داخل آنها کاملاً خارج شود.
    ویرایش توسط 2012 : 1389,04,26 در ساعت ساعت : 08:20

  4. 9 کاربر از پست 2012 تشکر کرده اند .


  5. Top | #3

    همکار بازنشسته


    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    نوشته ها
    8,894
    میانگین پست در روز
    4.56
    تشکر از کاربر
    24,841
    تشکر شده 23,056 در 8,504 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض پاسخ : آموزش تهیه غذا های چینی

    املت جوانه لوبيا و ميگو - چيني | طباخی چینی
    مواد لازم :

    تخم مرغ 4 عدد
    ميگو تاره 185 گرم
    لوبيا سبز تازه 2 فنجان
    پياز سبز 6 عدد
    زنجبيل 1 قاشق مرباخوري
    آرد ذرت 1 قاشق سوپخوري
    آب 1 فنجان
    روغن كنجد 1 قاشق مرباخوري
    سس سويا 1 قاشق سوپخوري
    شكر 0.5 قاشق مرباخوري

    طرز تهيه :
    تخم مرغها را بهم برنيد تا كف كرده و رنگ آن روشن شود , ميگوي رنده شده , جوانه لوبيا , پيازچه و زنجبيل را بيافزاييد و مخلوط كنيد , كف ماهيتابه را با روغن كمي چرب كنيد و ان را گرم كرده و يك چهارم املت را در ان ريخته و بپزيد تا يك طرف آن سفت شود , سپس برگردانيد و طرف ديگر را بپزيد , املت را در بشقاب سرو نموده و باقي املتها را بپزيد و با سس سرو نماييد .
    در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 4 تا 6 نفر کافيست
    طرز تهيه سس :
    آرد ذرت و آب را در قابلمه اي با هم مخلوط كرده و سس سويا را بيافزاييد و مرتب بهم بزنيد تا بجوشد و غليظ شود , سپس بمدت يك دقيقه با حرارت ملايم بجوشد .
    ویرایش توسط 2012 : 1389,04,26 در ساعت ساعت : 08:30

  6. 7 کاربر از پست 2012 تشکر کرده اند .


  7. Top | #4

    همکار بازنشسته


    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    نوشته ها
    8,894
    میانگین پست در روز
    4.56
    تشکر از کاربر
    24,841
    تشکر شده 23,056 در 8,504 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض پاسخ : آموزش تهیه غذا های چینی

    خوراک سبزیجات چینی
    مواد لازم

    – برنج 1 پیمانه
    – کلم بروکلی 200 گرم
    – کرفس 2 ساقه
    – پیاز 1 عدد
    – فلفل دلمه ای 1 عدد
    – کدو سبز 1 عدد
    – نخود فرنگی 100 گرم
    – سویا سس 2/1 پیمانه
    – شکر 1 قاشق غذاخوری
    – پودر نشاسته ذرت 1 قاشق غذاخوری
    – گشنیز تازه خرد شده 2 قاشق غذاخوری
    – لیمو ترش تازه 1 عدد
    طرز تهیه

    ابتدا برنج را آبکش کرده کنار می گذاریم .کلم بروکلی را گل گل کرده کرفس را همراه با پیاز ، کدو سبز وفلفل دلمه ای باریک بصورت خلال خرد کرده در ماهیتابه با روغن یا روغن زیتون کمی تفت می دهیم حدود 4 تا 5 دقیقه به اندازه ایکه سیزیجات سبک شود و بعد نخود فرنگی را کمی نیم پز می کنیم همراه با برنج آبکش شده به سبزیجات اضافه می کنیم ، در ظرفی از سویاسس و شکر و آب لیمو ترش و پودر نشاسته حل می کنیم تا کاملا رقیق شود و به غذا اضافه می کنیم که غلظت پیدا کند .در آخر گشنیز تازه را خرد می کنیم به خوراک اضافه می کنیم حدود 1 دقیقه و بعد سرو می کنیم .
    نکته : در صورت نبودن کلم بروکلی می توانیم از گل کلم سفید یا برگ کلم استفاده کنیم .مراقب باشید سبزیجات له نشود در واقع زیر دندان حس شود .

    ویرایش توسط 2012 : 1389,04,29 در ساعت ساعت : 07:44

  8. 5 کاربر از پست 2012 تشکر کرده اند .


  9. Top | #5

    همکار بازنشسته


    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    نوشته ها
    8,894
    میانگین پست در روز
    4.56
    تشکر از کاربر
    24,841
    تشکر شده 23,056 در 8,504 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض پاسخ : آموزش تهیه غذا های چینی

    ماكاروني با مواد دريايي - چيني | طباخی چینی
    مواد لازم :

    ماكاروني 250 گرم
    ميگو تاره 500 گرم
    قارچ 500 گرم
    روغن 2 قاشق سوپخوري
    پياز سبز خرد شده 1 قاشق سوپخوري
    سير 0.25 عدد
    فلفل قرمز 0.5 قاشق مرباخوري
    فلفل قرمز دلمه اي 1 عدد
    زنجبيل 0.5 قاشق مرباخوري
    آرد ذرت 1 قاشق سوپخوري
    آب 0.5 فنجان
    سس سويا 1 قاشق مرباخوري

    طرز تهيه :
    ماكاروني را در قابلمه آبجوش ريخته و بدون اينكه درب آن را بگذاريد بمدت 3 دقيقه بجوشانيد تا نرم شده سپس آبكش كنيد و زير آب سرد بگيريد و روي دستمال تميزي پهن كنيد تا آب آنها گرفته شود . ميگو ها را تميز كرده و قارچها را نيز بشوئيد و خرد كنيد , روغن را در ماهيتابه گرم كرده و پيازچه , سير , فلفل قرمز , فلفل دلمه اي و زنجبيل را بمدت يك دقيقه در ان تفت دهيد. ميگو , قارچ و سس را اضافه كرده و بهم بزنيد تا مخلوط بجوشد و غليظ شود سپس ماكاروني را بيافزاييد و بهم بزنيد تا گرم شود .
    در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 4 تا 6 نفر کافيست
    طرز تهيه سس :
    آرد ذرت و آب را در قابلمه اي با هم مخلوط كرده و سس سويا را بيافزاييد و مرتب بهم بزنيد تا بجوشد و غليظ شود

    ویرایش توسط 2012 : 1389,04,26 در ساعت ساعت : 08:43

  10. 5 کاربر از پست 2012 تشکر کرده اند .


  11. Top | #6

    همکار بازنشسته


    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    نوشته ها
    8,894
    میانگین پست در روز
    4.56
    تشکر از کاربر
    24,841
    تشکر شده 23,056 در 8,504 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض پاسخ : آموزش تهیه غذا های چینی

    خوراك دريايي در سبد سيب زميني - چيني | طباخی چینی
    مواد لازم :

    ماهي 500 گرم
    ميگو تاره 500 گرم
    نخود فرنگي 250 گرم
    روغن 1 فنجان
    زنجبيل 2 قاشق مرباخوري
    فلفل قرمز دلمه اي 1 عدد
    سس چيني 2 قاشق سوپخوري
    سس ميگو 2 قاشق مرباخوري
    سيب زميني 200 گرم
    آرد ذرت 0.25 فنجان

    طرز تهيه :
    سبد هاي سيب زميني را مي توانيد آماده نموده و خنك كنيد و در كاغذ فويل يا مشماع بپيچيد و در جاي خشكي بمدت 4 روز نگهداري كنيد و هنگام سرو غذا آن را بمدت 10 دقيقه در فر با حرارت متوسط گرم كنيد , براي درست كردن سبدهاي سيب زميني از سبد ها مخصوص كه تصويري كه تصوير آن در پايين صفحه نمايان است استفاده مي شود كه شما مي توانيد از فروشگاهها تهيه كنيد همچنين مي توانيد از دو صافي فلزي به قطرهاي 9 و 7 سانتي متر استفاده كنيد .
    ماهي را به قطعات كوچك ببريد , ميگو ها را تميز كرده و بشوئيد , سر و ته نخود فرنگي ها را ببريد , روغن را در ماهيتابه گرم كرده و فيله ماهي و زنجبيل را بمدت 2 دقيقه در آن تفت دهيد , ميگو , فلفل و نخود فرنگي را افزوده و بهم بزنيد تا ميگو ها بپزند سپس سسها را اضافه كرده و مخلوط كنيد و آن را با قاشق در سبد هاي سيب زميني بريزيد .
    در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 4 تا 6 نفر کافيست
    طرز تهيه سبد سيب زميني :
    مرحله 1 :
    سيب زميني ها را پوست كنده و درشت رنده كنيد و با آب سرد پسته و كنار بگذاريد تا آب آنها برود سپس با آرد ذرت مخلوط نماييد . دو صافي را با روغن چرب كنيد و حدود يك چهارم از سيب زميني هاي رنده شده را كف صافي بزرگتر قرار داده و فشار دهيد .
    مرحله 2 :
    صافي كوچكتر را روي سيب زميني ها گذاشته و دسته هاي دو صافي را سفت با هم نگه داريد و در روغن داغ فراوان فرو كرده و سرخ كنيد تا طلايي شوند و بهم بچسبند , اين كار را با باقي سيب زميني ها تكرار كرده و 4 سبد درست كنيد و انها را در فر با حرارت متوسط گرم كنيد .
    طرز تهيه سس چيني:
    لوبيا , پياز و سير پوره شده را با هم مخلوط كنيد
    طرز تهيه سس ميگو:
    شكر , روغن , فلفل , پياز , سير و ميگوي رنده شده را با هم مخلوط كنيد

  12. 4 کاربر از پست 2012 تشکر کرده اند .


  13. Top | #7

    همکار بازنشسته


    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    نوشته ها
    8,894
    میانگین پست در روز
    4.56
    تشکر از کاربر
    24,841
    تشکر شده 23,056 در 8,504 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض پاسخ : آموزش تهیه غذا های چینی

    بال مرغ چاشني دار سرخ شده - چيني | طباخی چینی
    مواد لازم :

    گوشت مرغ 600 گرم
    عسل 0.5 فنجان
    سركه 1 قاشق سوپخوري
    سس گوجه فرنگي 3 قاشق سوپخوري
    سس سويا 0.5 فنجان
    سس ميگو 3 قاشق سوپخوري
    زنجبيل 2 قاشق مرباخوري

    طرز تهيه :
    بالهاي مرغ را در آبجوش ريخته و بمدت 10 دقيقه بپزيد سپس آبكش كنيد . باقي مواد را در كاسه اي با هم مخلوط كرده و بالها را به آن افزوده و بهم بزنيد تا كاملا مخلوط شوند و بمدت يك ساعت كنار بگذاريد و گاهي آنها را بر گردانيد .
    بالهاي آغشته به چاشني را در سيني فر بچينيد و بمدت 45 دقيقه در فر با حرارت متوسط بپزيد و گاهي آنها را برگردانيد تا دو طرف سرخ شوند .
    در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 4 تا 6 نفر کافيست
    طرز تهيه سس ميگو:
    شكر , روغن , فلفل , پياز , سير و ميگوي رنده شده را با هم مخلوط كنيد

    ویرایش توسط 2012 : 1389,04,26 در ساعت ساعت : 09:11

  14. 5 کاربر از پست 2012 تشکر کرده اند .


  15. Top | #8

    مدیر بازنشسته


    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    نوشته ها
    27,571
    میانگین پست در روز
    13.81
    محل سکونت
    فرانسه
    تشکر از کاربر
    55,367
    تشکر شده 199,320 در 28,022 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض پاسخ : آموزش تهیه غذا های چینی

    ممنون از 2012 عزيز بابت تاپيك جالبش
    دوستان لطف كنيد توي تاپيك پست نديد
    اگر تهيه اين مدل غذاها رو بلديد توي اين تاپيك به اين كاربر كمك كنيد
    هر پست اضافه در تاپيك حذف ميشه
    ممنون از همكاريتون

    خواهری به نامِ بهار، دیریست گمشده ست
    با چشمهای روشنِ برّاق
    با گیسویی بلند، به بالای آرزو.
    هر کس ازو نشانی دارد،
    ما را کند خبر.....

     برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید



  16. 5 کاربر از پست آنیتا تشکر کرده اند .


  17. Top | #9

    همکار بازنشسته


    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    نوشته ها
    8,894
    میانگین پست در روز
    4.56
    تشکر از کاربر
    24,841
    تشکر شده 23,056 در 8,504 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض پاسخ : آموزش تهیه غذا های چینی

    مخلوط پفكي ماهي و گوشت - چيني | طباخی چینی
    مواد لازم :

    خمير نان سفيد 375 گرم
    ماهي 2 عدد
    گوشت بدون استخوان 125 گرم
    پياز سبز خرد شده 3 عدد
    سس سويا 2 قاشق مرباخوري
    شاه بلوط 4 عدد
    تخم مرغ 1 عدد
    روغن 3 قاشق سوپخوري

    طرز تهيه :
    اين غذا را مي توانيد از چند ساعت قبل از سرو آن آماده كنيد همچنين مي توانيد اين مخلوط را بصورت نپخته بمدت 2 ماه در فريزر قرار دهيد و يك شب قبل از استفاده در يخچال بكذاريد تا يخ آن باز شود .
    مرحله اول :
    نيمي از خمير را روي سطح آردي با وردنه صاف كنيد و ان را بصورت دايره هاي 8 سانتي متري ببريد , گوشت , ماهي , پيازچه , سس سويا را در مخلوط كن ريخته تا نرم و له شوند , بلوط را نيز بيافزاييد سپس يك قاشق چايخوري از اين مخلوط را روي برشهاي گرد خمير قرار داده و لبه هاي آن را با تخم مرغ چرب كنيد و آن را تا بزنيد بطوريكه روي مواد بپوشاند .
    مرحله دوم :
    لبه هاي خمير را همانند تصوير زير بپيچيد , روغن را در ماهيتابه داغ كرده و خمير ها را در آن سرخ كنيد تا طلايي شده سپس از ماهيتابه خارج كرده و روي دستمال تميزي قرار دهيد تا روغن اضافي آنها گرفته شود .
    در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 4 تا 6 نفر کافيست

  18. 5 کاربر از پست 2012 تشکر کرده اند .


  19. Top | #10

    همکار بازنشسته


    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    نوشته ها
    8,894
    میانگین پست در روز
    4.56
    تشکر از کاربر
    24,841
    تشکر شده 23,056 در 8,504 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض پاسخ : آموزش تهیه غذا های چینی

    طرز پخت غذای چینی یا چاینیز فود (Chinese Food )

    مواد لازم
    نیم کیلو مرغ یا گوشت خرد شده (بهتره از فیله مرغ و گوشت استفاده کنید)
    1پیاز درشت خرد شده
    2 تا هویج متوسط خرد شده
    2 تا فلفل دلمه قرمز و سبز (یا سه تا فلفل دلمه کوچولو به رنگهای مختلف سبز و زرد و قرمز) خرد شده
    2 تا ساقه کرفس خرد شده
    بسته به علاقتون قارچ خرد شده
    سس سویا (حدودا 2 قاشق)
    رشته چینی یک بسته (نودل چینی)
    1 لیوان آب مرغ (یا گوشت)
    2 قاشق آرد ذرت

    نکته مهم میتونید اگه دوست دارید از کلم بروکلی خرد شده هم استفاده کنید و اگه دوست داشتید از مرغ یا گوشت یا هر دو در این غذا بهره ببرید
    ابتدا گوشتها را با کمی پیاز رنده شده در یک ماهیتابه پهن تفت داده و بهم میزنیم. برای گرفتن روغن گوشتها بعد از تفت دادن میتوانید آنها را روی کاغذ آشپزی بگذارید.
    بعد پیاز سپس فلفل دلمهایها و بعد کرفس و هویج و کلم بروکلی را اضافه کنید تا کمی تفت داده شده و نیمپز شوند. در هنگام پخت این غذا توجه کنید که باید دائم پای گاز بایستید و مخلوط گوشت یا سبزیجات رو هم بزنید که ته نگیره یا بیش از حد نرم نشه. برخلاف تاسکباب که بهتره همه چیز بقول معروف مغزپخت بشه و له این غذا مثل بقیه غذاهای چینی فقط تفت داده میشه پس موقع تفت دادن مواظب باشید که باندازهای که دوست دارید گوشت و یا سبزیجات چاینیز رو گرم کنید.
    برای سس آب مرغ و آب و آرد ذرت را میگذاریم تا کمی غل بزند و غلیظ شود بعد سس سویا را اضافه کرده و میگذاریم تا 15 دقیقه در حرارت ملایم بپزد
    در آخر نودل یا رشته چینی را حدود 3 تا 4 دقیقه میگذاریم در آب جوش و بعد آن را با سس پخته شده و سبزیجات و مرغ مخلوط میکنیم
    نودل یا رشته چینی بسیار ظریف است و زود خمیر میشود و به هم میچسبد برای اینکه غذا خوشمزهتر و زیباتر باشد بهتر است مرحله مخلوط کردن درست قبل از سرو کردن غذا صورت پذیرد

    نکتهای در باب مواد تشکیل دهنده : ممکن از شما از کلم پخته یا هویج پخته خوشتان نیاید (من شخصا گلکلم پخته یا هویج پخته دوست ندارم) اما وجود هر کدام از این سبزیجات به خوشطعم شدن و خوشبو شدن چاینییز کمک میکند همینطور فلفل سبز و کرفس علاوه بر رایحه خوب کمی تندی به طعم غذا میدهد.
    سالاد رشته چینی
    یک لیوان مرغ پختهي خرد شده
    • یک لیوان جعفری خرد شده
    • یک لیوان هویج رنده شده
    •2 قاشق غذاخوری پیاز خرد شده
    • 1/4 لیوان مایونز
    • 1/4 لیوان خامه
    • یک بسته نودل (رشته چینی)

    اول سس مایونز را با خامه مخلوط کرده و خوب هم میزنیم. در یک ظرف سالاد مرغ و جعفری و پیاز خرد شده و هویج رنده شده را با هم مخلوط کرده و مخلوط سس و خامه را به آن اضافه میکنیم . در آخر (قبل از سرو غذا) نودل را به روش بالا آبکش کرده و به مخلوط اضافه میکنیم
    غذای چاینییز چون هم سبزیجات داره و هم گوشت و از طرفی نیمه سرخکرده هم هست مورد علاقه خیلیها وبخصوص نوجوانها و بچههاست . تو اکثر فیلمهای امریکایی آدمها (بخصوص پلیسها) همه یک پاکت کاغذی (مقوایی) دستشونه و دارن با چاپسویی (chop suey) یا چوبهای چینی چاینییز میخورن !

  20. 7 کاربر از پست 2012 تشکر کرده اند .


صفحه 1 از 7 12345 ... آخرینآخرین

موضوعات مشابه

  1. پاسخ ها: 950
    آخرین نوشته: 1393,04,28, ساعت : 20:29
  2. داستان کوتاه چیست | اصول و قواعد داستان کوتاه نویسی
    توسط zb7373 در انجمن داستان های کوتاه و حکایات
    پاسخ ها: 117
    آخرین نوشته: 1392,12,15, ساعت : 22:11
  3. آموزش و ترفند
    توسط در انجمن مقالات آموزشی
    پاسخ ها: 25
    آخرین نوشته: 1392,03,20, ساعت : 19:49
  4. پاسخ ها: 1
    آخرین نوشته: 1390,09,13, ساعت : 18:57
  5. دانستنی های جالب
    توسط nilooii در انجمن پزشکی
    پاسخ ها: 0
    آخرین نوشته: 1389,04,17, ساعت : 12:03

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •