| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #91 (لینک مستقیم) |
| کاربر عادی ![]() حالت من : | سحر قریشی رو who can i trust?!?! |
| | |
| تبلیغات | |
| | |
| | #92 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰ محل سکونت : مشهد
تشکرها: 564
تشکر شده 350 بار در 212 پست
کتاب مورد علاقه : هری پاتر حالت من : | متاسفم اين يارو صورتيه خيلي خنكه...گند زده به همه عكسا. رو مخ منم هست... پ.ن : زيبا بروفه خيلي زشت شده.شبيه كراكياست ...سحر قريشي چه برنزه اي كرده. البته از برنزه در اومده ته ديگ سوخته شده برای خیانت ، هــــزار راه هــســــت اما هـیــچ کــــدام به انـــدازه تــــظـــاهـــر به دوست داشتن کــثـیــف نـیـســـت ... | ||||||||
| | |
| | #93 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰ محل سکونت : Tehran...Some where else
تشکرها: 13,659
تشکر شده 22,621 بار در 1,969 پست
کتاب مورد علاقه : Broken Chess حالت من : | این آفا صورتیه رو که نشناختیم اما زیبا بروفه انگار زیادی تو سولاریم بوده سوخته رمان های در حال تایپ من: رمان های کامل شده ی من: منتظر باشید...« به زودی» شهر مرگ ، طمع خام ، اسلحه ی مرگبار . | ||||||||
| | |
| | #94 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت : ...
تشکرها: 1,551
تشکر شده 336 بار در 213 پست
کتاب مورد علاقه : قرار نبود.جدال پر تمنا حالت من : | خدایا اگه لوازم ارایش نبود اینا چی میکردندقیافه همشون خیلیییییییییییییییییییییی یییییییییییییییییییییییی خزه اوق حالم بد شد ![]() | ||||||||
| | |
| | #95 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت : تو تهرون
تشکرها: 134
تشکر شده 164 بار در 110 پست
کتاب مورد علاقه : زیاداهلش نیستم حالت من : | فک کنم زیبا بروفه کتک خورده........ ![]() ![]() ترجیح میدهم تنهاباشمو باوقار تااینکه دررابطه ای باشم که به خاطرش لازم باشدعزت نفسم راقربانی کنم. | ||||||||
| | |
| | #96 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت : زیر اسمون خدا
تشکرها: 8,826
تشکر شده 2,318 بار در 777 پست
کتاب مورد علاقه : غزال حالت من : | این ضیافت افطاریههه؟؟؟خاک تو سرشووووون با این افطاری خاک بر سرییییی هیچ کس با من نیست مانده ام تا به چه اندیشه کنم مانده ام در قفس تنهایی در قفس می خوانم چه غریبانه شبی است شب تنهایی من سهراب سپهری | ||||||||
| | |
| | #97 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۱ محل سکونت : همين دور و بر ها
تشکرها: 52
تشکر شده 32 بار در 24 پست
کتاب مورد علاقه : فرداي من | بهنوش چقدر بانمك بود... | ||||||||
| | |
| | #98 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۲ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۲ محل سکونت : دامغان
تشکرها: 0
تشکر شده 158 بار در 130 پست
حالت من : | زیبابروفه رو ؟ صورتی روبقیه عکس روبرداریداین تکی عکس بگیره تودلش نمونه | ||||||||
| | |
| | #99 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۹۱
تشکرها: 71
تشکر شده 133 بار در 101 پست
حالت من : | مرسی.قشنگ بود. همـــــــــه می دانند همــــــــــــه می دانند که من و تو از آن روزنــــــــــــته سرد عبوس باغ را دیــــــــــــدیم و از آن شاخـــــــــــــــــــته بازیگر دور از دست سیب را چیـــــــــــــــــــــــ ـــــــدیم همه می ترســــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــند همه می ترسنـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ د، اما من و تو به چراغ و آب و آیینه پیـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــوستیم و نترسیــــــــــــــــــــ ــــــــــدیم .. ![]() فروغ فرخ زاد | ||||||||
| | |
| | #100 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۹۰ محل سکونت : خونمون
تشکرها: 4,563
تشکر شده 1,003 بار در 436 پست
کتاب مورد علاقه : vampire diariestwilightغروروتعص حالت من : | سحر قريشي چرا اين رنگيه؟! | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |