| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۷ محل سکونت : زیر سقف دنیا
تشکرها: 5,983
تشکر شده 7,598 بار در 2,135 پست
کتاب مورد علاقه : سکوت بره ها -روی خط صفر حالت من : | پست بسیار مفید : +8 امتیاز ![]() آلبوم موسیقی بی کلام فوق العاده زیبا و آرامش بخش با نام Best Of Francis Goya کاری از Francis Goya این آلبوم که از ۲۰ تراک گلچین شده از بهترین کارهای آهنگساز معروف و برجسته ای همچون فرانسیس گویا ساخته و منتشر شده است که با نام Best Of Francis Goya از این آهنگساز یعنی Francis Goya منتشر شده است. دانلود با کیفیت MP3/128 منبع : Songsara.net در پایان روز به آرامی به خودتان بگویید : " دوستت دارم.امروز نهایت تلاشت را کردی و با اینکه همه آنچه در نظر داشتی را نتوانستی انجام بدهی ، باز با این حال دوستت دارم." وبلاگم http://sensationoflife.mihanblog.com/ یکی از زیباترین آهنگ های بی کلامی که تا به حال شنیده ام. http://s4.picofile.com/file/77533881...e_You.mp3.html | ||||||||
| | |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : اهواز
تشکرها: 3,632
تشکر شده 2,965 بار در 313 پست
کتاب مورد علاقه : ... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز مرسی ... عالی بودن ... وقتی که چترت خداست بگذار باران سرنوشت هر چه میخواد ببارد ... لینک رمانم: بی ترانه | Parya.G کاربر انجمن بی ترانه | Parya.G | معرفی و نقد کتاب | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰ محل سکونت : پــــاریــس
تشکرها: 8,050
تشکر شده 4,013 بار در 1,852 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه-دالان بهشت-فرش | پست معمولی : +1 امتیاز مرسی :گاهی وقتها نوشتنت نمی اید قدم زدن را هم دوست نداری چای هم برایت بی مزه شده از سیگار کشیدن میترسی از حرف زدن با دیگران حالت بهم میخورد حتی اعصابت هم خورد نیست خسته نیستی دل زده نیستی اما تا دلت بخواهد غم داری شاید الکی بعضی وقتا حالتان مثل همیشه ی من است میشه نگام کنی راحت شه زندگیم چشم بر ندار ازم میپاشه زندگیم لب بستم از تو افطار می کنم من عاشق تو ام اقرار می کنم اقرار می کنم به یاد تو هنوز هم سخته خواب شب هم خنده های روز از تو حواسمو هی پرت میکنم با قلب بی کسم هی شرط میکنم حالا که اومدم چیزی برام نیار تا دیر تر نشه راهی جلوم بذار برگشتن های دیر دل بستن های زود باور نمیکنی دست خودم نبود دست خودم نبود | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت : کویر لوت
تشکرها: 7,316
تشکر شده 184 بار در 114 پست
کتاب مورد علاقه : گندم. هری پاتر | پست معمولی : +1 امتیاز ممنون قشنگ بودند جاده زندگی نباید صاف و مستقیم باشد خوابمان میگیرد دست اندازها نعمتند. مدت ها پیش فهمیدم نباید با خوک کشتی گرفت چون خیلی کثیف می شوی و مهم تر این که خوک از این کار لذت می برد(جرج برنارد شاو) اگر می خواهی ببینی نزد خدا چه جایگاهی داری به درون خودت نگاه کن ببین خدا در پیش تو چه جایگاهی دارد. | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : backstreet
تشکرها: 1,528
تشکر شده 4,592 بار در 537 پست
حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز مرسی خیلی خوب بووووود...مخصوصا آهنگای معروفی که داشت ![]() | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۹۰ محل سکونت : to lebasam
تشکرها: 711
تشکر شده 1,610 بار در 641 پست
کتاب مورد علاقه : روز های خاکستری حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز در گیرو دار با چشمانت .. یک باره وجودم فلج میشود... که اسمش را میگذارند.. حیا! (دل نوشته) | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۱
تشکرها: 4,303
تشکر شده 3,359 بار در 665 پست
حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز فوق العاده بود مرسی آقا مجید رمان من وفاطمه جون =نیروی عشق![]() بنده ای به خدا گفت:چرا دعا کنم وقتی سرنوشت من نوشته شده است؟ خدا گفت:شايد در سرنوشتت نوشته باشم هر چه او دعا کر د ![]() ![]() من دلم میخواهد: خانه ای داشته باشم پر دوست! دوستهایم بنشینند آرام! گل بگویند و همه گل شنوند! بر درش برگ گلی بگذارم! روی آنهم بنویسم:«خانه ی ما اینجاست» تا که سهراب نپرسد دیگر: خانه ی دوست کجاست؟ | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : ©مرکز زمین©
تشکرها: 17,541
تشکر شده 2,192 بار در 791 پست
کتاب مورد علاقه : کلا کتاب دوس دارم! حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز عالی بودن...تشکر!!! ![]() ﺩﻧﺒﺎﻟـ ﮐﺴﮯ ﻧﯿﺴﺘﻤـ ﮐﻬـ ﻭﻗﺘﮯ ﻣﯿﮕﻤـ ﻣﯿﺮﻣـ ؛ ﺑﮕﻬـ : ﻧﺮﻭ! ﮐﺴﮯ ﺭﻭ ﻣﯿﺨﻮﺍﻣـ ﮐﻬـ ﻭﻗﺘﮯ ﮔﻔﺘﻤـ ﻣﯿﺮﻣـ ؛ ﺑﮕﻬـ : ﺻﺒﺮ ﮐﻨـ ﻣﻨﻤـ ﺑﺎﻫﺎﺗـ ﺑﯿﺎﻣـ ، ﺗﻨﻬـ ـﺎ ﻧﺮﻭ… ! | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |