| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰
تشکرها: 2,658
تشکر شده 36,391 بار در 1,314 پست
| پست بسیار مفید : +35 امتیاز اسم رمان : هیچ کسان سبک : ترسناک - معمایی نویسنده : Sober خلاصه رمان: این رمان داستان زندگی یه پسر به اسم بهـــراد هست که بعد از مدتی متوجه حضور نیروهای منفی در اطرافش میشه(که ممکنه شیطانی باشن). بعد از مدتی به پیشنهاد اطرافیانش به یه نفر که مشهوره با جن ها در ارتباطه مراجعه می کنه و متوجه میشه گروهی از جن های یهودی در صدد آسیب رسوندن به اون هستن و ... جلد خلاف قوانین و حذف شد. هیچ کسان | Sober کاربر انجمن ویرایش توسط sober : ۱۵ شهريور ۱۳۹۱ در ساعت ۰۸:۲۲ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | #mahnaz#, *alien*, *kolaleh*, *~MoonGirl~*, *دختر خوب *, -ghazal-, ..sHaMim.., .MOHABBAT., ashk eshgh, atena73, aylar-76, CountesSgoddesS, dEaD-GirL, Digital Girl, earth girl, elhambala, fatemeh.7426, fatima_59, fereshte.h, fire sun, ghambar, godness, golnoosh.m.d, gracious, hadis00, hoaya, ir2012, jorehbaz, Mahsa.R, mahuniya, makhmal_66, maryam ss, mindrella, mzd_pmd, NAVA22, p@r!sa, paliz-sm, paria.v, patrin, Phoenix.74, Pieta, preni, Sam!ra, shadi.A, simaN, sunthin, Tekin, V.i.d.a, yegane34, Z.BITA, ~ ghazali ~, ~alone girl~, ~SariR~, ~Snowy G!rl~, آذرمیدخت, آنوشا, راز مخفی, رها25, رهــا, ستـاره, سپیدک, فرمسک, مادام فسقلیان, مرجان بانو24*12, مریم دخت14, مونا**, گیتی, ᗩηηᗩ, ♔ αϻἰг κнаη ♔, ×mahla.r:.: |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : اتاقم
تشکرها: 364
تشکر شده 585 بار در 279 پست
کتاب مورد علاقه : الهه شرقی.همخونه حالت من : | پست بسیار مفید : +11 امتیاز چرا فکر میکنی مخاطب نداره؟؟؟من که تا اینجایی که نوشتی خوندم.به نظرم جالبه کلا از اینجور داستانایی که نیرو های شیطانی و اینجور چیزا توش هستن خوشم میاد .ادامه بده مطمئنم برا بقیه هم میتونه جالب باشه فرشته از سنگ میپرسه:چرا از خدا نمیخوای که تو رو انسان کنه؟؟؟؟ سنگ میگه:هنوز اونقدر سخت نشدم که انسان بشم!!!!! ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : تهران
تشکرها: 21,186
تشکر شده 5,921 بار در 1,235 پست
کتاب مورد علاقه : از طرفِ او حالت من : | پست مفید : +3 امتیاز خیلی ممنون.....ولی انقد نا امید نباش! ![]() من واقعا از قضیه رمانت خوشم اومده و تا آخرشم حتما میخونم فقط سعی کن سریع تر پست یذاری.....منتظرم.... ![]() یه پیشنهادم دارم! به نظر من اگه داستانتو ننوشتی کامل... فعلا صبر کن . بعد از اینکه یه مقدار قابل توجه نوشتی بیا و تند تند پست بذار ![]() ![]() یادمان باشد اگر انگشت اشاره مان را به سوی کسی نشانه گرفتیم؛ بدانیم سه انگشت دیگر به سمت خودمان است! ✠✠✠ ستاره ی پنهان قلب یخی کبک ها | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : ZiR A$eMOn E khOoDa
تشکرها: 143
تشکر شده 2,981 بار در 646 پست
کتاب مورد علاقه : B@ziche TagHdiR,JeDalL E poOR TAmAnA حالت من : | پست مفید : +4 امتیاز وایییییییی رمانت خیلی باحاله من هیچ وقت رمان هایی که داخل سایت میزارن و منظورم از طریق تاپیک هستش نمی خونم اما خیلی اتفاقی به رمان تو برخوردم داستانت جالبه کلا از اینجور داستان ها خوشم میاد ... خودم مینویسم و کلا سبکم با این نمیخونه اما خیلی جذبم کرد... فقط تند تند پست بزار کسی در این سوز و سرما دستهایت را نمیگیرد در جیب بگذارشان! شاید ذره ای خاطره ته جیبت مانده باشد که هنوز گرم است… ![]() امسال سال مار،زهر (مار) نشه صلوات!! ویرایش توسط golnoosh.m.d : ۶ مرداد ۱۳۹۱ در ساعت ۰۷:۰۵ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||||
| پست مفید : +3 امتیاز نقل قول:
![]() نقل قول:
| ||||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | |||||||||
چشم | |||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت : خونه مون!
تشکرها: 867
تشکر شده 93 بار در 18 پست
کتاب مورد علاقه : بلندی های بادگیر حالت من : | پست مفید : +4 امتیاز قضیه رمانت که زیادی باحاله البته اگه هم تندتر میذاشتی هم روند اتفاقات سریع تر میشد کشش داستان هم بیشتر می بود. | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت : I do not know where
تشکرها: 6,347
تشکر شده 2,635 بار در 1,112 پست
کتاب مورد علاقه : All my life.Eyes حالت من : | پست مفید : +4 امتیاز سلاااااااااااااام این پستت خوب بود ولی چرا نصفه گذاشتی لطفا تا افطارمهمونی رو کاملش کن و یه سوال بهداد نمی خواد بره سر کار یه کار باحال براش جور کن و این دخترای دانشگاشون قضیه شون چیه منتظرم فعلا feeling on fire دست در دست هم... ما باهم بازهم راه میریم در باد و باران هیچ چیزی قادر به پایان دادن این ماجرا نیست دلیلی برای اثبات این گناه وجود نداره این احساس مثل آتش میمونه من و تو یک زوج عالی این میتونه حقیقت داشته باشه ما عشقی داریم که میتونیم باهم در آن شریک بشیم... شور و اشتیاقی که در خودمون حبس کردیم احساسی مثل آتش داره زیرا رویای من رویای من عشق و آرزوی توئه و منظور من منظور من مانند بوسه ای در این شبه چون که تو... احساسات مرا مثل آتش کردی زیرا رویای من رویای من عشق و آرزوی توئه و من احساس احساس وجود گرما و آتشی در هوا میکنم چرا که امشب... عشق من مثل مثل آتیشه امـــپــراطـــور یــونـــان بـــه كـــورش گـــفــــت:مـــا بـــراي شـــرف مـــی جـــنــگیم،شــما بــراي ثـــروت. كــــورش پــــاســـخ داد: هـــركـــس بــــراي نــــداشته هــــایش می جنـــگد. | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | |||||||||
ممنون که دنبال می کنی. اسم شخصیت اصلی بهراد هست.باشه حتما.سعی می کنم. | |||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت : I do not know where
تشکرها: 6,347
تشکر شده 2,635 بار در 1,112 پست
کتاب مورد علاقه : All my life.Eyes حالت من : | پست مفید : +4 امتیاز | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |