| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال بخش فرهنگ و هنر ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت : تهران
تشکرها: 12,270
تشکر شده 25,724 بار در 3,238 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز بیوگرافی یاسمین : نام اصلی یاسمین Nurgül Yeşilçay می باشد و متولد سال ۱۹۷۶ میلادی (۱۳۵۵ شمسی) در Afyon کشور ترکیه است. نورگل يسيلكی يكی از هنرپيشه های محبوب و مشهور در كشور تركيه می باشد كه تحصيلات خود را هم در همين زمينه به پايان رسانده و فارغ التحصيل شده است.او تحصیلات خود را در رشته تئاتر دانشگاه دولتی Anadolu گذارنده است. از زمان فارغ التحصیلی تا به حال نقش های مهم و متعددی را ایفا کرده که در ادامه به این فیلم ها و سریال ها و همچنین سال ساخت آنها اشاره شده است. در فهرست برخی از فیلم های یاسمین را مشاهده می کنید : ۷ Husbands for Hurmuz” (۷ Kocalı Hürmüz) (2009), as “Hürmüz” Vicdan (2008), as Aydanur Yaşamın Kıyısında (Auf der anderen Seite a.k.a. “The Edge of Heaven“) (۲۰۰۷), as Ayten Adem’in Trenleri (2007), as Hacer Anlat İstanbul (2004), as Uyuyan Güzel Saliha Eğreti Gelin (2004), as Kostak Emine Asmalı Konak – Hayat (2003), as Bahar Karadağ Mumya Firarda (2002), as Fatıma Şellale (2001), as Nergis جايزه بهترين بازيگر نقش مكمل زن در فيلم با اقتباس عروس در سال 2005 دريافت مجدد بهترين بازيگر نقش مكمل زن در فيلم آدم و شيطان در سال 2008 دريافت جايزه پرتقال طلايی باز هم برای عنوان بهترين بازيگر نقش مكمل زن در فيلم وجدان در سال 2008 بازی در سريال عشق و جزا او را به يك چهره مشهور بين المللی تبديل كرده است. دلم میخواد وقتی این روزها تموم شد، بزنم پشت خدا، آروم در گوشش بگم: خدایا حال کردی جنبه رو؟! *** برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت : تو یه مسئله ی چند مجهولی!
تشکرها: 9,180
تشکر شده 1,114 بار در 168 پست
کتاب مورد علاقه : زیاده!!!! حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خیلی دوسش دارم.... خوشگله قشنگم بازی میکنه مرسی عسیسم. فقط کاش یه عکس خوشگل تر ازش میذاشتی | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰ محل سکونت : دل خودم
تشکرها: 2,836
تشکر شده 35 بار در 18 پست
کتاب مورد علاقه : بربادرفته-همنام حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز یه سوال بچه ها..این سریال ترکیا که این سایتا با زیرنویس فارسی برا فروش می ذارن ...واقعا زیرنوسشون به درد بخور هس یا نه؟ | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال بخش فرهنگ و هنر ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت : تهران
تشکرها: 12,270
تشکر شده 25,724 بار در 3,238 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| nurgül |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |