| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : ×××جایی همین نزدیکی×××
تشکرها: 4,481
تشکر شده 4,569 بار در 1,703 پست
کتاب مورد علاقه : ×××خیلی زیادن××× حالت من : | پست بسیار مفید : +5 امتیاز « امیلی » برای آموزش رقص حرفه ای به میامی می آید و عاشق رهبر گروه رقص شهر به نام " شان " می شود. اما "شان" در محله ای زندگی می کند که پدر "امیلی" قصد دارد آن جا را تخریب و پروژه های جدیدی در آن جا بسازد و .... نام فیلم: Step Up Revolution استپ آپ 4: انقلاب ![]() 27 جولای 2012 کارگردان: Scott Speer اسکات اسپیر نویسندگان: Duane Adler دوآن آدلر Jenny Mayer جنی مایر بازیگران: Kathryn McCormick کاترین مک کورمیک Ryan Guzman رایان گازمن Adam G. Sevani آدام جی. سوانی Misha Gabriel Hamilton میشا گابریل همیلتون درام / موزیکال / رومنس درجه بندی سنی: PG-13 (مناسب برای افراد بالای 13 سال) محمدرضا سیلاوی / محمد علیزاده تشکر از تایپیست های سایت نشان شخصیت والای شماست!!! ×~×~×~×~×~×~×~× ×~×~×~×~×~×~×~× | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش فرهنگ و هنر ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت : ...Tehran...
تشکرها: 19,704
تشکر شده 40,519 بار در 7,034 پست
حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز من به شخصه قسمت اول و دوم این سری فیلم ها رو بیشتر از همه دوست داشتم. این قسمت یک داستان فوق العاده تکراری داشت ولی در عوض ایده هایی که برای طراحی رقصشون استفاده کرده بودن خیلی قشنگ بود. من خودم نسخه ی معمولی فیلم رو دیدم ولی حتی با دیدن اون هم می تونستم تصور کنم که نسخه ی سه بعدیش چقدر جالب از آب در میاد. به کسایی که می خوان دانلود کنن یا بخرن پیشنهاد می کنم حتما سه بعدیش رو ببینن. | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : تو دل اونایی که دوستم دارن
تشکرها: 23,201
تشکر شده 12,291 بار در 1,904 پست
کتاب مورد علاقه : مجنون تر از فرهاد حالت من : | پست مفید : +3 امتیاز من هر چهار تا قسمتشو دیدم این چهارتا از هم دیگه ایده گرفته بودن.... من هر کدومو یه جور دوست داشتم ولی 4 معرکه بود .. رقصاشون فوق العاده حرفه ای برنامه ریزی شده عمل میشد هر کی رقص دوست داره ببینه ... از نظر من هر کی نبینه ضرر میکنه .. البته بازم برای اونایی که رقص دوست دارن گور ِ بابای بعضی ها![]() دخترک ِ گل فروش ِ پشت ِ چراغ قرمز راست میگفت تــــو لیاقت نداری ! " خـــآص " + خودنوشت از من راحت گذشت اگر خدا هم راحت از او بگذرد قیامت را من به پا میکنم... برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۱ محل سکونت : تـهـرانــــ
تشکرها: 2,206
تشکر شده 1,172 بار در 548 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز مـنـــــ عـاشـقــــ هـمـهــــ یــــــ اسـتـپـــــ آپــــــ هـا هـسـتـمـــــ ![]() الـبـتـهـــــ step up 2 رو بـیـشـتـر از هـمـهــــ دوسـتــــــ داشـتـمـــــ چـونـــــ عـاشـقـــــ رقـصـــــ انـدیـــــ بـودمـــــ ![]() خـیـلـیـــــ دوسـتـــــــ دارمــــــ step up 4 رو بـبـیـنـمــــ ولـیــــــ هـنـوز مـوفـقـــــ نـشـدمــــ پـیـداشـــــ کـنـمــــــ دلتنگی هاي آدمی را باد ترانه اي می خواند رویاهایش را آسمان پر ستاره نادیده می گیرد ، و هر دانه ي برفی به اشکی نریخته می ماند . . . | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۹۰ محل سکونت : خونمون
تشکرها: 4,563
تشکر شده 1,001 بار در 435 پست
کتاب مورد علاقه : vampire diariestwilightغروروتعص حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من به غير از اين فقط دو تا از فيلماي اين مجموعه رو ديدم كه به نظرم اين بهتر از همشون بود طرحاي رقصشون واقعا خلاقانه بود لوكيشن فيلمم به نظم بهتر از بقيه ي فيلماي استپ آپ بود بهتون پيشنهاد ميكنم حتما اين فيلم رو ببينيد | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : در رویا..
تشکرها: 10,853
تشکر شده 2,983 بار در 847 پست
کتاب مورد علاقه : غرورتعصب.آن نیمه دیگر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز دوست داشتم قسمت 4 رو......رقصاش در طول فیلم خیلی خوب بود اما از رقص اخرش انتظار بیشتری داشتم..... ![]() اوردن "موس" به خاطر تبلیغات فیلم بود وگرنه واقعا 1 دقیقه ام نمیشد که تو فیلم بود..... ![]() ولی خداییش رقصاشون خیلی خاصه و ابتکارای جالبی داره..... ![]() | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۱ محل سکونت : ایران
تشکرها: 44
تشکر شده 65 بار در 26 پست
کتاب مورد علاقه : رز گمشده حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نمیدونم چرا از 4 زیاد خوشم نیومد. اگه بخوام اولویت بندی کنم باید بگم از 1 بیشتر از همه خوشم اومد. بعد 2، بعد 3، آخریشم 4. داستانش جذبم نکرد. اینجا همه هر لحظه می پرسند: _ "حالت چطور است؟ " اما کسی یکبار از من نپرسید: _ " بالت... ویرایش توسط 2mim : ۹ آذر ۱۳۹۱ در ساعت ۱۱:۵۳ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت : اینجا!
تشکرها: 409
تشکر شده 620 بار در 172 پست
کتاب مورد علاقه : جا نميشه!!!! | بدون امتیاز : 0 امتیاز داستان نسباتا كليشه اي بود اما طراح رقصشون فوق العاده بود كارش!!!! ....people leave,memories don't | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال معرفی و نقد کتاب ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۸ محل سکونت : shiraz
تشکرها: 58,921
تشکر شده 66,851 بار در 5,902 پست
کتاب مورد علاقه : evreything حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اهنگ ها و رقص هاشون عالی بود .. مخصوصا قسمتی که تو نمایشگاه برنامه اجرا کردن ، فوق العاده بود .. | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۱
تشکرها: 1,136
تشکر شده 769 بار در 410 پست
کتاب مورد علاقه : زلزله مخرب | بدون امتیاز : 0 امتیاز من همه ی قسمت هاشو دیدم عالین رقصاشون حرف نداره هر قسمتش قشنگیه خودش رو داره چهارش هم عالی بود. كاش در دنيا سه چيز وجود نداشت غرور عشق دروغ اونوقت كسي به خاطره غرورش به عشقش دروغ نميگفت | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |