| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۹۰ محل سکونت : مـــشهــــد
تشکرها: 2,351
تشکر شده 6,859 بار در 603 پست
کتاب مورد علاقه : بامداد خمار حالت من : | ![]() | ||||||||
| | |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : ایران 14 * 0611
تشکرها: 2,369
تشکر شده 3,240 بار در 422 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت ، هم خونه | دمه بهداد گرم ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﺭﺍﻩ ﺑﺮﺍﯼ ﺩﺭ ﺍﻣﺎﻥ ﻣﺎﻧﺪﻥ ﺍﺯ ﺩﻟﺸﮑﺴﺘﮕﯽ ﻫﺎ ﺍﯾﻦ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﻫﯿﭻ ﭼﯿﺰ ﺍﺯ ﻫﯿﭻ ﮐﺲ ﺗﻮﻗﻊ ﻧﺪﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﯿﺪ . | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۱ محل سکونت : كيش
تشکرها: 671
تشکر شده 4,932 بار در 735 پست
کتاب مورد علاقه : غرور و تعصب حالت من : | من نميشناسمش كي هست؟؟؟؟؟؟ حس ميكنم تو رو تو هرشب خودم من عاشق همين احساس تو شدم ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت : پایتخت ایران
تشکرها: 3,915
تشکر شده 2,027 بار در 697 پست
کتاب مورد علاقه : بامدادخمار-من او-سهم م حالت من : | همون وزنه برداره ک رکورد رضازاده رو زد حالا تو المپیکم هست ما به جهانخواران اعلام می داریم اگر مارا محاصره اقتصادی کنند مافرزندرمضانیم, و اگر محاصره نظامی کنند ما فرزندان عاشوراییم. شهید محمد عموزاد | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت : پایتخت ایران
تشکرها: 3,915
تشکر شده 2,027 بار در 697 پست
کتاب مورد علاقه : بامدادخمار-من او-سهم م حالت من : | زنش یه کم بیشتر آرایش میکرد | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت : غرب تهران
تشکرها: 7,497
تشکر شده 3,003 بار در 1,042 پست
کتاب مورد علاقه : حکایت زمستان حالت من : | زنش سن وسالی نداره ها 18-19 بیشتر نداره ولی چقدر آرایش کرده ترسم آن روز که از قله فرود آید مرد 313 آدم نتوان پیدا کرد 313آدم به سرانجام آیند این جماعت همه با بقچه ی حمام آیند . اين همه لاف زن و مدعي اهل ظهور پس چرا يار نيامد که نثارش باشيم سالها منتظر سيصد و اندي مرد است آنقدر مرد نبوديم که يارش باشيم اللهم عجل لولیک الفرج میگفت قیامِ تو ، از جهتی شبیه قیامِ زهرا (س)ست. تو میآیی تا همه ی دین را اقامه کنی؛ تمامیّتِ اسلام را. مادرت هم همه ی دین را میخواست؛ اقامهی ولایتِ علی (ع) را | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۱
تشکرها: 5,987
تشکر شده 4,912 بار در 809 پست
حالت من : | اقا بهداد ما طلا می خواهیم ها ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید با تشکر از مهتاب عزیزم رمانــــــ هایــ دوستامــــ برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت : اُفــــق ...
تشکرها: 7,563
تشکر شده 11,956 بار در 1,779 پست
کتاب مورد علاقه : تـا تــہ בنیــآ | زنش چقد زشتـــه عجب دنیایی شده.. کوچه ها را بلد شدم.. مغازه ها را.. و رنگ چراغ قرمزها.. حتی جدول ضرب را.. و دیگر در راه هیچ مدرسه ای گم نمیشوم..!! اما گاهی میان آدم ها گم میشوم.. آدم ها را بلد نیستم هنوز... | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت : ...
تشکرها: 6,898
تشکر شده 2,173 بار در 1,374 پست
کتاب مورد علاقه : پر-پرنده خارزار حالت من : | جدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خیلی بیشتر بهش میخوره همیشه منتظر کسی باش که تو رو با همه دیوونگیت قبول داشته باشه و تو رو به همه نشون بده و بگه: - این دیـــــــوونه عشق منه! | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت : تـــهران
تشکرها: 713
تشکر شده 6,984 بار در 808 پست
حالت من : | به هم میان من،امروز در مقابل همه به خودم و به همه قول می دهم که از این پس خودم را به زیادی دوست بدارم، برای خودم ارزش قائل شوم و به خودم احترامی که شایسته ی وجود مقدس من است بگذارم. من قول می دهم که تلاش کنم تا همیشه همه ی افکار نازیبا را از خودم با قدرت دور کنم و یادم باشدکه من موجودی بسیار قدرتمند، زیبا و شگفت هستم. من متعهد می شوم که به موجب این نوشته، از امروز تا ابد، برای هرخطایی که مرتکب شده ام یا می شوم خودم را در زودترین زمان ممکن، ببخشم و دیگران را نیز به خاطر خطاهایشان مورد عفو خود قرار دهم و از خداوند نیز بخواهم که به دیگران کمک کند تا مرا نیز به خاطر خطاهایم عفو نمایند.قول میدهم که به همه ی تعهدی که می دهم پایبند باشم. | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |