| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت : اينترنت
تشکرها: 1,895
تشکر شده 2,767 بار در 518 پست
کتاب مورد علاقه : راننده سرويس حالت من : | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() دیشب با تنهایی ام مچ انداختم، بد باختم، نامرد خیلی قوی شده بود… ***** هنوز هم ، حوالی خواب های شبانه ام پرسه میزنی لعنتی !! دیر وقت است ، آرام بگـــــــیر بُگذار یک امشب را آسوده بخوابم…… برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ویرایش توسط ديـــار : ۲۲ تير ۱۳۹۱ در ساعت ۰۴:۱۱ بعد از ظهر دلیل: اضافه كردن عكس | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | $masoumeh$, **paria, **سولماز**, *دختر خوب *, ...eli..., alonegirl, aqua, Asaljojo, asha, aylin-72, b.khorasani, benq, elnaz a.k, feloor, firekimi2012, fleur, geloria68, khazoon, l0vin, landarani, marale, maryam1363, maryama1992a, matin_a, nafasiii, nastaran_702, naz aram, NO ONE, P.o.o.n.e.h, roosana, Sahar.M, shima14, souraj, ssssoha, wintergirl, yasaman.N, ~*Samane*~, برادپیت, خانم فسقلی, عسل خوشگله, نیلوفر 15, پروکسیما |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : شهر راز
تشکرها: 989
تشکر شده 777 بار در 128 پست
کتاب مورد علاقه : قرآن | مرسی من آخریو دوست داشتم. گیرم آب رفته باز آید به رود ماهی بیچاره اما مرده بود...! ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۱ محل سکونت : تهران
تشکرها: 213
تشکر شده 245 بار در 178 پست
کتاب مورد علاقه : پر پرواز و کوله بار عه حالت من : | ممنون عزیزم ![]() مژده ای دل که مسیحا نفسی می اید شوهر خوب مگر گیر کسی می اید ![]() | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹ محل سکونت : mind & heart
تشکرها: 4,776
تشکر شده 27,126 بار در 1,289 پست
کتاب مورد علاقه : The Vampire Diaries حالت من : | مرسی قشنگه | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۹۰ محل سکونت : koreye zamin
تشکرها: 2,442
تشکر شده 1,163 بار در 852 پست
کتاب مورد علاقه : dars حالت من : | دوس داشتم خوشمل بودن چرا وقتی دروغ میگی و من لبخند می زنم فکر میکنی خرم؟! خب یه بارم فکر کن دارم به خریت تو لبخند می زنم.... ![]() | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰
تشکرها: 936
تشکر شده 3,763 بار در 1,688 پست
حالت من : | جالب بودن ! ممنون ! چه بی اندازه است حس تنهایی ؛ وقتی شبنمی خاطرات بهاری را به کوچه باغهای دلت سوق میدهد ! باران میبارد و تو از خیسی خاطره ها نمیدانی که به کدامین کومه ی محقر و تاریک پناه ببری ! فقط فریاد ... ! شنهای ساحلند که زیر پایت میغلتند !!! | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال بخش عکس ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰
تشکرها: 9,346
تشکر شده 44,107 بار در 6,941 پست
حالت من : | مرسي خوب بودن | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت : tehran
تشکرها: 1,039
تشکر شده 2,342 بار در 463 پست
کتاب مورد علاقه : ....taghdir in boud ke حالت من : | ممنون قشنگ بودن نگاشون کردم یه کم گرمم شد !!!!!!!!!!!!!!!!!! چقدر دوست داشتن تو شیرینه.................... تو رنگ چشمات به دل میشینه............ تو رو من دوست دارم تا اونجایی......... که آدم واسه حوا میمیره................. | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۱ محل سکونت : شهــــر دود و دم
تشکرها: 5,171
تشکر شده 3,566 بار در 657 پست
کتاب مورد علاقه : پروانگی یک پروانه حالت من : | ممنـــــون قشنگ بودن مخــــــصوصا آخریه
برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : اتـاقم
تشکرها: 4,646
تشکر شده 2,133 بار در 704 پست
کتاب مورد علاقه : بربادرفته حالت من : | ![]() من از اين مدلا خوشم مياد مرسي روی زمینی زندگی میکنیم که خودش رو جو گرفته تکلیف آدماش دیگه معلومه! حتما بخونيد: | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |