| |||
| | #41 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۹۰ محل سکونت : rooye koreye khaki
تشکرها: 7,232
تشکر شده 24,031 بار در 1,113 پست
کتاب مورد علاقه : ghazal~elahe naz 1&2~gharar nabood حالت من : | منم پرتو نخوندم ولی خیلی وقته میبینم تو تایپ هست و تموم نمیشه دلتون بسوزه من نخوندم گذاشتم تموم شد بخونم مثله شما اینجوری گریه زاری نمیکنم | ||||||||
| | |
| تبلیغات | |
| | |
| | #42 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت : گاهی دور گاهی نزدیک و گاهی دورتر
تشکرها: 3,001
تشکر شده 1,959 بار در 542 پست
کتاب مورد علاقه : اوووووه ...يه عالم ست حالت من : | از اونجایی که میدونم یه همچین بلایی به سرم میاد شروع نکردم به خوندنش............گذاشتم تموم بشه بعد............ مرسی سحر جون به یک جایی از زندگی که رسیدی ، می فهمی اونی که زود میرنجه زود میره، زود هم برمیگرده. ولی اونی که دیر میرنجه دیر میره ، اما دیگه برنمیگرده ...! 4تااز بهترین های نودوهشتی: اسیرشدگان عشق-عملیات مشترک-سقوط ازاد -عصیان سربزنید خوشحال میشم برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #43 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : پایتخت ایران زمین
تشکرها: 2,475
تشکر شده 4,717 بار در 1,208 پست
کتاب مورد علاقه : الهه شرقی حالت من : | چقد طولانی بود!!!!ولی جالب بود مرسی خیانت میکنیم هردو ولی فرق میکنیم با هم تو با غریبه میخندی و من با گریه میخوابم | ||||||||
| | |
| | #44 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۹ محل سکونت : هیچ جا ....
تشکرها: 7,745
تشکر شده 1,444 بار در 140 پست
کتاب مورد علاقه : بر باد رفته حالت من : | سحر عاشقت شدم عالی بود ![]() خدایی حرف دل من بودها | ||||||||
| | |
| | #45 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت : SHORE
تشکرها: 437
تشکر شده 1,284 بار در 459 پست
کتاب مورد علاقه : DAR EMTEDAD HSRAT حالت من : | دمت گرم سحری | ||||||||
| | |
| | #46 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت : کوچه های تعصب
تشکرها: 15,214
تشکر شده 2,122 بار در 1,289 پست
کتاب مورد علاقه : کیمیا گر حالت من : | وای که یکی حرف منو زد.................................... در حیرتم از مرام این مردم پست.....این طایفه زنده کش مرده پرست تا هست به ذلت بکشندش به جفا .....تا مرد به حسرت ببرندش سر دست [ | ||||||||
| | |
| | #47 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت : توی اینترنت و کتاب
تشکرها: 19,802
تشکر شده 2,199 بار در 1,158 پست
کتاب مورد علاقه : باورم کن/آن نیمه دیگر حالت من : | آره واقعا چه دلمان بخواهد، چه دلمان نخواهد، خدا یک وقت هایی دلش نمیخواهد، ما چیزی را که دلمان میخواهد داشته باشیم | ||||||||
| | |
| | #48 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت : همین دور و برا
تشکرها: 10,444
تشکر شده 72,105 بار در 4,227 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه ,کسی می آید حالت من : | ![]() ایول ..خیلی باحال بود خب شایسته جونه و پرتوهاش باید صبر کردتا اطلاع ثانوی این صفحه بسته میباشد. فقط برای پست رمان هام میام سایت . رمان حباب . ![]() ×نمیذارم از بودنم خسته شے×!!! ×× بیــا این تو اینجــاده پاشــو برو ×× × اگر ریشــه هام پیر و خشکــن ولـے × ×.نمیذارم از هم بپاشه تورو ... نمیذارم از هم بپاشه تو رو×!!! انجیل شیطان | تابستان 92 ![]() ![]() بگــو بازم هوامـُ دارـے و مثل همـه منو تنهــا نمیذارـے ُ بگو هستی تا نترسونتــم ظلمــت این شــب تکرارـے بگو هستے و روی ماهت رو امشب پشت ابرا پنهون نمیشه. آسمون بخت تیره ی من ابری نمیمونه همیشه ![]() | ||||||||
| | |
| | #49 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۱
تشکرها: 504
تشکر شده 569 بار در 362 پست
| طولاني و جالب بود | ||||||||
| | |
| | #50 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۱ محل سکونت : اتاقم
تشکرها: 478
تشکر شده 392 بار در 205 پست
کتاب مورد علاقه : سهم من حالت من : | مرسی کمبود خواب با یک روز مرخصی حل میشود. کمبود وقت با مدیریت زمان. سایر کمبود ها نیز علاجی دارند .... با کمبود دست هایت چه کنم؟!!! (میلاد تهرانی) | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |