| |||
| | #111 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰
تشکرها: 2,670
تشکر شده 36,774 بار در 1,316 پست
| به دلیل حجم زیاد ویرایش شد | ||||||||
| | |
| تبلیغات | |
| | |
| | #112 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : شیراز
تشکرها: 5,434
تشکر شده 1,692 بار در 1,248 پست
کتاب مورد علاقه : جدال پر تمنا و... حالت من : | قشگ بود مرسی قاصدک برو...من با تو کاری ندارم... من که یاری ندارم، چشم انتظاری ندارم... | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #114 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰ محل سکونت : کرج
تشکرها: 2,798
تشکر شده 2,267 بار در 994 پست
کتاب مورد علاقه : سرخ و سیاه حالت من : | فشنگه احمقانه نیست | ||||||||
| | |
| | #115 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت : خیلی دور.خیلی نزدیک
تشکرها: 2,847
تشکر شده 2,635 بار در 1,263 پست
کتاب مورد علاقه : دیوان حافظ حالت من : | بد نیس. هنوز فرصت هست هنوز می شود از چشم های بارانی دری گشو د به معنای اولین خورشید و پشت حوصله عشق زندگانی کرد... رمان هایی که پیشنهاد میکنم بخونید: عصیان | Banner کاربر انجمن خالکوبی | shadow_das کاربر انجمن پانتی بنتی | ژیلا کاربر انجمن اسیر شدگان عشق (با موضوعی متفاوت) | paeezi کاربر انجمن | ||||||||
| | |
| | #116 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۱ محل سکونت : ruye zamin
تشکرها: 73
تشکر شده 628 بار در 163 پست
کتاب مورد علاقه : nothing حالت من : | نقاشیت خوبه ولی موضوعش یه جورایی همون جوریه که گفتی | ||||||||
| | |
| | #117 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰
تشکرها: 2,670
تشکر شده 36,774 بار در 1,316 پست
| | ||||||||
| | |
| | #118 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : تو تنهایی خودم!
تشکرها: 21,207
تشکر شده 68,876 بار در 12,386 پست
کتاب مورد علاقه : معشوقی برای ابدیت! حالت من : | ولی خیلی قشنگ و مفهومیه برهنه ات می کنند تا بهتر شکسته شوی, نترس گردوی کوچک! آنچه سیاه می شود روی تو نیست،دست آنهاست... ![]() | ||||||||
| | |
| | #119 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت : زیر آسمون خدا
تشکرها: 551
تشکر شده 388 بار در 121 پست
کتاب مورد علاقه : سووشون ،مهر ومهتاب، حالت من : | فکر نمی کنم تا به حالا اونقدر عاشق شده باشی که مجبور به این کار شده باشی من تجربه اش کردم خیلی درد ناکه ![]() ![]() خوشبختی، نامه یی نیست كه یكروز، نامه رسانی، زنگ در خانه ات را بزند و آن را به دستهای منتظر تو بسپارد. خوشبختی ، ساختن عروسك كوچكی ست از یك تكه خمیر نرم شكل پذیر... به همین سادگی، به خدا به همین سادگی؛ اما یادت باشد كه جنس آن خمیر باید از عشق و ایمان باشد نه از هیچ چیز دیگر... خوشبختی را در چنان هاله یی از رمز و راز، لوازم و شرایط، اصول و قوانین پیچیده ی ادراك ناپذیر فرو نبریم كه خود نیز در شناختنش گم شویم... خوشبختی، همین عطر محو و مختصر تفاهم است كه در سرای تو پیچیده است نادر ابراهیمی | ||||||||
| | |
| | #120 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰ محل سکونت : کهنوج
تشکرها: 5,133
تشکر شده 10,974 بار در 1,586 پست
کتاب مورد علاقه : تقدیر شوم حالت من : | چرا خوشمله که تیارا قلب کوچکت انگار سینه ات را می شکافد با ضرباهنگی پر طنین به کدام جنگ می خواندت یادآور به کدام وحشتی سر تا پای در کدام سیر بی انتها مرا به خود می خوانی تا پناه تنهائی ات گردم در اوج بی پناهی ؟ تیارا| نقد و بررسی | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |