| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۱ محل سکونت : همه جا...
تشکرها: 2,659
تشکر شده 1,475 بار در 305 پست
کتاب مورد علاقه : همسایه ی من حالت من : | به نظر می رسد که این پل به ناکجا ختم می شود و دید راننده از آن به شکلی است که انگار ناگهان قطع می شود. پل استورسیساندت در سواحل غربی نروژ، در جاده ی آتلانتیک است، منظره ای شگفت انگیز که بیشتر به آگهی های تلویزیونی شباهت دارد. با دیدن این پل هر راننده ای وحشت می کند و دور می زند اما این تنها یک خطای دید است. این پل در سال ۲۰۰۵ ساخته شده و به سرعت به یکی از جاذبه های توریستی منطقه تبدیل شده است. | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | * MeLoDy *, * فاطمه*, :.: aTLaS :.:, ali.matin, blue eyes*, davidoff, geloria68, haniye_rain, hasti1375, hediyeh_b, honey08, juju96, landarani, mariata, maryammogadas, mindrella, nafas75, negar1807, NO ONE, pingo pingo, raha19, raha_73*(~_~)*, Rosali, soomita, TAGHDIR, ارشا, ارمغان شادی, سمیرا 64, نغمه71, پروازغریب, کیمیا مهر |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت : باغچه
تشکرها: 2,846
تشکر شده 1,875 بار در 680 پست
کتاب مورد علاقه : نور الدین+دا+بابانظر حالت من : | منم میخوام برم......... لامرتین میگه: دخترا ذاتا بلدن مخ پسرارو بزنن اونم طوری که ... پسره فکر می کنه.. خودش مخ دختر رو زده.....!؟!؟!؟!؟!؟ ![]() ![]() ![]() ![]() http://www.broccoli.blogfa.com | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : یه جای آروم و خلوت و ساکت...
تشکرها: 1,265
تشکر شده 640 بار در 452 پست
کتاب مورد علاقه : سررسید! حالت من : | اگه اومدی سرزدی به منو خنده دیدی تو سرزمین من.... بدون خنده ها ظاهر لحظه هاست تو نمیدونی هر دقیقه من یا ما چی می کشیم تو سرزمین یخ ..نمیدونی چی میگذره تو قلب ما | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت : خونمون
تشکرها: 926
تشکر شده 1,306 بار در 360 پست
کتاب مورد علاقه : بیگانه ای با من است و... حالت من : | ای جوووووووووووووووووووووووو ووووووووووووون گاهی آنکه سراغی از تو نمی گیرد، دلتنگترین برای دیدن توست و از شکاف چشمانش به نبودنت خیره می شود... همیشه آنکه تو او را نمیبینی،نامهربان نیست!!! | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۱ محل سکونت : شیراز
تشکرها: 3,800
تشکر شده 2,633 بار در 1,766 پست
حالت من : | خیلی قشنگه ... ممنون | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت : خونمون:)
تشکرها: 422
تشکر شده 2,462 بار در 1,265 پست
کتاب مورد علاقه : غروروتعصب.جین ایر حالت من : | بچه ها منم میام پره هیجانه.................. ![]() خــــدا همـــیشه بـا ماســــت. http://www.forum.98ia.com/t7765-193.html http://www.forum.98ia.com/t175364.html | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۹۰ محل سکونت : تو لباسام
تشکرها: 2,675
تشکر شده 743 بار در 493 پست
کتاب مورد علاقه : یه عالمه حالت من : | چه جلب بیاین همه گی دست جمعی بریم | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت : جایی که اهنگ خارجی باشه!!
تشکرها: 268
تشکر شده 511 بار در 254 پست
کتاب مورد علاقه : چیزی تو فکرم نیست!! حالت من : | به به به به ما که ارزو به دل یه همچین چیزی موندیم! بچه ها سایته منو دوستامه همه نوع خبری هم داره نوسازه!!!! ![]() سر بزنیییییییید!!!! ![]() www.allaroundtheworld.blogfa.com | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت : تو مرز بین دنیای واقعیت و مجازی
تشکرها: 5,655
تشکر شده 72,251 بار در 3,233 پست
کتاب مورد علاقه : باورم کن،بانوی سرخ حالت من : | بچه ها من پایه ام میخوام برم! همراه باشید با رمان جدیدم...آرامش... از امشب![]() ♥اوجخوشـبخـتی ستـــ وقتـی کســی بـاشد که تــــــــــو را آنگونــهدوستــ داشتـه باشـد کهدلتــ میـخواهــد♥♥ برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید کم کم دارم به حافظ هم شک می کنم... *** دو تا صدا رو خیلی دوست دارم .. یکی صدای خودت وقتی که هستی ، یکی صدای اس ام اسِت وقتی که نیستی.... ! | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۹۰
تشکرها: 3,809
تشکر شده 1,291 بار در 493 پست
کتاب مورد علاقه : سینوهه پزشک مخصوص فرع حالت من : | خیلی قشنگه منم میخوام برم!!! خدایا کمکم کن! ![]() برای ارزوهایم دعا کنید. | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |