| |||
| | #71 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : اصفهان زیبا
تشکرها: 20
تشکر شده 35 بار در 25 پست
کتاب مورد علاقه : پدر، مادر ... ما متهمیم! حالت من : | چقدر زشت! | ||||||||
| |
| تبلیغات | |
| | |
| | #72 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت : یه جایی....
تشکرها: 4,279
تشکر شده 340 بار در 242 پست
کتاب مورد علاقه : نمدونم حالت من : | نقل قول:
موافقم خيلي زياد ![]() | |||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #73 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت : never land
تشکرها: 214
تشکر شده 7,472 بار در 4,430 پست
کتاب مورد علاقه : زیادن | ادمی که روزه باشه مراعات حجابشم میکنه... چقدم همشون جلف ان سحر قریشی فوق العاده بدتیپ و قیافه اس.ارام جعفری شبیه مریضاس. پرستو صالحی یه عقده ای به تمام معنا...زیبا بروفه هم که معلوم نیست با قیافه اش چیکار کرده | ||||||||
| |
| | #74 (لینک مستقیم) |
| کاربر عادی ![]() حالت من : | اه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه اصلا نیومددددددددددددددد |
| |
| | #75 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : کرج_پلاک86
تشکرها: 2,511
تشکر شده 506 بار در 244 پست
کتاب مورد علاقه : Little prince-Anakarnina حالت من : | افطاری؟ ![]() ![]() ![]() :-خداوندا من چيزی نمی بينم آينده پنهان است ولی آسوده ام چون تو را می بينم و تو همه چيز را . . . | ||||||||
| |
| | #76 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت : .....!!
تشکرها: 1,364
تشکر شده 2,624 بار در 934 پست
کتاب مورد علاقه : ......!!!!! حالت من : | اینا روزه بودن با این تیپ و قیافه اومدن واقعا که | ||||||||
| |
| | #77 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت : زیر اسمان خدا
تشکرها: 443
تشکر شده 305 بار در 260 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت و عشق ممنوع حالت من : | واقعا که گشت ارشاد فقط بلده به ما گیر بده اول باید به این الگوهامون گیر بدن بعضي حرفارو نبايد زد بعضي حرفارو نبايد خورد بيچاره دل چه ميكشد ميان زد و خورد | ||||||||
| |
| | #78 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت : تهران
تشکرها: 33,108
تشکر شده 18,144 بار در 3,998 پست
حالت من : | چه مراسم افطاری سرشار از معنویتی بوده واقعا قبول باشه ، گشت ارشاد الان کجاست خدا داند بر ما گذشت، نیک و بد اما تو روزگار ! فکری به حال خویش کن! این روزگار نیست... ((عماد خراسانی)) | ||||||||
| |
| | #79 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : تو دل خوشبختی ...
تشکرها: 2,148
تشکر شده 1,698 بار در 739 پست
کتاب مورد علاقه : روزینیا قایق من حالت من : | معنویت فضا منو کشته ![]() | ||||||||
| |
| | #80 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : یه جایی بین زمین واسمون
تشکرها: 2,233
تشکر شده 538 بار در 171 پست
کتاب مورد علاقه : ژوزف بالسامو حالت من : | واقعا چه معنویتی
(قسم به روزی که دلت رامیشکنندومرهمی جزخدایت نیست) | ||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |