| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت : زیر آسمان شهر
تشکرها: 855
تشکر شده 1,418 بار در 217 پست
کتاب مورد علاقه : کویر حالت من : | ![]() بیتا بیگی ![]() سمیرا حسینی ![]() شادی احدی فر ![]() سولماز اقمقانی ![]() فاطمه گودرزی ![]() پریناز ایزدیار ![]() الیکا عبدالرزاقی ![]() مهراوه شریفی نیا-فاطمه معتمدآریا-محمدرضا غفاری ![]() خاطره حاتمی ![]() لیلا برخورداری ![]() نگین صدق گویا ![]() لاله اسکندری ![]() حدیث فولادوند-پویا امینی ![]() مریم خدارحمی | ||||||||
| | |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : زیر آسمان خدا
تشکرها: 6,801
تشکر شده 3,027 بار در 811 پست
کتاب مورد علاقه : کتابهای تکین حمزه لو حالت من : | چرا خودشونو شکل لو لو کردن؟ اولین درسی که والدین باید به فرزندان خود بیاموزند، صداقت است.شوپنهاور عکس پسر گلم ![]() | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۹۰
تشکرها: 5,355
تشکر شده 1,304 بار در 626 پست
حالت من : | مرسی هیچ کدومو قبلا ندیده بودم خدایا شکرت ![]() | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت : هرکجا دل خوش باشه
تشکرها: 23,112
تشکر شده 4,480 بار در 498 پست
کتاب مورد علاقه : داستانهای زیبای98ia حالت من : | چقدر خدارحمی نازه . هرچند من ار لهجه ش زیاد خوشم نمیاد. زندگی تفسیر سه کلمه است . خندیدن بخشیدن فراموش کردن پس :بخند ..... ببخش...... و ......فراموش کن | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۱ محل سکونت : Kurdistan
تشکرها: 5,183
تشکر شده 672 بار در 203 پست
کتاب مورد علاقه : shore zendegi حالت من : | خیلیاشونو نمیشناسم ... بازیگر جدیدن | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۱ محل سکونت : یه جا همین جا ها.....
تشکرها: 1,461
تشکر شده 1,982 بار در 445 پست
کتاب مورد علاقه : قرار نبود-کتابای نیلا. حالت من : | اینا کیند دیگه نصفشونو نمیشناسم | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۱ محل سکونت : مازندران یوهو
تشکرها: 4,040
تشکر شده 1,036 بار در 621 پست
کتاب مورد علاقه : گلنار با همخونه و بربا حالت من : | مرسسی ” درد ” را از هر طرفش بخوانی درد است دریغ از “درمان” که عکسش ” نامرد ” است . . ![]() ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : TehRan
تشکرها: 109
تشکر شده 1,473 بار در 1,020 پست
کتاب مورد علاقه : elaheye naz,baz baran حالت من : | لاله اسکندری عکسش خوب بود.... ممنون Z BAZIIIIIIIIII----------------------- ![]() MAn Ghahremanam ghahremanam hatta age ghahre ba man,2nya enghad migam ta ru tanesh hak she daman....... LILLI HOZAK YEKI MARO 2R ZAD....... joon Z BAZI ESTEGHLALIHA>>>http://www.forum.98ia.com/group5.html | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۱ محل سکونت : غربت
تشکرها: 1,083
تشکر شده 1,340 بار در 748 پست
کتاب مورد علاقه : بامدادخمار حالت من : | جدید بودن .مرسی قدرت کلامت را بالا ببر نه صدايت را...! اين باران است که باعث رشد گلها ميشود نه رعد و برق !!! ![]() | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت : ایران - تهران
تشکرها: 13,172
تشکر شده 2,808 بار در 1,060 پست
کتاب مورد علاقه : کارت پستال حالت من : | بعضیاشونو اصلا نمی شناسم! از کسی که کتابخانه دارد و کتابهای زیادی می خواند نباید هراسید. از کسی باید ترسید که تنها یک کتاب دارد و آن را مقدس می پندارد ولی هرگز آن را نخوانده است ... "فردریش ویلهلم نیچه" | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |