| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸
تشکرها: 528
تشکر شده 1,307 بار در 112 پست
| پست بسیار مفید : +16 امتیاز دو دوست عزیزمون Anahita.s و raha-romance زحمت کشیدند و ایمیل بعضی از انتشارات رمان و رمان نویسان ایرانی رو پیدا کردند و تو سایت گذوشتن نقدها و پیشنهادات خودتون در مورد رمانها رو حتما بفرستین ايميل مكاتبه با نويسنده هاي انتشارات شادان : info@shadan-pub.com ايميل تكين حمزه لو : takin [at] shadan-pub [dot] com ايميل مريم اوليايي : maryamoliaii@yahoo.com ايميل فريده شجاعي : Farideh_Shojae@yahoo.com فریده نجفی e-mail:f-najafi@shadan-pub.com فرشته اقیان e-mail:fereshte-aghyan@yahoo.com انتشارات نسل نواندیش www.naslenowandish.com ایمیل نسل نو اندیش e.mail:info@naslenowandish.com | ||||||||
| | |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۸ محل سکونت : لاهیجان
تشکرها: 0
تشکر شده 114 بار در 13 پست
| پست مفید : +3 امتیاز سلام بچه ها من میخوام ایمیل نویسنده هارو پیدا کنم هرکی می تونه کمک کنه لطفا بیاد اینجا | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۸ محل سکونت : لاهیجان
| بدون امتیاز : 0 امتیاز یعنی هیچ کس نمی تونه کمکم کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یعنی هیچ کس هیچ راه ارتباطی با نویسنده ها نداره؟ | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۸ محل سکونت : یه دنیای شیشه ای
تشکرها: 19,343
تشکر شده 9,825 بار در 2,295 پست
کتاب مورد علاقه : هفت گناه کبیره حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز پیدا کردی به من هم بده یادت نره خدایا به بزرگی ات قسم دلم از کوچکی خودم گرفته فقط همین...... | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۷ محل سکونت : ایران
تشکرها: 15,645
تشکر شده 50,831 بار در 5,518 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت | پست معمولی : +1 امتیاز نشاني انتشارات شادان: دفتر مركزي : تهران ، كوي نصر ( گيشا ) ، خيابان جواد فاضل غربي . شماره ۱۰۲ جدید تلفن : 88267298 و 88241020 فروشگاه : تهران ، كوي نصر ( گيشا ) ، بين خيابان 11 و 13 . شماره 160 تلفن : 88269660 و 88274677 shadan@shadan-pub.com info@shadan-pub.com blue_street_v@yahoo.com :URL http://www.shadan-pub.com ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــ انتشارات شادان ایمیل تمام نویسندگانی که با این انتشارات همکاری می کنند را دارد و شما می توانید با تلفن یا ایمیل آدرسها را بگیرید. من نبايدچيزى باشم که تو ميخواهى،من را خودم ازخودم ساخته ام.منى که من از خود ساخته ام، آمال من است. تويى که تو از من ميسازى آرزوهايت و يا کمبودهايت هستند. لياقت انسانها کيفيت زندگى را تعيين ميکند، نه آرزوهايشان. و من متعهد نيستم که چيزى باشم که تو ميخواهى ولى نميتوانى انتخاب کنى که از من چه ميخواهى. ميتوانى دوستم داشته باشى، همين گونه که هستم و من هم. ميتوانى از من متنفر باشى بى هيچ دليلى و من هم. چرا که ما هر دو انسانيم. | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| بدون امتیاز : 0 امتیاز ممنون بچه ها ولی من بیشتر ایمیل نویسنده های انتشارات علی رو میخوام مثلا طیبه امیر جهتدی یا منیره مهریزی مقدم یا امثال اینان | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۸ محل سکونت : germany
تشکر شده 7 بار در 3 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز in ham entesharate qoqnoos ke mitoni emailnazi safavi ro az tosh begiri [email:24iwpzkj]info@qoqnoos.ir[/email:24iwpzkj] [url=http://www.qoqnoos.ir:24iwpzkj]www.qoqnoos.ir[/url:24iwpzkj] | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت : پیچ امین الدوله
تشکرها: 1,551
تشکر شده 3,807 بار در 515 پست
کتاب مورد علاقه : کژال حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز میشه بگی برای چه کاری می خوای ![]() | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| بدون امتیاز : 0 امتیاز گلنلر جان می خوام بهشون ایمیل بزنم ازشون سوالاتی رو دارم بپرسم | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸
تشکرها: 6,172
تشکر شده 2,249 بار در 259 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز [url=http://www.alipub.ir/:17yxmnph]مرکز نشر و پخش علی[/url:17yxmnph]www.alipub.com آنچه فرد تحصیلكرده را از فرد خودآموخته مشخص می سازد، وسعت دانش نیست، بلكه اعتماد به نفس است! | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| ایرانی, ایمیل, رمان, نویسنده, های |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |