| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۸ محل سکونت: همونجا
(View Stats)
تشکرها: 14,327
تشکر شده 46,773 بار در 1,903 پست
کتاب مورد علاقه : همه جا حالت من : | پست مفید : +4 امتیاز امیدوارم تکراری نباشه خوب اول خودم می گم. من فیلم غرور و تعصب رو رو دیده بودم بعد تو چند تا از فیلمهای خارجیه دیگه به کتاب غرور و تعصب اشاره کرده بودن و چون من شدیدا عاشقش شده بودم درصدد این شدم که این کتاب رو اول در اینترنت بسرچم که اگر با زبان فارسی(فارسی را پاس بدارید) ترجمه شده اقدام به خرید کنم که اومدم دیدم بعععععله اینجا عجب جاییه کتاب رو دانلود کردم خوندم برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید شرمنده درخواست دوستی قبول نمی کنم | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | aili, alonegirl, Asal88, Astrgirl, diana jun, domahi, faramin70, ghazal85, Guest2, hachekhaste, harimeshgh, HSE.MO, Ingenio, kasandan 45, mahlarf, mahsajoni, mahsan, matin-tanha, melanie stryder, metropolis, mohamad722, Nafa3 Hamatonam, nastaran.z, paradise, pare, rananaz, safo, sahar sss, sC0rP!0N--GirL, shahrzad1369, sky daughter, tyler darden, ya30.s, yasam, ~Green Angel~, المیرا 98, انه شرلی, باقری, خانومی, میرحسینی, نازنین68, یگانه |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: tehran
(View Stats)
تشکرها: 3,107
تشکر شده 3,253 بار در 1,192 پست
کتاب مورد علاقه : تا ته دنیا/ حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اولین کتاب من آرام بود You will stay with me I can feel it In the secure sensation of your hand around my waist You will fight away my worries until the end of forever You will stay with me!! خداحافظ!!! | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹ محل سکونت: my dreams
(View Stats)
تشکرها: 21,121
تشکر شده 6,746 بار در 1,409 پست
کتاب مورد علاقه : Phantom of the Opera in Paris | بدون امتیاز : 0 امتیاز اولین کتابی که از این جا خوندم دختری در مه بود حالا راه تو دوره دل من چه صبوره کاشکی بودی و می دیدی زندگیم چه سوت و کوره | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 213
تشکر شده 174 بار در 80 پست
کتاب مورد علاقه : کوروش کبیر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز بعد از او که خیلی قشنگ بود دست هایی که کمک می کنند،مقدس تر از لب هایی است که دعا می کنند.(کوروش بزرگ) ![]() عضویت در گروه طرفداران کوروش کبیر | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت: کوچه علی چپ....
(View Stats)
تشکرها: 7,469
تشکر شده 3,316 بار در 1,126 پست
کتاب مورد علاقه : غزال و .... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اولین کتابی که خوندم گندم بود آن شرلی هم نشدیم که یکی بهمون بگه: " آنه تکرار غریبانه روز های زندگیت چگونه گذشت؟!" | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت: يه جايي همين نزديكيا
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : و باز هم ليلي حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اولين كتابم تاوان عشق بود يكي از دوستانم خونده بود و به منم سفارش كرد بخونم يك روز داشتم سرچ مي كردم كه ديدم نوشته دانلود تاوان عشق كليك كردم و دانلود كردم ولي بعد كم كم از كل سايت خوشم اومدو شدم يكي از اعضا برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال معرفی و نقد کتاب ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۸ محل سکونت: Neverland
(View Stats)
تشکرها: 10,778
تشکر شده 16,267 بار در 2,465 پست
کتاب مورد علاقه : حلقه | بدون امتیاز : 0 امتیاز اولین و اخرین کتابی که از سایت خوندم سهم من از زندگی بود برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید JUST ENGLAND | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹ محل سکونت: شهری با مردمان عجیب
(View Stats)
تشکرها: 1,244
تشکر شده 708 بار در 233 پست
کتاب مورد علاقه : رمان.شعر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اولین رمانی که خوندم بخت سپید زمستان بود ، در حال تایپم بود نمیدونستم نصفه هست . تا تموم بشه پدرم در اومد ، شبا خوابشو میدیدم بعد یاد گرفتم تایپ که تموم شد شروع کنم به خوندنباران شده ای به روح من ریخته ای ای سبز ترین تو جان من سوخته ای هر جا که روی دلم به دنبال تو است گویی که دلت را به دلم دوخته ای ![]() فندوق 24 - تهران![]() | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۹
(View Stats)
تشکرها: 395
تشکر شده 856 بار در 468 پست
کتاب مورد علاقه : یاسمین حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اولین کتابی که خوندم غزال بود بعد از اون عاشق نودو هشتیا شدم لبریزتر از پیمانه شدیم دیوانه تر از هزار دیوانه شدیم دیدیم گلی به روی ما می خندد از پیله در آمدیم پروانه شدیم. | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۸ محل سکونت: بوشهر
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : از آن سوی آیینه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز الهه ناز اولین رمان بود قطعا خدا با من است و گرنه... می مردم... در این خیابان های پرت که هیچ چراغی روشن نیست! برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| 98ia, از, اولین, بود؟, خوندی, سایت, چی, کتابی, که |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |