| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت : يه جايي همين نزديكيا
تشکرها: 15,384
تشکر شده 21,716 بار در 1,941 پست
کتاب مورد علاقه : و باز هم ليلي حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز دوستان من دنبال دوتا اسم دختر و پسر براي بچه هاي دو قلو هستم يكيشون دختره يكيشون پسر خوشحال مي شم كمكم كنيد برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۹ محل سکونت : shiraz
تشکرها: 162
تشکر شده 1,475 بار در 327 پست
کتاب مورد علاقه : elaheie sharghi حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز پسر ارمیا دختر ارام >>>>>>>این نظره خالمه ![]() خودم میگم<<<<<<<<<< دختر نوا پسر نوید | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت : کوچه علی چپ....
تشکرها: 8,633
تشکر شده 4,252 بار در 1,298 پست
کتاب مورد علاقه : غزال و .... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سام و نرگس....... من این دو تا اسم و خیلی دوست دارم ![]() قدمشون هم مبارک میــــــدونــــــی چـــــــرا بغــــــل کــــردن قـــشنگهــ؟! چـــــون طــــــرف راستتـــــــــ کهــ قلـــــــب نیــــــست همیــــشهـ خــــــــالیـــــــهـ وقــــــتی بغــــــــلش میکنــــــــــی قــــــــلبــــــ اونهـــ کهـــ پـــــــرش میـــــــکنــهــ | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹ محل سکونت : قزوین
تشکرها: 5,357
تشکر شده 8,944 بار در 1,205 پست
کتاب مورد علاقه : غزال حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز باران و بردیا فرنام و فرناز پرهام پریناز کامیاروکاملیا پارساومهرسا ارمین وانالی پارساوپارمیس یاشاروشنیتا ارمین وارمینا قدمشون مبارک باشه. تنهایی را باید با خط بريل مي نوشتند ! شنیدنش کافي نيست .. بايد لمسش کرد ویرایش توسط YA29+1 : ۲۳ تير ۱۳۸۹ در ساعت ۰۷:۵۴ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت : بوشهر
تشکرها: 4,923
تشکر شده 3,342 بار در 411 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز رها و رهام | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۷ محل سکونت : مشهد
تشکرها: 3,578
تشکر شده 511 بار در 234 پست
کتاب مورد علاقه : مهر و مهتاب حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز فرزاد و فرزانه ارمیا : پسر و المیرا دوست بهترین واژه در جهان است ، اما کسانی که معنی آن را نمی فهمند این واژه را بدنام کرده اند. دوست ، دشمن تنهایی یک تنهاست ![]() زندگی یک اثر هنریه ، نه یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن، ازش لذت ببر دکتر شریعتی | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت : سرزمین رویاها...
تشکرها: 5,371
تشکر شده 1,341 بار در 665 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز مانیا و مانی ------------------------------------- زندگی دو نیمه دارد : نیمه اول در انتظار نیمه دوم و نیمه دوم در حسرت نیمه اول !!! | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت : همه جای ایران سرای من است
تشکرها: 51
تشکر شده 216 بار در 94 پست
کتاب مورد علاقه : رمان عاشقانه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز رویا و رامتین به نظر من قشنگن آنچه که هستی هدیه ی خداوند به توست و آنچه که می شوی هدیه تو به خداوند است ، پس بی نظیر باش چون بی نظیر خلق شده ای. | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت : زیر آسمون آبــــــی
تشکرها: 46
تشکر شده 2,538 بار در 86 پست
کتاب مورد علاقه : .. حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز دختر >>>>>>>مـــــــــارال-ونوس-نگین-آرمیتا--ساغر پسر >>>>>>محمد مسیح - ارمیا- پوریا ![]() | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸
تشکرها: 1,481
تشکر شده 10,960 بار در 2,346 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز الهی مبارکتون باشه روژان & رهام ترلان & تیام فرهام & فریان | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| اسم, دختر, پسر |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |