| |||
| | #71 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۱ محل سکونت : خونمون
تشکرها: 1,417
تشکر شده 129 بار در 87 پست
کتاب مورد علاقه : هری پاتر... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز شوکه شدم فهمیدم فردا نتایج میاد... پادشاه یونان به کوروش گفت:ما برای شرف میجنگیم و شما برای ثروت کوروش جواب داد هر کس برای نداشته هایش میجنگد....! | ||||||||
| | |
| تبلیغات | |
| | |
| | #72 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت : تهران
تشکرها: 4,757
تشکر شده 1,502 بار در 631 پست
کتاب مورد علاقه : شـ ــاه شطـ ــرنـ ــج حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خدا یه دو سه سال دیگه قسمت ماهم بکنه جزو این اسامی باشیم عاشق را اگر بر عکس کنی می شود قشاع دهخدا را می شناسی؟ لغت نامه اش را ک باز کردم نوشته بود: قشاع:دردی ک آدم را از درمان مایوس می کند!!!! برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #73 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : شــــمآل ...
تشکرها: 2,413
تشکر شده 3,257 بار در 1,164 پست
کتاب مورد علاقه : رمان - تاریخی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خوش بحالشون .......... ![]() اما یه سوال ........... سینما اسم دختره یا پسر !؟ نفر دوم ریاضی اسمش سینما س !!! ![]() | ||||||||
| | |
| | #74 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت : جایی که عشق اونجاســــت
تشکرها: 9,957
تشکر شده 9,371 بار در 1,740 پست
کتاب مورد علاقه : الهه شرقی،برایم بمان حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز دل تو دلم نیست بعضی وقتا مجبوری...تو فضای بغضت بخندی.. دلت بگیره ولی دلگیری نکنی..شاکی بشی ولی شکایت نکنی ... گریه کنی اما نذاری اشکات پیدا شن... خیلی چیزارو ببینی ولی ندیدش بگیری... خیلی ها دلتو بشکن و تو فقط سکوت کنی... ![]() | ||||||||
| | |
| | #75 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰
تشکرها: 3,198
تشکر شده 2,367 بار در 803 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| | |
| | #76 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۱ محل سکونت : زیر همین آسمون
تشکرها: 1,019
تشکر شده 1,111 بار در 257 پست
کتاب مورد علاقه : بامداد خمار-لهوف حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز قرار بود 15ام نتایجو بدی چی شد پس؟ آنقدر مرا سرد کرد، از خودش... از عشق... که حالا به جای دل بستن، یخ بسته ام آهای!!! روی احساسم پا نگذارید... لیز می خورید... | ||||||||
| | |
| | #77 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۹۰ محل سکونت : شهر همیشه بیدار تهران
تشکرها: 1,297
تشکر شده 1,424 بار در 419 پست
کتاب مورد علاقه : پرنده خارزار حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز امیدوارم همهتون قبول بشید من 2 سال پیش کنکور داشتم استزس خیلی بدیه !!!!!!!!!! | ||||||||
| | |
| | #78 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۹۰ محل سکونت : تار و پود ابری دل
تشکرها: 8,728
تشکر شده 13,139 بار در 733 پست
کتاب مورد علاقه : صد سال تنهایی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز آخی بچه ها امیدوارم همتون موفق شده باشین سیل سیال نگاه سبزت همه بنیان وجودم را ویرانه کنان می کاود من به چشمان خیال انگیزت معتادم و در این راه تباه عاقبت هستی خود را دادم | ||||||||
| | |
| | #79 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۸
تشکرها: 452
تشکر شده 1,358 بار در 393 پست
کتاب مورد علاقه : twilight حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من دارم میمیرم خدایاااا به بزرگیت قسممم دقت کردبن در كشور من مردم با نفرت بیشترى به بوسیدن دو عاشق نگاه مى كنند تا صحنه ى اعدام! زیستن این مردمان خطرناك است... | ||||||||
| | |
| | #80 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت : همون جا
تشکرها: 7,516
تشکر شده 576 بار در 175 پست
کتاب مورد علاقه : کافکا در کرانه،کوری حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز چه دوران کوفتیه گندی بود!!!! خدارو شکر برامن که به خیر گذشت ایشالا بچه کنکوریای 98ای هم رتبه هاشون خوب شده باشه "يَوْمَ هُم بَارِزُونَ لَا يَخْفَى عَلَى اللَّهِ مِنْهُمْ شَيْءٌ لِّمَنِ الْمُلْكُ الْيَوْمَ لِلَّهِ الْوَاحِدِ الْقَهَّارِ" "آن روزی که همه خلق پدیدار شوند (و نیک و بدشان آشکار گردد) که هیچ کرده آنها بر خدا پنهان نباشد. در آن روز سلطنت عالم با کیست؟ با خدای یکتای بس قاهر منتقم است." "The Day whereon they will (all) come forth: not a single thing concerning them is hidden from Allah. Whose will be the dominion that Day?" That of Allah, the One the Irresistible!" В тот день, когда они предстанут, не будет скрыто у Аллах о них ничего. Кому царство в тот день? Аллаху единому, могучему! | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |