| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر کل سایت ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۷
تشکرها: 9,413
تشکر شده 113,079 بار در 7,883 پست
حالت من : | پست بسیار مفید : +228 امتیاز سلام. دوستان مثل اینکه با تاپیک قبلی مشکل داشتند و به سختی باز میشده براشون: درخواست آهنگ ! که من این تاپیک جدید رو براش ایجاد کردم . توی این تاپیک می تونید آهنگ های با کلام یا بی کلام (ایرانی و خارجی) رو درخواست بدید تا در صورت موجود بودن بنده یا دیگر دوستان اون آهنگ رو براتون قرار بدن. قوانین این تاپیک: 1 - اول از همه کل صفحات این تاپیک همچنین بخش موسیقی رو مرور بکنید تا مطمئن باشید آهنگی که می خواید در سایت وجود نداره. (می تونید از جستجوگر گوگل سایت استفاده کنید.) 2 - اسم آهنگ و اگه یادتون نیست قسمتی از متن اونو بگید تا دوستان براتون پیدا کنن. 3 - درخواست کلی نکنید. مثلا نگید از فلانی آهنگ می خوام یا هر چی آهنگ هیپ هاپ و ملایم دارید بذارید! 4 - این تاپیک مخصوص درخواست آهنگه نه کلیپ! 5 - اگه لینک ها ی دانلود مشکل داشت به شخص مورد نظر پی ام بزنید یا پیغام بدید و اینجا به هیچ وجه پست ندید چون پست ها بدون تذکر همون موقع پاک می شه. هر سوالی و مشکلی هم دارید به هیچ وجه اینجا پست ندید. 6 - برای تشکر پست ندید و فقط از دکمه ی تشکر استفاده کنید. 7 - همه ی درخواست هاتونو یک جا نگید که بقیه گیج بشن سعی کنید سه تاش و بگید بعد اینا که یافت شد دوباره پست درخواست بدید. این تایپیک فرار نمی کنه که! 8 - توجه داشته باشید درخواست ها بعد از رسیدگی حذف می شه، و اگه توی صفحات بمونه و گم بشه بازم حذف می شه تا پست ها یکدست باشه. فقط پست هایی که دارای لینک دانلود هست می مونه. اگه به درخواستتون رسیدگی نکردن خب حتما لینکش و نداشتن و پیدا نکردن وگرنه با شمایی که نمیشناسن پدرکشتگی ندارن که! پس بعد از چند روز دوباره درخواست کنید. 9 - لطفا همون اول بگید از کدوم سایتا نمی تونید دان کنید، مثلا فور شیرد... 10-دوستانی که به درخواست ها جواب میدن لطفا اول لینکی که می خوان بذارن رو خودشون چک کنن و در صورتی که سالم بود اونو توی تاپیک قرار بدن. بهترین آهنگ بی کلامی که تا به حال شنیده ام!قبل از ایجاد تاپیک و یا پرسیدن سوال حتما جستجو کنید . آپلود فایل و عکس - اطلاعیه های انجمن - قوانین انجمن - با انجمن مشکل دارید؟ | ||||||||
| | |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش فرهنگ و هنر ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت : تهران
تشکرها: 28,060
تشکر شده 27,992 بار در 6,622 پست
کتاب مورد علاقه : جهان در پوست گردو حالت من : | پست بسیار مفید : +25 امتیاز به سلامتی و مبارکی ![]() فقط منم یه خواهش دارم لطفا اگه کسی نمیتونه از یه سایت خاصی دانلود کنه بگه مثلا همون اول بگه 4 شیرد نذارین ![]() http://s2.picofile.com/file/71297464..._Rooz.mp3.html من یه همچین اهنگی پیدا نکردم اسم خواننده و اهنگ رو مطمئنید؟ قوانین مشترک بخش فرهنگ و هنر و اخبار من اگر پيامبر بودم، رسالتم شادمانى بود بشارتم آزادى و معجزه ام خنداندن كودكان... نه از جهنمى مى ترساندم و نه به بهشتى وعده ميدادم...تنهامى آموختم انديشيدن را و "انسان" بودن را... (چارلي چاپلين) | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش فرهنگ و هنر ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت : تهران
تشکرها: 28,060
تشکر شده 27,992 بار در 6,622 پست
کتاب مورد علاقه : جهان در پوست گردو حالت من : | پست بسیار مفید : +14 امتیاز | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | !kimi5, #mahnaz#, #شروین#, **sevdayi **, .Anahit., /_paria_\, :.: aTLaS :.:, AYDA alone, bahare.gold, elahe.goddess, Genza, hiva, XXNightAngelXX, M@R@L, mahboobeh 98, malmal91, maryam.nemati, matin-tanha, mehrnaz.fp, Memolina, mobinaa, mona246, mostafa 98, Nelson, parisa.ss, s.fzpr, samira7sa, Sany Jon, sharmina, snopoy, sunthin, Sutra, sydney, sαвα, Tikooli, Y@Li-Jj, yasna:s:.:, ~foroozan~, ~Magic Life~, اتل و متل, ترمه 67, حاجی بلا, دختر خون اشام, رز صورتی ..., رها25, ساینا_1370, عاشق طبیعت, نيكيتا, ღ ghazali ღ |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡L
تشکرها: 2,393
تشکر شده 3,113 بار در 756 پست
کتاب مورد علاقه : زیاده! حالت من : | پست بسیار مفید : +11 امتیاز | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | !kimi5, **sevdayi **, ...eli..., .Anahit., /mohamad amin/, /_paria_\, bahare.gold, crimson love, elahe.goddess, elham*d, Genza, hiva, hoda_f1, XXNightAngelXX, mahboobeh 98, maryam.nemati, Memolina, mobinaa, mostafa 98, paria.v, parisa.ss, s.fzpr, samira7sa, Sany Jon, sharmina, snopoy, sunthin, Sutra, sydney, sαвα, talayeh, Y@Li-Jj, ~2ne2~, ~@Cm~, ~foroozan~, ~Magic Life~, بهبهو, ترمه 67, خانوم جان, رز صورتی ..., رها25, ساینا_1370, مرجان بانو24*12, نيكيتا, نیکا83, ღ ghazali ღ, ♥ nazi nazi♥ |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡L
کتاب مورد علاقه : زیاده! حالت من : | پست بسیار مفید : +12 امتیاز | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | !kimi5, **sevdayi **, *kolaleh*, ..MoRtEzA.., .Anahit., /_paria_\, bahare.gold, elahe.goddess, elham*d, fr number1, hiva, hoda_f1, XXNightAngelXX, mahboobeh 98, Memolina, mina-ava, mostafa 98, parisa.ss, samira7sa, Sany Jon, sharmina, snopoy, sunthin, Sutra, sydney, sαвα, talayeh, Y@Li-Jj, ~@Cm~, ~foroozan~, ~Magic Life~, رز صورتی ..., رها25, مرجان بانو24*12, نيكيتا, نیکا83, ღ ghazali ღ, ♥ nazi nazi♥ |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : جایی در همان نزدیکی ها
تشکرها: 8,856
تشکر شده 13,992 بار در 3,838 پست
کتاب مورد علاقه : خیلی زیاده حالت من : | پست بسیار مفید : +7 امتیاز بفرمایید .. ![]() كیفیت 128 : پخش آنلاين ترانه - كیفیت 32 : پخش آنلاين ترانه - خیلی وقت است از چیــــزهایی که دوستشان داریم ساده دل می کنیــــــــم.!! پس چقدر در این مصیبت حرفه ای هستیم ، که جدایـــــــــــی نادر از سیمینمان ، کل دنیـــــــا را میـــــــــــگیرد... یه رمان خیلی خمشل : ♠ تک خال میدان ♥ | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | !kimi5, **sevdayi **, .Anahit., /_paria_\, Abandokht, aida.1996, bahare.gold, Black.Rose, fr number1, funygirl, hiva, XXNightAngelXX, liuana, Memolina, mona246, mostafa 98, nafas&baran, parisa_B, samira7sa, Sany Jon, sh!r!n, sharmina, snopoy, sunthin, sαвα, talayeh, venoos1993, Y@Li-Jj, ~Magic Life~, بهبهو, ترمه 67, رها25, نيكيتا, SoN!A |
| | #7 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰
تشکرها: 5,666
تشکر شده 2,678 بار در 1,043 پست
حالت من : | پست بسیار مفید : +9 امتیاز نقل قول:
كیفیت 128 : پخش آنلاين ترانه - كیفیت 32 : پخش آنلاين ترانه - | |||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | !kimi5, **sevdayi **, -ghazal-, .Anahit., /_paria_\, 10024, bahare.gold, Black.Rose, elahe.goddess, funygirl, hiva, XXNightAngelXX, mahboobeh 98, Memolina, mona246, mostafa 98, parisa.ss, Sany Jon, sharmina, snopoy, sunthin, sαвα, talayeh, tina 1989, Y@Li-Jj, ~foroozan~, ~Magic Life~, ~Maryam74~, بهبهو, خانوم جان, رها25, لیلاحمیده, مرجان بانو24*12, نيكيتا, ღ ghazali ღ |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
کتاب مورد علاقه : زیاده! حالت من : | پست بسیار مفید : +12 امتیاز | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | !kimi5, **sevdayi **, .Anahit., /_paria_\, Aghigh, aida.1996, ana_b, bahare.gold, Black.Rose, down13, fr number1, funygirl, hiva, XXNightAngelXX, mahboobeh 98, mahdiyeh12, Memolina, mostafa 98, nafas&baran, parisa.ss, s.fzpr, samira7sa, sh!r!n, sharmina, SHIRIN-KH, snopoy, sunthin, sαвα, talayeh, Y@Li-Jj, zikarishi, ~Magic Life~, اسپینوی, بهبهو, حسین .ع, حمیراتیس, رها25, ساینا_1370, مرجان بانو24*12, نيكيتا, هفت مقدس..., ღ ghazali ღ |
| | #9 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰
تشکرها: 5,666
تشکر شده 2,678 بار در 1,043 پست
حالت من : | پست بسیار مفید : +10 امتیاز نقل قول:
كیفیت 128 : پخش آنلاين ترانه - كیفیت 32 : پخش آنلاين ترانه - | |||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | !kimi5, **sevdayi **, .Anahit., /_paria_\, bahare.gold, Black.Rose, funygirl, hiva, XXNightAngelXX, mahboobeh 98, Memolina, mona246, mostafa 98, s.fzpr, samira7sa, sharmina, snopoy, sunthin, Sutra, sαвα, talayeh, ~foroozan~, ~Magic Life~, بهبهو, ترنم.م, حاجی بلا, رها25, ساینا_1370, مرجان بانو24*12, نيكيتا, ღ ghazali ღ |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : جایی در همان نزدیکی ها
تشکرها: 8,856
تشکر شده 13,992 بار در 3,838 پست
کتاب مورد علاقه : خیلی زیاده حالت من : | پست بسیار مفید : +16 امتیاز بفرمایید ... محسن نامجو .. الکی كیفیت 128 : پخش آنلاين ترانه - كیفیت 32 : پخش آنلاين ترانه - | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | !kimi5, **sevdayi **, *alonegirl*, . afshOn., .Anahit., /_paria_\, 5011311, Aftab72, Aghigh, aida.1996, Angel.a*, bahare.gold, breathe, esike, faezeh97, funygirl, hiva, XXNightAngelXX, kurda smahlt:<, mahtabiiiiii, MARYAMGOL, master mahsa, Memolina, mostafa 98, parisa.ss, Pransess, raha moozy, s.fzpr, samira7sa, Sati_Faeze, sharmina, sibsorkhhava, snopoy, sunthin, sαвα, talayeh, |sour-cherry|, ~Magic Life~, Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒற£เ!3Д, با نمک, بهبهو, حاجی بلا, خانم فسقلی, دل سرد, رها25, سیماسیما, شيرين ماميتو, لیلاحمیده, مرزنگام, نيكيتا, کیانا شیطون, یهههها, ღ ghazali ღ, ᗩηηᗩ, ☆ SetareH ☆ |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| آهنگ, جدید, درخواست, ورژن |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |