| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۱
تشکرها: 96
تشکر شده 15,372 بار در 391 پست
کتاب مورد علاقه : بگذار تورا معشوق خود ب حالت من : | پست بسیار مفید : +5 امتیاز سلام به دوستای خوبم ![]() ![]() رمانی که میخوام براتون بذارم داستان زندگی دختری تنهاس که داره تو خونه یه پسر پولدار که لال هم هست کار میکنه امید وارم با مرام باشینو تنهام نذارین![]() دوست دارم هر اشکالی داره رمانم بهم بگین ![]() امیدوارم از خوندنش لذت ببرینو منم کلی ذوق کنم از اینکه دوستامو خوشحال کردم ![]() رمان رنج عشق | ||||||||
| | |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۱ محل سکونت : شیراز
تشکرها: 9,714
تشکر شده 510 بار در 219 پست
کتاب مورد علاقه : خانوم حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام رمانت رو خوب شروع کردی من خوشم اومد اما کاشکی این قدر زود به هم نزدیکشون نمیکردی ومرسی از رمان خوبت بدبختانه آنگونه که به آسودگی گناهان دیگران را میبینیم بینای گناهان خویش نیستیم (کریستین بوبن) خدا آن حس زیبایی است که در تاریکی شب آهسته میگوید کنارت هستم ای تنهای من | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : هرجا او باشد
تشکرها: 9,087
تشکر شده 1,711 بار در 715 پست
حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز سلام من از موضوع داستانت خوشم اومد شاید در وهله اول که میخونی با خودت بگی خوب تقریبا مثل این موضوع رمان تو همین سایت زیاد هست ولی با توجه به وضعیت پسره شرایط عوض میشه! ![]() فقط دختره یه ذره بیش از اندازه اپن و ریلکس نست ؟ درسته دختره تشنه محبته دنبال ارامش شرایط بده خاونوادگی داره ولی خوب انقدر زود صمیمی شدن هم یکم عجیب به نظر میاد!! بازم نمیدونم؟ من از همه داستان با خبر نیستم! امیدوارم داستان باحالی بشه!! ![]() ![]() چون من رمان خیلی دوس دارم! مرسی تنهاییم را با تو قسمت میکنم سهم کمی نیست گسترده تر از عالم تنهایی من عالمی نیست آنقدر غم دارم که میخواهم تمام فصل ها را بر سفره ی رنگین خود بنشانمت ، بنشین غمی نیست!! ![]() ![]() http://rahibeghalbesefidam.mihanblog.com | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : یه خونه با صفا
تشکرها: 309
تشکر شده 47 بار در 20 پست
کتاب مورد علاقه : آنی شرلی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز به نظرم دیگه خیلی داری روی شخصیت حسام کار میکنی جوری که دیگه از شخصیت اصلی که فراز باشه دور شدی من ترجیح میدم اگه قرار رابطه ای میخواهد شکل بگیره با فراز باشه نه حسام ولی اگرم نشد بازم داستان قشنگتو میخونم خودت رو تصور کن بی او شاید بفهمی من چی کشیدم بی تو........... ![]() | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
کتاب مورد علاقه : بگذار تورا معشوق خود ب حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز ممنون گلی اگه مینلی انقد زود زود عاشق اینو اون میشه به خاطر کمبوداشه و همم فراز براش خیلی کمه نظرت برام خیلی مهمه گلی حتما تو نوشته هام اعمالش میکنم | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۱ محل سکونت : شیراز
تشکرها: 9,714
تشکر شده 510 بار در 219 پست
کتاب مورد علاقه : خانوم حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خسته نباشی خانوم خوب داری پیش میری وموضوع هم جدیده وفقط دلیل قضاوت عجولانه ی حسام چیه؟ | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
کتاب مورد علاقه : بگذار تورا معشوق خود ب حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ممنونم گلی... همونطور که گفتم کامران مینلیو از فراز میخواست...بعدشم مینلی خیلی ازادانه میگشت هم اینکه بی خانواده بود البته یه دلیل دیگه هم داره که تو طول رمان متوجه میشه مرسی از همراهیت | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش کتاب ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت : زیر سقف آسمان
تشکرها: 58,170
تشکر شده 62,336 بار در 7,252 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز اینجا چه خبره؟؟ استارتر توجه کنند اسپم ندن! برای پاسخ دوستان هم از نقل قول چندگانه استفاده کنید! خلاصه کاملی از کتاب رو تو پست اولتون قرار بدید وگرنه طبق قوانین تاپیک حذف میشه.
| ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت : همین گوشه کنار
تشکرها: 19,181
تشکر شده 1,422 بار در 459 پست
کتاب مورد علاقه : جا نمی شن...:) حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام دوستی...با تموم وجودم دلم می خواد این خانواده مادر فراز و خودش رو به خاک سیاه بشونی... ![]() اعصاب من رو پاک به هم ریختن... ![]() امیدوارم زود حال فراز خوب بشه و یه حال اساسی از این ها بگیره...امیدوارم خیلی زود بتونه خودش رو پیدا کنه ![]() به نظرم مینیلی زود عاشق حسام شد....یه طورایی بیشتر جو گیری بود تا عشق...فکر کنم با مرور زمان از بین بره،این طور نیست؟ ....تازه تو اون شرایط آدم ها فقط دنبال یه تکیه گاه می گردن...حالا هر کی می خواد باشه و هر طور می خواد باهاشون رفتار کنه...انگار کور می شن...فراز با تمام ضعف هاش از حسام سرتر هستش...چون مینیلی رو باور کرد و به اون به خاطر بی پنهایش سر کوفت نزد....امیدوارم که بعد از برگشتن غرور فراز و محکم شدنش،میلینی عاشق واقعی اون بشه.... ![]() دلم می خواد بیشتر با فراز باشه تا حسام....حسام کسی هست که به خودش اجازه ی قضاوت داد و طرفش رو خورد کرد...من از آدم های این طوری که به خودشون هر حقی می دن بدون این که حرف های طرفشون رو بشنون خییییییییلللللللللیییی بدم میاد... ![]() ایده ی رمانت خیلی جالبه،زود زود ادامه رمانت رو بزار که بسی مشتاقیم... ویرایش توسط mahsamoon : ۱۳ مرداد ۱۳۹۱ در ساعت ۱۰:۲۳ قبل از ظهر | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت : تهران
تشکرها: 12,813
تشکر شده 234 بار در 72 پست
کتاب مورد علاقه : خیلی زیادن حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام دوست عزیز خسته نباشی خوبه که تواین پستهای جدید مینلی قویتر شده نذاشته بیشتر از این اذیت کنن من اگه جای مینلی بودم با توجه به اینکه این خونه ماله فراز اول از همه همشونو از خونه پرت میکردم بیرون حتی میتونه از طریق شکایت و پلیس اقدام کنه والا اینا خیلی پروان اومدن خونه مردم 10 مترم زبون دارن. حتی میتونه با استفاده از همون فیلمی که از فراز گرفتن به جرم آزارو اذیت (با یه وکیل درست حساب) پدر اون مادر بی احساسو دربیاره باورت میشه وقتی فراز گریه میکنه منم دلم می خواد گریه کنم | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |