| |||
| | #121 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : هرجا که بتونم تنها باشم
تشکرها: 9,587
تشکر شده 14,034 بار در 1,197 پست
کتاب مورد علاقه : سینوهه حالت من : | من ازش نه خوشم میاد نه بدم میاد ولی هرچی باشه شرف داره به پسرای ایرانی که عین زنا ابرو برمیدارن و بند میندازن کی توی قلبت جای من اومد ♥ اسممو از تو خاطر تو برد ♥ کی بوده اینقدر اینقده راحت ♥ باعثش بود که خاطراتمون مرد ♥ چی شده حالا که از این دنیا ♥ زندگی رو بدون من میخوای ♥ چه جوری میشه چه جوری میتونی ♥ میتونی با خودت کنار بیای..... | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #122 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹ محل سکونت : مشهد الرضا
تشکرها: 2,460
تشکر شده 382 بار در 104 پست
کتاب مورد علاقه : راننده سرویس،همه هستی | خدایی من نمیفهمم چرا این انقده معروفه... ایششششششششششششش. ببخشید قضیه ویار چیه نکنه سلناگومز رو میگین تا اونجا که من شنیدم ایشون بچشون رو سقط کرده گفته من و جاستین هنوز فرصت داریممممممممممممممممم.. روزگاری فکر من این بود بی تو هرگز نفسی نیست در این کلبه تنهایی دل لیک چند ماه گذشته است و هنوز نفسی آید و آهی برود شاعر: خودخودم جدایی ... سرانجام هر وصال http://www.forum.98ia.com/t767368.html تاراج زده عشق... http://www.forum.98ia.com/t767397.html | ||||||||
| | |
| | #123 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۱ محل سکونت : ahvaz
تشکرها: 284
تشکر شده 339 بار در 201 پست
کتاب مورد علاقه : *Mehr o Mahtab* حالت من : | خخخخخخخخیلی باحال بود کم از دختر نداره این جاستین جون | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #124 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۱ محل سکونت : تو تنهاییام
تشکرها: 66
تشکر شده 145 بار در 108 پست
کتاب مورد علاقه : همسایه ی من.قرارنبود حالت من : | ایول | ||||||||
| | |
| | #125 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت : يه گوشه از اين دنيا
تشکرها: 306
تشکر شده 991 بار در 510 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت | خيــــــلي باحال بود ![]() ![]() عــبــرتـ چــهـ واژهـ زیــبــا امــا غــریــبــیـ اســتــ... شــنــیــدمـ آنــانــکــهـ از گــذشــتــهـ خــود عــبــرتـ نــمیـ گــیــرنــد چــارهـ ای جــز تــکــرار آن نــدارنــد و آنــجــا بــود کــهـ فــهمــیــدمـ چــرا زنــدگیـ مــا تــکــراریـ اســتـــ... | ||||||||
| | |
| | #126 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۱ محل سکونت : Babolsar
تشکرها: 986
تشکر شده 1,773 بار در 728 پست
کتاب مورد علاقه : Harry Potter حالت من : | واقعا حقش بود....... مر30....... | ||||||||
| | |
| | #127 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۱ محل سکونت : تهران
تشکرها: 261
تشکر شده 399 بار در 208 پست
کتاب مورد علاقه : قرار نبود..گناهکار..جا حالت من : | ایووووووووووووووووووووووو ل!!!!!!!! ![]() | ||||||||
| | |
| | #128 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۱ محل سکونت : یه جای همین نزدیکی
تشکرها: 1,216
تشکر شده 1,133 بار در 264 پست
کتاب مورد علاقه : جاشون نمیشه حالت من : | ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #129 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۱ محل سکونت : تو یه خونه اجاره ای
تشکرها: 85
تشکر شده 157 بار در 133 پست
کتاب مورد علاقه : غزال حالت من : | مرسی دمت گرم ممنون وقتی وجود خدا باورت بشه خدا یه نقطه میزاره زیرشو یاورت میشه ![]() | ||||||||
| | |
| | #130 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۱ محل سکونت : ؟!
تشکرها: 607
تشکر شده 7,859 بار در 650 پست
کتاب مورد علاقه : زیاد حالت من : | چه ضایع یک پلاستیک پر از قرص ، اینه سهم من از زندگی!!!! ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |