ارسال پاداش نقدی برای کاربر
شما در حال حمایت به صورت مهمان هستید.
مبلغ مورد نظر خود را انتخاب کنید
1000 تومان
2000 تومان
4000 تومان
6000 تومان
8000 تومان
9000 تومان
10000 تومان
مبالغ دیگر
و یا مبلغ مورد نظر خود را وارد کنید
واریز آنلاین از طریق کارت های عضو شتاب
سرخ کردن سيب زميني به روش رستوران
paradiseagency

گل نقش طاووس

?



نودهشتیا
فید آر اس اس
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 4 , از مجموع 4
  1. Top | #1

    کاربر حرفه ای


    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    نوشته ها
    1,054
    میانگین پست در روز
    0.58
    محل سکونت
    پیچ امین الدوله
    تشکر از کاربر
    1,553
    تشکر شده 4,388 در 530 پست
    اندازه فونت

    Red face سرخ کردن سيب زميني به روش رستوران

    سرخ کردن سيب زميني به روش رستوران


    سرخ کردن سيب زميني به روش رستوران








    (French Fries)
    موادلازم:

    آب يک ليتر
    نمک يک قاشق سوپخوري
    سيب زميني 200گرم، خلال شده
    روغن به مقدار لازم، براي سرخ کردن
    طرز تهيه:

    آب را جوش آورده، نمک را به آن اضافه کنيد. پس از جوش آمدن سيب زميني هاي خلال شده را در آن ريخته و در ظرف ببنديد و اجازه دهيد به مدت سه دقيقه بجوشد. سپس سيب زميني ها را آبکش کرده و بگذاريد سرد شود.روغن را داغ کرده و سيب زميني ها را به مدت 3 تا 4 دقيقه سرخ کنيد.
    نکته:

    1-اين دستور 35 گرم کربوهيدرات، 5 گرم پروتئين، 20 گرم چربي و 340 کيلو کالري انرژي دارد.
    2-در صورت تمايل مي توانيد سيب زميني هاي آب کش کرده را در فريزر نگهداري و در موقع لزوم سرخ کنيد.
    3-فرق اين سيب زميني سرخ شده با سيب زميني سرخ شده هاي ديگر اين است که درون آن تردد و خوش مزه است و سفت هم نمي شود.
    منبع:هنر آشپزي شماره 76


  2. Top | #2

    همکار بخش آموزش


    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    نوشته ها
    6,540
    میانگین پست در روز
    3.68
    محل سکونت
    استان مرکزی
    تشکر از کاربر
    82,520
    تشکر شده 68,512 در 7,406 پست
    حالت من
    Sepasgozar
    اندازه فونت

    پیش فرض

    سیب زمنی بازاری
    مواد لازم:
    سیب زمنی بزرگ....3عدد
    نمک وادویه کاری......هرکدام 2ق.م
    عصاره گوشت یا مرغ...در صورت تمایل(اگر استفاه بشه خوشمزه ترِ)
    روغن برای سرخ کردن...به میزان لازم
    سس مخصوص
    سس مایونز....2ق.غ
    سس کچاب....1ق.غ
    سس خردل تلخ....1ق.غ
    سرکه سفید....1ق.غ
    آویشن....1ق.غ
    رب گوجه....1ق.غ
    طرز تهیه:
    1.سیب زمینی برای هر نفر یک عدد بزرگ کافی است.مواد لازم برای 3 نفر کافی می باشد.ابتدا سیب زمینی ها رو پوست گرفته و به صورت خلال های بزرگ همانندخلال سیب زمینی های تنوری های بیرون خرد کنید.
    2-ماهیتابه مناسب انتخاب کرده پر از آب کرده نمک و ادویه کاری(اگر دوست داشید میتونید از مقدار نمکها کم کنید و طعم دهنده دیگری همانند عصاره های مگی استفاده کنید)به آب اضافه کنید و صبر کنید آب به جوش بیاید
    3-آب که جوش اومد سیب زمینی هارو به درون آب بریزید تا 5 الی 6 دقیقه قل بخورد تا کمی نرم شود و هم طعم دار گردد.سیب زمینی هارو با استفاده از چنگال تست کنید اگه فرو رفت سریع از روی گاز بردارید.دقت کنید سیب زمینی ها نباید بپزد.فقط کمی ازسفتی در بیاید که 5 الی 6 دقیقه کافی است
    4-بعد از این زمان سیب زمینی هارو سریع به داخل آبکش ریخته و آب سرد رویش می گیریم تا خنک شود و حرارتی نداشته باشند.بعد از خنک شدن سیب زمینی هارو درون کیسه فریزر ریخته و به مدت 45 دقیقه الی 60 دقیقه درون فریزر گذاشته تا سفت شود
    5-در این مدت به تهیه سس مخصوص و حوشمزه سیب زمینی بپردازید:کافی ست تمام مواد رو باهم مخلوط کنید و خوب هم بزنید.اگر کچاپ تند در دسترس ندارید میتونید از فلفل قرمز استفاده کنید
    6-کف ماهیتابه رو از روغن پر کنید(خیلی هم نیاز به پر روغن سرخ کردن سیب زمینی نیست.ضمنا در سرخ کن هم میتوانید سرخ کنید).روغن که کاملا داغ شد سیب زمینی ها رو از فریزر دراورده و داخل روغن بریزید و با حرارت ملایم(حرارت شعله گاز به هیچ عنوان بالا نباشد چون احتمال زیاد خواهد سوخت).هر 4 طرف سیب زمینی را سرخ کنید و قبل از اینکه رنگشون طلایی شود از ماهیتابه خارج کنید تا طعم سوختگی نگیرند
    7-ضمنااگر خیلی میخواید به خودتون حال بدید سیب زمینی هارو بعد از سرخ کردن به درون ظرفی پیرکس ریخته کمی روی آن پنیر رنده شده پیتزا ریخته به مدت 30ثانیه درون مایکرویو گذاشته تا پنیر آب شود.سپس با سس مخصوص و خوشمزه آن میل کنید
    همون طور که دیدید اصلا از تنور خبری نیست و مثل هات داگ که اسمش فقط داگ داره اینم اسم تنور رو فقط واسه تزئین روی خودش داره.
    نوش جان

    منبع آشپزی آنلاین

    خدا آدم ها را به دلیلی به زندگی شما وارد ،
    وبه دلیلی بهتر از زندگی تان خارج می کند.

    هرلحظه سپاس
    آموزش

    رمان لحظه ای آرامش مهمانم کن | نسیم شیرازی کاربر انجمن
    من خیال می کردم | haniyehhhh کاربر انجمن
    توجه:
    نوشتن کلمه های...مرسی،ممنون،خوب بود،عالی بود ،
    شکلک تنها،فکر کنم خوشمزه باشه،دوست دارم درست کنم اسپم حساب میشه.اخطار می گیرید.

    اطلاعيه بخش آموزش
    لیست منوی آشپزی وشیرینی پزی
    کانال آموزشی آشپزی
    منوی نودهشتیا (آموزش متفرقه)



  3. Top | #3

    کاربر حرفه ای


    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    نوشته ها
    1,846
    میانگین پست در روز
    1.28
    محل سکونت
    همین نزدیکیا
    تشکر از کاربر
    4,742
    تشکر شده 9,413 در 2,416 پست
    حالت من
    Ashegh
    اندازه فونت

    پیش فرض سیب زمینی سرخ کرده

    چه کنیم سیب زمینی سرخ کرده هامون مثل بیرون ترد و خوشمزه بشه؟


    همیشه سیب زمینی هایی که بیرون توی رستوران ها می خوریم خیلی خوشمزه تره و وقتی خودتون تو خونه درست می کنید اینقدر بهتون نمی چسبه.


    این فقط یه دلیل داره و اون اینکه تو رستورانا و کافی شاپ ها از سیب زمینی نیمه آماده استفاده می کنن. من الان بهتون یاد می دم که چطوری بهترین سیب زمینی سرخ کرده ی دنیا رو برای عصرونتون بپزید، درست مثل من بیا باهم اشپزی کنیم


    مواد لازم


    سیب زمینی: به میزان دل خواه – همین!


    آماده سازی


    سیب زمینی رو می شوریم و پوست می کنیم.


    اگه دقت کنید روی سیب زمینی قسمتای سبز رنگی هست که حتما باید اونارو از بین ببرید چون معمولا این قسمت ها برای بدن ضرر داره و می گن سرطان زاست!


    سیب زمینی ها رو حلقه کنید، سعی کنید حلقه ها یک سایز باشه چون اندازه های مختلف توی پخت تاثیر می ذاره.


    بعدش شروع کنید به خلال کردن.


    همین که مشغول کار هستید آب رو بذارید بجوشه.


    نیمه پز کردن


    وقتی جوش اومد، توش 1 قاشق نمک بریزید. البته بستگی به مقدار سیب زمینی تون داره.


    سیب زمینی های خلال شده رو داخل آب بریزید و بذارید 5 دقیقه در حال جوش بمونه. نه بیشتر؛ چون ما سیب زمینی پخته نمی خوایم، ما سیب زمینی نیمه پخته می خوایم.


    سیب زمینی ها رو توی یه صافی می ریزیم و بعد روی دستمال پهن می کنیم تا آبش گرفته بشه.


    اگه دقت کنید می بینید سیب زمینی کاملا فرمشو حفظ کرده و وقتی می خوایم با دست از وسط نصفش کنیم راحت نمی شکنه.


    اگه راحت شکست یعنی زیاد پخته؛ سیب زمینی نباید زیاد بپزه و له بشه.

    سرخ کردن


    روغن رو توی ماهی تابه داغ می کنیم. شعله رو هم کم نمی کنیم چون تو این روش سیب زمینی زود باید سرخ بشه.


    بعد از سرخ کردن، سیب زمینی ها رو روی دستمال کاغذی تمیز می ریزیم تا روغن اضافیش




    گرفته بشه.






    رابطه ها در دوحالت قشنگ میشن
    اول پیدا کردن شباهت ها
    دوم احترام گذاشتن به تفاوت ها>>>>>
    گروه متاهلین





  4. Top | #4

    همکار بخش آموزش


    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    نوشته ها
    6,540
    میانگین پست در روز
    3.68
    محل سکونت
    استان مرکزی
    تشکر از کاربر
    82,520
    تشکر شده 68,512 در 7,406 پست
    حالت من
    Sepasgozar
    اندازه فونت

    پیش فرض

    تاپیک سیب زمینی سرخ کرده ادغام شد.

  5. 5 کاربر از پست azam 24 تشکر کرده اند .


موضوعات مشابه

  1. سيب زميني كن ها
    توسط ~*tiyam*~ در انجمن کشاورزی و علوم دامی
    پاسخ ها: 4
    آخرین نوشته: 1391,02,18, ساعت : 12:08
  2. عاشقترين سيب زميني
    توسط esfand-45 در انجمن مطالب جالب و خواندنی
    پاسخ ها: 6
    آخرین نوشته: 1390,07,22, ساعت : 12:03
  3. طنز : خودكفايي سيب زميني
    توسط farhad_tanha در انجمن مطالب طنز
    پاسخ ها: 8
    آخرین نوشته: 1390,05,25, ساعت : 15:31
  4. هوش فرا زميني
    توسط zb7373 در انجمن نجوم و اختر شناسی
    پاسخ ها: 0
    آخرین نوشته: 1389,03,20, ساعت : 17:10
  5. پيراشكي سيب زميني
    توسط آنیتا در انجمن آشپزی و شیرینی پزی
    پاسخ ها: 0
    آخرین نوشته: 1388,11,23, ساعت : 22:01

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •