| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 0
تشکر شده 232 بار در 72 پست
| پست مفید : +4 امتیاز به تریپ نفر قبلیت چه خلافی می خوره؟ اولین نفر منم اگه تکراریه ببخشید | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | * sogi jOoOn *, *9092*شادی, .Ice Girl., apishi10, arnavaz, Behnaz joon, Black Sun, breathe, emperator gharb, ghazali_ gavazn, H00da, horin, jullub, m.mahya, matin-tanha, mazi63, mehdi66, nastaran76, nazi shirazi, negin-joon, nilu blue, nsim, r.Baran, samin96, sarvin-64, sherafati, sydney, taniya n, valeh, yAsnA*19F, ايزابلا, خندون, دختر استقلالی*, دختردریا, رها 69, زاپــاتــا, سرو آزاد, سنگ صبور, شب خیس, فارقلیطا, مِنّا, نانسی72, پروکسیما, ღhadi3ღ, ♥~nGel=Ev!L@~♥, ✔شــــاد ی20 ๏̯͡๏ |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : همخونه و غزال و ایلگار حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز حمل مواد مخدر | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت: روی زمین خاکی زیر آسمون آبی
(View Stats)
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز آدمها براي اين تنها هستند که هميشه بجاي درست کردن پل، دیوار میسازند!"دکتر شریعتی" Who I am, who I’m not, who I want to be | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکر شده 1,168 بار در 143 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز ته خلافش باد کردن ادامس بادکنکی پ.ن نکن اینکارا زشته بچه زندگی حس غریبیست که یک مرغ مهاجر دارد | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت: روی زمین خاکی زیر آسمون آبی
(View Stats)
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز تو که دستگیر شدی جرمت چیه جنس رد و بدل میکردی؟ | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۸ محل سکونت: مشهد
(View Stats)
تشکرها: 769
تشکر شده 5,717 بار در 1,179 پست
کتاب مورد علاقه : شاهدخت سرزمین ابدیت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز بابا این همه کاره است! من و تو عاشقان جام بودیم بکش با لحن عاشق پیشگی سر سلامت باشد این احساس مرده سلامت باشد ان قول شکسته بکش سر این شراب عاشقی را بکش طعم بد دلبستگی را | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت: مشهد الرضا
(View Stats)
تشکر شده 1,160 بار در 204 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز تو مافيا كار ميكنه بگذاريد و بگذريد ببينيد و دل مبنديد چشم بيندازيد و دل مبازيد كه دير يا زود بايد گذاشت و گذشت | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت: مشهد الرضا
(View Stats)
تشکر شده 1,160 بار در 204 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز تو مافيا كار ميكنه | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: تو لباسام
(View Stats)
تشکرها: 24
تشکر شده 637 بار در 194 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز هر چی بگم بازم واسهٔ هستیم کمه ! البته منظورم از خوبیش بود هااا ، وگرنه اصلا شر نیست ! I can't taste my lips , could you do it for me ?!i | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکر شده 232 بار در 72 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز قاتل | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| ؟؟؟؟, به, تریپ, تيریپ, خلافی, خوره؟, قبلی, قبلیت, می, میخوره, میخوره؟؟؟؟, نفر, چه |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |