| |||
| | #85901 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت : (•̪●)Neverland - (•̪●)teh
تشکرها: 1,174
تشکر شده 1,838 بار در 752 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز لقمهــ یـ 义بزرگتـــر 义از 义دهانشـ 义بودمــ... برایــ 义همیــ ـ ـنـ 义بود 义مرا 义خـــورد 义میکــــرد تــــــــا 义اندازهـ ـ ـ 义شــومــ... گاهــــے مـے مانـــے بین بـــودن یـآ نبــــودن! به رفتـــن که فکـــر مــے کــنــے اتفــاقــے مــے افــتــد که منصــرف مــے شـوے... مـــے خواهـــے بمــانــے، رفـــتارے مــے بیـنـــے که انگـــار بــآید بــروے! ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #85902 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : Dark castle
تشکرها: 14,684
تشکر شده 21,810 بار در 4,488 پست
کتاب مورد علاقه : letter to child never born حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز تنهایی یعنی اینکه تو بزرگسالی دلت بغل بخواد؛حتی بیشتر از وقتی که بچه بودی. خیلی فقیرم..! دیگه حتی حوصله هم ندارم...!!! | ||||||||
| | |
| | #85903 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : Dark castle
کتاب مورد علاقه : letter to child never born حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز غمگینم.. مثل عکس اعلامیه ترحیم که لبخندش دیگران را می گریاند..! | ||||||||
| | |
| | #85904 (لینک مستقیم) | ||||||||
کتاب مورد علاقه : letter to child never born حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نبودنہایت آنقدر زیاد شده اند کہ هر رهگذرے را شبیہ تو مےبینم ... نمے دانم غریبہ ها تو شده اند یا تو غریبہ !!! | ||||||||
| | |
| | #85905 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۹۰ محل سکونت : ⓣⓔⓗⓡⓞⓞⓝ
تشکرها: 1,290
تشکر شده 4,315 بار در 1,122 پست
کتاب مورد علاقه : ♡gharar nabo0d...♥ حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خیلی دوست دارم وقتی یبار بگه منو چقد میخوای به دروغم شده بگم هیچی...ولی نمیتونمم....من نمیتونم مثه اون دروغ بگم اون میتونه به دروغ بگه منو میخواد ولی من به دروغ حتی نمیتونم بگم نمیخوامت.... عشق...شیرین....از کی تاحالا دو کلمه متضاد رو مترادف میکنیم....تلخی کجا و شیرینی کجا؟؟؟؟ بخاطر نفر سوم داستانمون کمرنگ شدم....ولی نمیدونستم با کمرنگ شدن از خدا خواسته محوم میکنی... ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #85906 (لینک مستقیم) | ||||||||
کتاب مورد علاقه : letter to child never born حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز داستان را شروع میکنیم... یکی بود و... یکی نابود...!!! | ||||||||
| | |
| | #85907 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۹۰ محل سکونت : ⓣⓔⓗⓡⓞⓞⓝ
کتاب مورد علاقه : ♡gharar nabo0d...♥ حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز توجه کردین هروقت میخواد یه چیزه تلخی بگه از همیشه ساکت تره....مهربون تره...چشاش معصوم تره....انقد از این لحظه بیزارم...از مهربونیه زیادش بدم میاد! | ||||||||
| | |
| | #85908 (لینک مستقیم) | ||||||||
کتاب مورد علاقه : ♡gharar nabo0d...♥ حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خیلی لحظه سختیه اونی که همه وجودته بگه من و تو بدرده هم نمیخوریم!!! | ||||||||
| | |
| | #85909 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۱ محل سکونت : لابه لای برگهای کتاب
تشکرها: 9,855
تشکر شده 2,791 بار در 816 پست
کتاب مورد علاقه : خیلی خیلی زیادن | بدون امتیاز : 0 امتیاز گــاهـــی خیــــال میکنم روی دست خــــــــدا مانده ام خسته اش کــــرده ام خودش هم نمـــــــی داند با مـــــــن چـــــه کند خدایم... دامان نیلوفریت را باز کن... می خواهم آنچنان در تو سکوت شوم که هیچ اثری از من بر هستی باقی نماند | ||||||||
| | |
| | #85910 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : قبرستان
تشکرها: 24
تشکر شده 5 بار در 2 پست
کتاب مورد علاقه : مسخ , بوف کور حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز دیروز سرم را خم کردم و در گوش نوزادی که مرده به دنیا آمده بود گفتم: ناراحت نباش, چیزی را از دست نداده ای! (صادق هدایت) | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| بچه های نودوهشتیا, تلخ نویس, یادداشت های |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |