| |||
| | #41 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: کرج
(View Stats)
تشکرها: 630
تشکر شده 2,348 بار در 484 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز 1-کتاب :زندگی دکتر حسابی.دالان بهشت 2- نویسنده :نازی صفوی.زویاپیرزاد 3- سبک موسیقی : پاپ 4- خواننده :محسن چاوشی 5- شغل :عکاسی(البته خودم فناوری اطلاعات میخونم) 6-بازیگر ایرانی :شهاب حسینی 7- بازیگر خارجی : ![]() 8-فیلم :هر چیزی که امکان وقوعش تو جامعه ما باشه مثل درباره الی 9- ورزش :تنیس 10-تیم (فوتبال) :استقلال 10-رنگ :صورتی 11-کشور :ایران 12-فصل :پاییز 13-عدد : ![]() 14-غذا : ![]() 15-عطر و ادکلن :ورساچ 15-سایت و وبلاگ : ![]() 16-خودرو داخلی :پیکان!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!! 17-خودرو خارجی :هرچی باشه قبوله!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18-گوشی :سامسونگ ویو2(چون خودم دارما) 19-شاعر :فریدون مشیری.فروغ.سهراب سپهری 20-تک بیت :نه از رومم نه از سنگم همان بی رنگ بیرنگم 21- کارتن دوران کودکی :جودی ابوت 22- مجله و روزنامه : همشهری جوان.همشهری دانستنیها 23-درس :برنامه نویسی | ||||||||
| | |
| | #42 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر آسمون آبی
(View Stats)
تشکرها: 1,315
تشکر شده 378 بار در 237 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه/تا ته دنیا و ... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز 1-کتاب : زیادن ( همخونه - تا ته دنیا - گندم - یلدا و ... ) 2- نویسنده : م . مودب پور و هرکس خوب بنویسه 3- سبک موسیقی : همه جوره گوش میدم . 4- خواننده : منصور - محسن یگانه - کامران و هومن - ابی - گوگوش و... 5- شغل : معمار 6-بازیگر ایرانی : ـــــــــــ 7- بازیگر خارجی : برد پیت - لی مین هو 8-فیلم : پسران برتر از گل - ذائقه شخصی - تو زیبایی - 9- ورزش :بدمینتون 10-تیم (فوتبال) : پرسپولیس 10-رنگ : قرمز و ارغوانی 11-کشور : ایران - آلمان - ایتالیا 12-فصل : بهار 13-عدد : 7 - 8 14-غذا : قورمه سبزی 15-عطر و ادکلن : ورساچی سیاه 15-سایت و وبلاگ : ____________ 16-خودرو داخلی : 206 17-خودرو خارجی :فراری - پورشه 18-گوشی :سونی اریکسون. 19-شاعر :فروغ - رهی معیری 20-تک بیت : تا که از جانب معشوق نباشد کششی ... کوشش عاشق بیچاره به جایی نرسد 21- کارتن دوران کودکی : تام و جری - میگ میگ 22- مجله و روزنامه : خانواده سبز 23-درس : طراحی معماری تمامـ سپاسمـ ازآنـ کسیـ کهـ بهـ منـ نیازیـ نداشتـ اما فراموشمـ نکرد. "کـــــــوروش بـــزرگـــــــ" ![]() ![]() چقدر خوبهـ بعضیـ از آدما بدوننـ کهـ اگر چیزیـ رو بهـ روشونـ نمیاریـ “از سادگیـ نیستــــ” شاید دیگهـ اونقدر واستـ مهم نیستنـ که روشونـ حساسـ باشیـ ـ . !!! ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #43 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال فراخوان تایپ ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : ايلگار دخترم حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز 1-کتاب : رمان 2- نویسنده : تكين حمزه لو 3- سبک موسیقی : پاپ 4- خواننده : مرتضي پاشايي 5- شغل : بيكار!!!!!!!! 6-بازیگر ایرانی : حامد بهداد 7- بازیگر خارجی : تام كروز 8-فیلم : قلب بخي 9- ورزش : ........ 10-تیم (فوتبال) : پرسپوليس 10-رنگ : خاكستري. بنفش . آبي 11-کشور : ايرااااااااااااااااااان 12-فصل : بهار 13-عدد : 8 14-غذا : قرمه سبزي 15-عطر و ادکلن : ادكلن ck 15-سایت و وبلاگ : نودو هشتيا . وبلاگ خودم ودوستام 16-خودرو داخلی : ....... 17-خودرو خارجی : سانتافه 18-گوشی : اپل 19-شاعر : فروغ و حافظ 20-تک بیت : الا يا ايها اساقي ادر كاسا و ناول ها / كه عشق آسان نمود اول ولي افتاد مشكل ها 21- کارتن دوران کودکی : جودي ابت 22- مجله و روزنامه : مجله مكث 23-درس : رياضي و ادبيات! برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید رمان من: لمس واژه عشق | سارا کاربر انجمن نودهشتیا برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید لمس واژه عشق | سارا کاربر انجمن نودهشتیا | معرفی و نقد لیموهایش چلانده ، کودکش مرده بود ... | ژیلا کاربر انجمن | ||||||||
| | |
| | #44 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰ محل سکونت: سرزمین عاشقان
(View Stats)
تشکرها: 491
تشکر شده 2,158 بار در 676 پست
کتاب مورد علاقه : بغض عشق،همسایه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز 1-کتاب : بهترین بهار 2- نویسنده :؟؟؟؟؟؟؟ 3- سبک موسیقی : پاپ 4- خواننده :مازیار فلاحی،محسن یگانه،سیروان خسروی 5- شغل :مهندسی عمران(رشته فعلیم ) 6-بازیگر ایرانی :؟؟؟؟؟؟ 7- بازیگر خارجی :؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 8-فیلم :توایلایت 9- ورزش :ولیبال،شنا،اسب سواری 10-تیم (فوتبال) :پیروزی 10-رنگ :بنفش،قرمز،مشکی 11-کشور :فرانسه 12-فصل :بهار،پاییز 13-عدد :2 14-غذا :قیمه 15-عطر و ادکلن :امور،استیل جنیفر 15-سایت و وبلاگ :وبلاگ خودم 16-خودرو داخلی :؟؟؟؟؟؟؟؟ 17-خودرو خارجی :؟؟؟؟؟؟؟ 18-گوشی :ایفون 4 19-شاعر :سهراب سپهری 20-تک بیت :؟؟؟؟؟؟ 21- کارتن دوران کودکی :تام و جری 22- مجله و روزنامه : خانواده سبز 23-درس :ریاضی؟فیزیک | ||||||||
| | |
| | #45 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: اراک
(View Stats)
تشکرها: 2,579
تشکر شده 1,249 بار در 425 پست
کتاب مورد علاقه : گندم،آن تابستان و ... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز 1-کتاب :گندم 2- نویسنده :م.مودب پور 3- سبک موسیقی : پاپ،کلاسیک 4- خواننده :داریوش،بیباک 5- شغل :بیکار 6-بازیگر ایرانی :پرویز پرستویی،داریوش 7- بازیگر خارجی :نظری ندارم! 8-فیلم :مارمولک،فریاد زیر آب 9- ورزش :والیبال 10-تیم (فوتبال) :فوتبالی نیستم 10-رنگ :آبی،نارنجی 11-کشور :اول همه ایران بعدش فرانسه 12-فصل :تابستون 13-عدد :7،11 14-غذا :میگو،ماکارانی 15-عطر و ادکلن :استیل جنیفرلوپز 15-سایت و وبلاگ :______ 16-خودرو داخلی :_____ 17-خودرو خارجی :____ 18-گوشی :_S5233A-IPAD2 19-شاعر :پروین اعتصامی 20-تک بیت :______ 21- کارتن دوران کودکی :سیندرلا/زیبای خفته/پینوکیو/.... 22- مجله و روزنامه : سیب سبز 23-درس :ریاضی/شیمی بیبو بیبو آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ آآآ بیو بیو بیو....!بببییییییییبو بیییییییبو ![]() هان؟چیه؟به چی نیگاه میکنی؟تا حالا امضا به این خل و چلی ندیده بودی تو عمرت؟!نیشتو ببند..! ![]() | ||||||||
| | |
| | #46 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: یه جای خوب...:))
(View Stats)
تشکرها: 1,219
تشکر شده 1,817 بار در 1,270 پست
کتاب مورد علاقه : هری پاتر.ناتور دشت و... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز 1-کتاب : هری پاتر.بچه های بدشانس.ناتوردشت کتاب های چارلز دیکنز و( لا کتابای:کلاسیک.تخیلی.ترسناک) 2- نویسنده :j.k.rowling چارلز دیکنز و......... 3- سبک موسیقی : پاپ و راک 4- خواننده : ابی.داریوش مازیار فلاحی.انریکه.پیتبال.اوانسس. کلی کلرکسون.لیدی گاگا و....... 5- شغل : مهندسی...... 6-بازیگر ایرانی :؟؟؟نمیدونم.... 7- بازیگر خارجی :زیادن........ 8-فیلم :هری پاتر.جدایی ادر از سیمین.ورود آقایان ممنوع.ومپایر دایریس و.... 9- ورزش : شنا.بسکتبال 10-تیم (فوتبال) :پرسپولیس 10-رنگ :آبی 11-کشور :ایران و...... 12-فصل :پاییز 13-عدد : 2 14-غذا :ماکارونی و فسنجون 15-عطر و ادکلن : سرد دوست دارم...... 15-سایت و وبلاگ : 98یا 16-خودرو داخلی :؟؟؟ 17-خودرو خارجی : B.M.W 18-گوشی : نوکیا c7 19-شاعر :سهراب سپری.حافظ.فردوسی.فروغ فرخزاد 20-تک بیت :؟؟؟ 21- کارتن دوران کودکی : تام و جری.پلنگ صورتی و پینوکیو و شرک و باربی و..... 22- مجله و روزنامه : ؟؟؟ 23-درس : ریاضی و زبان یه دوست خوب دوستیه که وقتی افتادی زمین دستتو بگیره و بلندت کنه ولی بعد از این که کلی بت خندید...!!! | ||||||||
| | |
| | #47 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: همین دور و ورا!
(View Stats)
تشکرها: 3,405
تشکر شده 19,130 بار در 536 پست
کتاب مورد علاقه : خیلی زیاده..... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز 1-کتاب :همه ی کتابا 2- نویسنده :طیبه امیر جهادی،عاطفه منجزی و.... 3- سبک موسیقی :کلاسیک،پاپ... 4- خواننده :مازیار فلاحی،انریکه،بورنو مارس و... 5- شغل :رشته های شاخه ی پزشکی و حقوق. 6-بازیگر ایرانی :مهتاب کرامتی،مهران مدیری،رضا عطاران،فریبا کوثری. 7- بازیگر خارجی :آنجلینا جولی،دیکاپریو،برد پیت،جسیکا آلباو... 8-فیلم :درام. 9- ورزش :اسب سواری،شنا. 10-تیم (فوتبال) :اهلش نیستم... 10-رنگ :همه ی رنگها... 11-کشور :ایران قدیم،فرانسه،کانادا،ایتالی ا و... 12-فصل :همه ی فصلها به غیر از پاییز. 13-عدد :8 14-غذا :قورمه سبزی،خوراک لوبیا،سوپ و... 15-عطر و ادکلن :نیناریچی ولی در کل از یه عطر استفاده نمی کنم... 15-سایت و وبلاگ :فقط 98ia. 16-خودرو داخلی :- 17-خودرو خارجی :- 18-گوشی :هر چی که نظرمو جلب کنه و جنسش خوب باشه... 19-شاعر :فروغ،حمید مصدق. 20-تک بیت :تو به من خندیدی و نمی دانستی،من به چه دلهره از باغچه ی همسایه سیب را دزدیدم(تک بیت نبود،یک بیت از شعر سیب حمید مصدق بود) 21- کارتن دوران کودکی :خیلی زیاد بودن... 22- مجله و روزنامه :خانواده سبز. 23-درس :ادبیات،شیمی،زیست. لینک رمان ملکه عشق ملکه ی عشق | negin.b کاربر انجمن لینک نقد رمان ملکه عشق ملکه عشق | negin.b کاربر انجمن | معرفی و نقد کتاب **************************************** لینک رمان همدرد همدرد | negin.b کاربر انجمن لینک نقد رمان همدرد همدرد | negin.b کاربر انجمن | معرفی و نقد کتاب خوشحال میشم سر بزنین...![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #48 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: غار تنهایی
(View Stats)
تشکرها: 213
تشکر شده 152 بار در 63 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز 1-کتاب :ارابه خدایان-کتابهای روانشناسی-گندم 2- نویسنده :دیل کارنگی-مودب پور 3- سبک موسیقی : پاپ 4- خواننده :احسان خواجه امیری 5- شغل :فعلاً دانشجوأم ولی در آینده میشم مهندس الکترونیک 6-بازیگر ایرانی :خسرو شکیبائی/جمشید مشایخی/امین تارخ/حامد کمیلی 7- بازیگر خارجی :نیکلاس کیج 8-فیلم :کازابلانکا/سلطان قلبها/دوم 9- ورزش :بسکتبال/شطرنج 10-تیم (فوتبال) :پرسپولیس 10-رنگ :سفید/مشکی/آبی 11-کشور :ایران/ایتالیا/فرانسه 12-فصل :پائیز 13-عدد :7 14-غذا :فسنجون/غذاهای ایتالیائی 15-عطر و ادکلن :مارکوئیس/نانسی 15-سایت و وبلاگ : WWW.98IA.COM / WWW.IRAN-ENG.COM 16-خودرو داخلی :پرادو مشکی 17-خودرو خارجی :مرسدس بنز کلاس E 18-گوشی :نوکیا 19-شاعر :سهراب سپهری/فروغ فرخزاد/مریم حیدرزاده 20-تک بیت : 21- کارتن دوران کودکی :سیندرلا 22- مجله و روزنامه : خانواده سبز 23-درس :فیزیک رفته است و مهرش از دلم برون نمیرود ای ستاره ها چه شد که او مرا نخواست؟ ای ستاره ها،ستاره ها،ستاره ها پس دیار عاشقان جاودان کجاست؟ | ||||||||
| | |
| | #49 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰ محل سکونت: shz
(View Stats)
تشکرها: 981
تشکر شده 1,492 بار در 291 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز 1-کتاب: هر چیزی که ارزششو داشته باشه 2- نویسنده : هر کسی که خوب بنویسه 3- سبک موسیقی : رپ و کلاسیک 4- خواننده : armin 2afm. yas. alishmas. arash. enrique. pit bull. selena gomez. jennifer lopez... 5- شغل : مهندس معمار یا مهندسی برق 6-بازیگر ایرانی : شهاب حسینی. محمد رضا فروتن 7- بازیگر خارجی : برد پیت. آنجلینا جولی. هیلاری داف 8-فیلم :twilight. new moon. step up. 9- ورزش : فوتبال 10-تیم (فوتبال) : استقلال. منچستر. تیم ملی اسپانیا 10-رنگ : آبی 11-کشور :ایتالیا. هلند. کانادا. 12-فصل : پاییز و زمستان 13-عدد : 7،9،22 14-غذا :پیتزا. لازانیا 15-عطر و ادکلن :channel 15-سایت و وبلاگ :98ia 16-خودرو داخلی : زانتیا 17-خودرو خارجی : لامبورگینی. 458 italia... 18-گوشی :nokia. apple 19-شاعر :فرخ زاد 20-تک بیت :... 21- کارتن دوران کودکی : بابا لنگ دراز. 22- مجله و روزنامه : همشهری 23-درس : ریاضی. فیزیک. انگلیسی | ||||||||
| | |
| | #50 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: ي جايي از اين كره خاكي
(View Stats)
تشکرها: 3
تشکر شده 29 بار در 23 پست
کتاب مورد علاقه : خيلي زيادن حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز 1شیرین /یاسمین/گندم/یلدا//دالان بهشت و بقیه ی کتابای م.مودب پور 2.م. مودب پور و فهیمه رحیمی 3.پاپ 4.رضا صادقی/محسن یگانه/حمید عسگری 5.مهندسی 6.شهاب حسینی و مهران مدیری و امیر جعفری و کامبیز دیرباز و سام درخشانی و علی صادقی 7.براد پیت و انجلینا جولی 8.سه در چهار.جدایی نادر از سیمین.خروس جنگی.سوپراستار 9.شنا 10.اصلا فوتبال دوس ندارم 11.هلند وترکیه وفرانسه 12.همه فصلارو دوس دارم ولی بیشتر از همه زمستون و دوس دارم 13.عدد 6و2 14.ماکارونی و اش رشته و قیمه 15.با اینکه زنم اما نایس مردونه رو خیلی دوس دارم 15..www.98ia.com زانتیا16. 17.همه خودرو های خارجی رو دوس دارم 18.نوکیا 19.دکتر شریعتی 20.نرفته یاد تو هنوزم از سرم /نمیتونم من از تو ساده بگذرم.... 21.حنا و بابا لنگ دراز 22.روزهای زندگی 23.ادبیات | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| علاقه, ليست, مورد, ها |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |