| |||
| | #4681 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: هر کجا هستم باشم" آسمان مال من است!
(View Stats)
تشکرها: 5,239
تشکر شده 5,633 بار در 3,294 پست
کتاب مورد علاقه : khayam,hafez حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز تو که موبایلت دست منه شمارت به درد نمیخوره | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #4682 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت: بی سرزمین تر از باد
(View Stats)
تشکرها: 7,720
تشکر شده 15,327 بار در 1,887 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه , تمناي وجودم حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز قول ميدي به همه بدي شمارمو!!! فریاد دلم | patrishiya کاربر انجمن لینک نقد : فریاد دلم | patrishiya کاربر انجمن | معرفی و نقد کتاب من حواسم به تو بود و تو دلت سر به هوا... | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #4683 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
(View Stats)
تشکرها: 10,440
تشکر شده 2,423 بار در 1,706 پست
کتاب مورد علاقه : عشق اطلسی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز آری چرا که نه
| ||||||||
| |
| | #4684 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: بین شکوفه های گیلاس...
(View Stats)
تشکرها: 6,781
تشکر شده 3,436 بار در 2,222 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه،سکوت در انتظار حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اره شماره میدم محبت را وقتی دیدم که کودکی در دفتر نقاشی اش ، خورشید را سیاه کشید تا پدر کارگرش زیر آفتاب نسوزد... ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| |
| | #4685 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت: بی سرزمین تر از باد
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : همخونه , تمناي وجودم حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز باشه اما بين خودمون بمونه يا نمونه!!!! | ||||||||
| |
| | #4686 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: هر کجا هستم باشم" آسمان مال من است!
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : khayam,hafez حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز تو اول برو موبایل بخر بعد بیا اینجا ![]() شمارتو بدی به من قول میدم بدمش به 118 | ||||||||
| |
| | #4687 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : همخونه , تمناي وجودم حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز دختر خوب و فعاليه ميدم شمارمو | ||||||||
| |
| | #4688 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : khayam,hafez حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز پس شمارتو واسم sms کن | ||||||||
| |
| | #4689 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : همخونه , تمناي وجودم حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نه كلك من منتظر ميس تو هستم!! | ||||||||
| |
| | #4690 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 16,428
تشکر شده 10,482 بار در 3,765 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز نه..................... شخصیت منو با برخوردم اشتباه نگیر. شخصیت من چیزیه که من هستم، اما برخورد من بستگی داره به اینکه ” تو ” کی باشی… زاید:درایران فقط پرسپولیس | ||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| اگه, بخواد, بهش, شماره, قبلی, موبایلتو, میدی؟, میدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟, نفر |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |