| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : تو تنهایی خودم!
تشکرها: 21,193
تشکر شده 68,578 بار در 12,349 پست
کتاب مورد علاقه : معشوقی برای ابدیت! حالت من : | ![]() سحر قریشی ـ محسن افشانی ![]() لیلا بلوکات ![]() بهنوش بختیاری ـ شیرین بینا ![]() مریم خدارحمی ـ نیکی نصیریان و مادرش ![]() مریم خدارحمی ![]() پرستو صالحی ![]() مریم خدارحمی و سحر قریشی ![]() زیبا بروفه برهنه ات می کنند تا بهتر شکسته شوی, نترس گردوی کوچک! آنچه سیاه می شود روی تو نیست،دست آنهاست... ![]() ![]() آپلود فایل و عکس | ||||||||
| | |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت : تهران
تشکرها: 4,768
تشکر شده 873 بار در 301 پست
کتاب مورد علاقه : طواف و عشق - آن نیمه دی حالت من : | اي بابا اينا چرا اين ريختين ؟ ![]() همه بيني ها عملي و لبها پرتز ![]() زيبا بروفه چه زشت شده با اون لبهاش | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : همین نزدیکی ها ...!!
تشکرها: 2,189
تشکر شده 11,024 بار در 673 پست
کتاب مورد علاقه : پدر آن دیگری ، خالکوبـ حالت من : | ![]() این الان سحر قریشی ؟ چه قد عوض شده!!! دلم به اندازه تمام روزهای پاییزی? گرفته است... آسمان چشمانم به اندازه تمام ابرهای بهاری? بارانی است... قلبم انگار به اندازه سردترین روزهای زمستانی، یخ زده است... اما وجودم در کوره داغ تابستانی می سوزد... چه چهار فصلی است سرزمین دقایق من......!!!! | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۱
تشکرها: 7,409
تشکر شده 22,878 بار در 5,685 پست
| واييييييييييييييييييييييي ...اينا چرا اينجوريييييين؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چه ززززززززشتن؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!! !! اه .. لنز بختياري كشتهههههه منوووووووووووو... | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۱ محل سکونت : در عالم هپروت =))
تشکرها: 4,265
تشکر شده 2,961 بار در 1,672 پست
کتاب مورد علاقه : اریکا،پارلا،عملیات م حالت من : | ماشالا همه هم عملی... مرسی دوستی من شبیه بارون نیست که گاهی می آید و گاهی نمی آید دوستی من شبیه هواست بعضی اوقات ساکت است اما همیشه در اطراف توست... ![]() | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت : سرزمین اهورایی ...
تشکرها: 2,231
تشکر شده 2,302 بار در 808 پست
کتاب مورد علاقه : زیادن !! حالت من : | اييييييييي سحر قريشي چه زشت شده ... نتـــــــــرس . . . اگـــــــر همــــــــ بخـــــواهمــــــــ از ایـــن دیــــــــوانـه تـر نمیــشومـــــــــ ! گفـــــته بودمــــــــ بی تـــو سخــــت میگــــــذرد بـی انـصـافــــــــ ! حـــــرفمــــــ را پس میگــیرمـــــــــ بــی تــــــو انگـــــــار اصـلا نمـیگــــــذرد | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰ محل سکونت : مشهد
تشکرها: 564
تشکر شده 350 بار در 212 پست
کتاب مورد علاقه : هری پاتر حالت من : | سحر قريشي با اون مدل موش شبيه فيونا زن شرك شده ![]() ![]() زيبا بروفه چه زشت و بد تركيب شده با اون لباش ( انگار خر گاز گرفته لباش رو ) برای خیانت ، هــــزار راه هــســــت اما هـیــچ کــــدام به انـــدازه تــــظـــاهـــر به دوست داشتن کــثـیــف نـیـســـت ... | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹ محل سکونت : ساری اما تهرانی ام و عاشق تهران
تشکرها: 8,861
تشکر شده 13,666 بار در 2,129 پست
کتاب مورد علاقه : کتابهای:دکترشریعتی و حالت من : | زیبا بروفه خیلی زشت شده سحر قریشی هم شبیه این گدا های سر 4 راه شده قدبلندای نودهشتی http://www.forum.98ia.com/group678.html عشَق اســـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــت پرسپولیس خداحافــــــــــــظ کاپیتان ![]() چه جاهل بودند اعرابی که در آن روزها دختران شیرخواره را زنده به گور می کردند! چه جاهل ترید شما که این روزها دختران بالغ را زنده به گورِ عقاید خود می کنید!! ******************************************* بعد از حمله ی اعراب به ایران، عربی از مرد پارسی پرسید: چرا زنان شما حجاب ندارند؟! مرد پارسی گفت: حجاب زنان ما پلک چشمان مردان ماست. | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹
تشکرها: 9,277
تشکر شده 212 بار در 85 پست
حالت من : | خدا ببخشه ولی خیلی به قیافه اینا نمیخوره روزه باشن که افطاریشم اومدن واییییییی !!! زیبا بروفه هم که با شعار روز به روز ، زشت تر از دیروز اومده ![]() | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۱ محل سکونت : یه جایی زیر آسمون بی ستاره
تشکرها: 874
تشکر شده 798 بار در 226 پست
کتاب مورد علاقه : تازه به جمع کتابخونا پ حالت من : | پـــــ سحر قريشي چرا عين گدا ها شده | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |