| |||
| | #22401 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : همینجا
تشکرها: 54
تشکر شده 225 بار در 72 پست
کتاب مورد علاقه : عاشقم باش حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز تراشکـــــــار ماهـــــــری شده ام بس کـــــــه تـــــــو نیـــــــامدی و من بـــــــرای دلــــــــم بهانـــــــه تراشیدم . . . ! | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #22402 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۱
تشکرها: 715
تشکر شده 2,349 بار در 740 پست
حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز دلـَــ م را ديگــر هیـــ چ نمـے لرزانــد ! در مـَـ טּ دلهـُــره.. در مـَـ טּ تـــرس.. در مـَـ טּ احســآس مُــرده است ! اَشکــ ِ زَن دل رآ مــی ســوزآنـد ولــی اشکـِــ مـَــرد .... کـــوه رآ همــ آبـــ مــی کــُند ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #22403 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : همینجا
تشکرها: 54
تشکر شده 225 بار در 72 پست
کتاب مورد علاقه : عاشقم باش حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز روی کفنم بنویسید موریانه ها زهرمارتان این تن که می خورید حسرت شیرین بود که خاک به آغوش کشید ! | ||||||||
| | |
| | #22404 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت : zamin
تشکرها: 1,864
تشکر شده 693 بار در 151 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت/بربادرفته حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز مردی نزد روانپزشک رفت و از غم بزرگی که در دل داشت برای دکتر تعریف کرد دکتر گفت به فلان سیرک برو . آنجا دلقکی هست اینقدر می خنداندت تا غمت یادت برود مرد لبخند تلخی زد و گفت : من همان دلقکم . . . | ||||||||
| | |
| | #22405 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : آسمـ ـ ـونـ... پیــش خـــــدا...
تشکرها: 1,598
تشکر شده 798 بار در 335 پست
کتاب مورد علاقه : چـ ـ ـشـ ـمـهـایـ ـشـ حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز دلگیرم از تمام الفبای بی کسی ... به خصوص این پنج حرف : ( ف _ ا_ ص _ ل _ ه _ ) ![]() | ||||||||
| | |
| | #22406 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۱ محل سکونت : دالان بهشت
تشکرها: 1,076
تشکر شده 6,941 بار در 1,310 پست
کتاب مورد علاقه : Majnoon tar az Farhad حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز خـاطــراتم گـفـتـنـد، سـخـتـي هـا نـمــک زنـدگــــــي اســت! امـا چــرا کـسـي نـفـهـمـیـد نـمـــک بـرای مـن کـه خـاطــراتـم زخـمـي اسـت شــور نـیـسـت! مـزه درد مـي دهـد...! | ||||||||
| | |
| | #22407 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۹۰ محل سکونت : گــــــذشـــتهههههه
تشکرها: 1,647
تشکر شده 11,026 بار در 2,497 پست
کتاب مورد علاقه : یـــــآدمـــ نــــی حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز تو سراپا ادعایی عزیزم … انکار نکن ! عشقت را چشیدم ، طعم کشک میدهد ! | ||||||||
| | |
| | #22408 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : تهران
تشکرها: 6,258
تشکر شده 15,438 بار در 2,093 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز شاید روزی ... دوباره در گذر زمان به یكدیگر برسیم! آنروز من اشتباه گذشته را تكرار نخواهم كرد ! تو را از دست میدهم ...اما غرورم را نه ...! اینجا زمین است ساعت به وقت انسانیت خواب است دل عجب موجود سخت جانی است! هزار بار تنگ میشود; میشکند;میسوزد;میمیرد؛ و باز هم می تپد...... اینجا زمین است رسم آدم هایش عجیب است اینجا که گم میشوی، به جای آنکه دنبالت بگردند؛ فراموشت میکنند..... اینجا زمین است زمین گرد است تویی که مرا دور زدی؛ فردا به خودم خواهی رسید؛ حال و روزت دیدنی است..... | ||||||||
| | |
| | #22409 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت : منم غریبی از شهر اشنایی
تشکرها: 29,953
تشکر شده 1,691 بار در 522 پست
کتاب مورد علاقه : فـــــروغ،هدایـــت حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز چرا نفهمیدم پا به حجله ای گذاشتم که جایم انجا نبود (سیمین دانشور-ساربان سرگردان) مرگ ســـــــــــوره،حوای ادمـــــــــم پیشنهادی: شاید ... | لیلی ///A دست نارنجی | n!ik!i دلنوشته دردها:فراتر از دیار متمدن من // عشقه دیگه نمیفهمه! ///گاهی دخترانه،تنها شویم نه هلیا تحمل تنهایی از گــــــدایی محبت آسانتر است..(بار دیگر شهری که دوست میداشتم -نادر ابراهیمی) دستی که به گرفتن مزد دراز میشود ،همان دستی نیست که به گرفتن مدد.(جای خالی سلوچ-محمود دولت آبادی) فاحشه کسی است که در زندگیش از همخوابگی با بزغاله نگذشته است ! اما قصد دارد با دختر باکره ازدواج کند ! صادق هدایت ای شرقی غمگین؛ تو مثل کوه نوری، نذار خورشیدمون بمیره تو مثل روز پاکی، مثل دریا مغروری، نذار خاموشی جون بگیره (شرقی غمگین-فریدون فرخزاد) گفتم که بوی زلفت گمراه عالمم کرد گفتا اگر بدانی هم اوت رهبر اید گفتم که نوش لعلت مارا به ارزو کشت گفتا تو بندگی کن کو بنده پرور اید (ترنج-نامجو) | ||||||||
| | |
| | #22410 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۹۰ محل سکونت : گــــــذشـــتهههههه
تشکرها: 1,647
تشکر شده 11,026 بار در 2,497 پست
کتاب مورد علاقه : یـــــآدمـــ نــــی حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز این روزها ساکت که بمانی… می رود به حساب جواب نداشتنت عمرا اگر بفهمند داری جان میکنی تا احترامشان را نگه داری ….. | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| بچه های نودوهشتیا, تلخ نویس, یادداشت های |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |